View Full Version : Баскетбол ?!?!
AlfaFen145
07-01-2011, 17:23
с 6 човека да се съберем за стриит ще е чук !
имаме ли 6 човека ?? аз и 4 съм навит 2в2 :)
там съм аз ,много много ми се е доиграло нямам търпение хахах
AlfaFen145
07-01-2011, 17:50
дали някои колега ,който ще идва може да ми донесе стикери ??? ще съм много благодарен
К'ви стикери?!?!
Аз+ Мирко идваме...така че +2ма :)
AlfaFen145
07-01-2011, 23:36
..Ами бате стикери "kick me".......
на клуба ,тоя от зад големия :))) може и такива малки за страничните прозорци :))) аз имах ,но ги дадох на един колега
..Ами бате стикери "kick me".......
на клуба ,тоя от зад големия :))) може и такива малки за страничните прозорци :))) аз имах ,но ги дадох на един колега
Нямам стикери "кик ме" ...имам стикери "Ай уил кик ю"
Освен тях имам и голям стикер на клубът, ама явно няма да ти свърши работа...
Този път и аз ще пропусна,понеже съм в сесия :)
И аз ще гледам да дойда:pain::pain:
AlfaFen145
08-01-2011, 12:18
Нямам стикери "кик ме" ...имам стикери "Ай уил кик ю"
Освен тях имам и голям стикер на клубът, ама явно няма да ти свърши работа...
..ъми пробвай да донесеш един,ако ти се не свиди,пък ще видим (:
Със всеки следваш ден ми се случва нещо и съм на кантар...........
AlfaFen145
09-01-2011, 00:58
Със всеки следваш ден ми се случва нещо и съм на кантар...........
...еми батка ,гледай да биеш на тая към която ще идваш ( :
аз винаги бия..............на тая на която играя ;) ще дойда макар и да съм доста.......абе ще се видим
Сори батки,аз пропускам,снощи беше тежко,и не ми се мърда от вкъщи:surrender::surrender::surrender::surrender:
Останаха ми от малките на Фиат Форум България, ще ти донеса ;) . Тръгвам....
Останаха ми от малките на Фиат Форум България, ще ти донеса ;) . Тръгвам....
Хаххахаха Такава пари да ми дадът няма да си сложа.:no: :)
Хаха, кой ще ти даде пари?! Тия стикери са за специални потребители, не се раздават току така. Чака се на опашка за тях, а много хора са предлагали големи суми за такъв стикер, ама само с одобрение става. ;)
По темата - днес стана добра игра, въпреки ограниченото количество хора. Залата е МНОГО по добра, за сметка на не чак толкова по-скъпия наем. Браво на този, който е уредил там да играем. Дано другата седмица да се съберем повече и да стане добра игра. Поздрави на всички.
Eвала момчета ,още малко и ще съм във форма да ви почвам.:firstprize:
AlfaFen145
09-01-2011, 23:26
"абе тоя крак ,кой ми беше"
По темата: днес бяхме 5 човека ! :blah:
Ако искате да знаете,пак си играхме супер яко ...но следващия път тези ,които казва "ще идвам" наистина идвайте ...надявам се следващата седмица да сме поне 10 ...
поздрави
На другите не, ама Dagi ... :Bolt:
това с кракЪ като го прочетох и пак се счупих да се хиля.......то това са си технически нарушения неговото баси.....ох...........още не мога да спра да се хиля :D :D :D
трябва да взема камерата и ще я сложа отстрани да ни снима играта - ще има уникални неща просто :)
С колегата AlfaFen145 след играта, на по чашка достигнахме до извода, че преди игра трябва да пушим по една трева и тогава да играем... Тогава лафове като "Кой ми е десния крак?!?" ще са особено забавни. Това в кръга на шегата, разбира се.
Някой по-запознат да каже - има ли право играч да се лигави и да разсмива другия отбор, който от своя страна става неадекватен, а "лигльото" вкарва кош след кош?
На другите не, ама Dagi ... :Bolt:бях на стигнах до захарна фабрика подари технически проблем :no:
---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:30 ----------
На другите не, ама Dagi ... :Bolt:бях ма стигнах до захарна фабрика подари технически проблем :no:
е оправдания ... И Мурджев има оправдание, ама ...
Само ако е гръмнало турбото се признава, иначе е неприемливо :D
Пък ... обади се ... кажи дошло ми е ... не мога .. ще те разберем :D
е оправдания ... И Мурджев има оправдание, ама ...
Само ако е гръмнало турбото се признава, иначе е неприемливо :D
Пък ... обади се ... кажи дошло ми е ... не мога .. ще те разберем :D
Нали ти казах бе тикво,даже и тук написах,сори ма имах тежка вечер в събота,и нямаше как да дойда:cheers::cheers::cheers:
П.С.ще се реванширам,като ви покажа някой друг финт следващия път:flirt::flirt::flirt::cheers::cheers::cheers:
AlfaFen145
11-01-2011, 13:24
Нали ти казах бе тикво,даже и тук написах,сори ма имах тежка вечер в събота,и нямаше как да дойда:cheers::cheers::cheers:
П.С.ще се реванширам,като ви покажа някой друг финт следващия път:flirt::flirt::flirt::cheers::cheers::cheers:
...добър хумор имаш :choice:
...добър хумор имаш :choice:
По принцип се казва че човек има добро чувство за хумор:devil2::evil::surrender:
AlfaFen145
11-01-2011, 19:12
По принцип се казва че човек има добро чувство за хумор:devil2::evil::surrender:
попринцип яйцето е преди кокошката ,ама някои хора мислят ,че кокошката е преди яйцето :smoke::smoke::smoke:
:tank: :notworthy:
Момци, не съм скатал ...
така ми се подредиха нещата ...
Тренирайте ...
Аз ще се върна ... ако някой има въпроси, моля да ги представи в систематизиран вид ...
:firstprize:
Момци, не съм скатал ...
така ми се подредиха нещата ...
Тренирайте ...
Аз ще се върна ... ако някой има въпроси, моля да ги представи в систематизиран вид ...
:firstprize:
И аз ще се върна. :)
И тази седмица съм пас...надявам се до другата седмица да съм окей :)
AlfaFen145
14-01-2011, 20:07
Тази Неделя ще водя едно момче с мен.
Освен нас двамата ,колко още ще дойдат !!
Аз ще дойда да погледам. 50:50 е да водя още 1 човек с мен. По-скоро е 99:1 че няма да дойде.
AlfaFen145
15-01-2011, 01:54
Аз ще дойда да погледам. 50:50 е да водя още 1 човек с мен. По-скоро е 99:1 че няма да дойде.
За нас кореняците ,не се и съмнявам ((::bravo:
Е тая седмица и Марто сигурно няма да пропусне ...
Ама да хванеш да си изпиеш хапчетата преди т'ва да не се лигавиш ...
Надявам се да се съберем поне 10 човека ... пък ако не се съберем ... даже ще съм по-доволен ... ще си проличи колко са несериозни форумите и, че повечето са само на приказки добри ... да не споменавам имена.
Не, че е неочаквано, но като е с факти е малко по-достоверно и съответно грубо. За това ми харесва ;)
Dagi ... тази неделя да ви чакаме ли ?!
Е тая седмица и Марто сигурно няма да пропусне ...
Ама да хванеш да си изпиеш хапчетата преди т'ва да не се лигавиш ...
Надявам се да се съберем поне 10 човека ... пък ако не се съберем ... даже ще съм по-доволен ... ще си проличи колко са несериозни форумите и, че повечето са само на приказки добри ... да не споменавам имена.
Не, че е неочаквано, но като е с факти е малко по-достоверно и съответно грубо. За това ми харесва ;)
Dagi ... тази неделя да ви чакаме ли ?!
аз съм там на 100% ;),за другия незнам :)
пичувии - аз тази неделя няма да пея в хора - весело забавление :jumping:
AlfaFen145
16-01-2011, 18:22
+2 100%-тови (: освен ,ако не се изгубим по пътя :ban:
Икчин да качи клипчето,да се видием кви сме лебеди:dance::dance::dance:.Беше голям смях,не се събрахме много,дано следващия път да сме повече:evil::evil::evil::evil:
AlfaFen145
17-01-2011, 18:45
Икчин да качи клипчето,да се видием кви сме лебеди:dance::dance::dance:.Беше голям смях,не се събрахме много,дано следващия път да сме повече:evil::evil::evil::evil:
Гледам пишеш "ние" ,тоест и ти се включваш ,айде да видим дали ще дойдеш :plane:
Дано се съберем ,повече хора ,защото дори и 7 човека бяхме, пак беше супер яко...
Гледам пишеш "ние" ,тоест и ти се включваш ,айде да видим дали ще дойдеш :plane:
Дано се съберем ,повече хора ,защото дори и 7 човека бяхме, пак беше супер яко...
Аз мисля пак да започна да идвам дано крачето ми да издържи.:waving:
Давайте клипа бре.:punk:
220 MB e ... няма къде да го кача :D
Някой ако иска ... по скайп може да му го пратя.
А Евгени може да си види не-крачките ... много хубаво си личат :D
AlfaFen145
17-01-2011, 23:33
батка ,имам ти скайпа ,ма не мога да те намеря ,защото не ти знам ника :drool:
я ми пиши just-dam да го видя тоя клип ,да се посмея :ban:
добре качи го в фейсбуук-у (The video is under 1 024 MB and 20 минути.).иначе за моите не-крачки язе не претендирам - като има казвате.увличам се в играта и забравям кой крак ми беше първия, кой втория и даже не разбирам, че съм направил крачки;) :)
Я от сега ... кой ще идва в неделя ?
Аз ще започна от феврури, според зависи :)
AlfaFen145
20-01-2011, 12:54
ако сме 4 човека ,мисля да не идвам ..иначе съм 100 процентов ..:respect:
тази неделя съм на линия.
Аз немога отсега да кажа,най-вероятно ще потвърдя в нделя:flowers::flowers::flowers:
Аз ще започна от феврури, според зависи :)
Аз също.:th_up:
Аз ще дойда естествено.и не се прави на луд, а ми прати видеото да не идвам до вас с момчетата отново, че ми писна !
AlfaFen145
21-01-2011, 18:33
Аз ще дойда естествено.и не се прави на луд, а ми прати видеото да не идвам до вас с момчетата отново, че ми писна !
хаха ,нема как батка Ичката е подписал договор с мен и аз и мойте момчета с черните джипове винаги сме наблизо до него ,няма да можеш да ни обориш ,тамън си купихме нови пушлета ,некви кви бяха "ак 47 силвър " или нещо от сорта ((:
Бройкайте ,колко хора сме ,за да си правя планове и аз ?
предполагаем списък :
Аз, Мартин, Евгени, Огнян, Станислав, Дамян, Мурджев, Георги.
Чакаме включване от Dagi, че ... пак ... ни вест ни кост от него ... :D
Довечера ще кажа със сигурност дали сме +2,че много тунинг се събра :D
Аз съм аут ... пак ...
HELLOWEEN in Sofia !!!
:metal::metal::metal:
И аз съм аут,като гледам май и аз като другите февруари..
moite planove se promeniha i shte se pribirame v ponedelnik, taka che bez men tozi pat.... dano pone vie se saberete i da poigraete!
AlfaFen145
23-01-2011, 13:35
като гледам програмата ,майче и аз ще съм аут ?!?
Ми ... не идвай ... в същност ... никой да не идва ... аз ще си играя сам ;)
Ми ... не идвай ... в същност ... никой да не идва ... аз ще си играя сам ;)
Майка сори,ма ме тръшна грипа вчера,и ми е трудно излизането от дома:depressed::depressed::depressed::depressed:
Ако не се лъжа - Жоро, дето много подскача - ще идва. Писал е във Фиат Форума.
Ичкин - нема се пуашиш - и сам войнът е войн! Но за мен е чудно, че от два форума, толкова много хора четат, а се събираме толкова малко :(
Ичкин - предлагам така: за следващия месец - който иска да играе - плаща предварително 30 лева на 30-ти януари и играе през февруари. Ако не събереш достатъчно пари за да платиш - просто няма да играем. Ти не си банка, за да даваш от джоба си 200 лева и да не можеш да си ги избиеш!!! Така е правилно, тъй като плащаме предварително, а не след всяка игра. Ако пък събереш повече пари от необходимото - остават за следващия месец, и това е.
Аз от другия месец съм здрав или по-скоро имам разрешение да играя, ама да давам 30лв. предварително...айде пас..маалко не ги копая... :)
Все пак мисля, че ще се съберем повече хора февруари...янари винаги си е мъртъв месец за всичко :):)
ама да давам 30лв. предварително...айде пас..маалко не ги копая... :)
Аха ... значи ти не копаеш 30, а аз копая 200 ? Искаш ли ти да предплащаш залата и да събираш ти парите ? На чужд гръб и 100 тояги са малко, а ... ай сиктир ...
Оги предложи, аз приемам ... следващият и последен път от месеца - 30. 01. 2011г. събирам пари за февруари месец. Който иска да ме намери предварително, ако няма възможност в неделя - всички ми имате телефона ... тези, които дойдат, могат да играят и последният път в януари, без да им искаме пари, спокойно ... видяло се е, че съм 100 лв. вътре ... Който има моментни проблеми ... няма проблем ... случва се ... да дойде и да ми каже ... а не като някои путки ... да, путки, които ми пишат във форума няк'ви работи, мрънкат и прочее ... който се е припознал в това число и има няк'ви претенции, винаги може да ги предяви лично ;)
Съжалявам ако съм обидил някого, мразя да се ядосвам за глупости, ама ... Венци с поста си ме ядоса адски ...
Надявам се февруари да се съберем и да играем сериозно ...
П.С. : Понеже продължавам да съм наивен събирам пак по 20 лева ... 30 са много ... 10 човека да се съберем минимум, ги правим парите ...
Ще го кажа много ясно и точно:
1. Аз съм много, ама много педантичен към парите, които съм дал и които трябва да давам.
2. Когато говоря за пари обичам всичко да е 100% точно. Не обичам да давам или получавам, повече от това за което е трябвало. Ще почерпя някой после, ама преди това ще сме с чисти сметки.
3. Пример за декември и други сметки ако трябва да съм честен пред себе си, а както казах съм много педантичен на тема пари, съм дал някой и друг лев отгоре...Все ми е тая защото нали трябваше да се съберем, опознаем, намерим зала сформираме отборче и т.н.
4. НЕ мога да си позволя да давам "някакви" пари за нещо, без да знам колко са точно и за какво. За мен няма такова положение "дай 30лв. пък каквото остане ще се прехвърли и т.н"...Отивам да играя баскет с приятели, не отивам да плащам задължения към топлофикация че да ми се приспадат и прехвърлят към следващия месец!
5. Дори и да имам понякога по-големи финансови възможности и "некви" си 5лв. да не са ми проблем, пак за МЕН важат горните 4 точки.
А проблема, че си вътре Ичкин, е щото САМ си го направи. Още декември ти казах, която е най-добрата процедура. Всеки тогава на всяка тренировка щеше да си е платил и нямаше да си нито един лев вътре. Защото ако тогава беше разделил залата, всеки щеше да ти даде по 3-4лв. колкото трябваше(даже всеки щеше да закръгли) и не само, че нямаше да си вътре а щяха да останат некви пари които да се почерпиш или използваш както сметнеш за добре.
Ноооооо понеже ти не си "касиерка" и не искаш "да събираш по 2-3лв. и една камара стотинки"- това са твои думи- и си вътре. От което и тогава си направих извода, че явно ти е "под достойнството" играчите да ти вадят по 2-3лв.....Еми хубаво, щом ти е под достойноството...ето ти сам си го платил това достойноство, така че грешката си е в теб. И моляте не ми се обиждай и сърди...такъв съм си просто :)
И явно няма как да разберете, че хората се разболяват, почиват им близки, домашни любимци, сменят квартири, или напускат работа и никой не може да каже със сигурност, че еди кой си месец ще идва целия. ЗАРАДИ ТОВА предложих да се плаща на ПРИСЪСТВАЛ на ТРЕНИРОВКА.
Накрая ще си сложа цитата, от тази тема:
Ще го кажа да знаят всички колеги, които имат проблем с даването на пари...
Вземате си дребни пари 2-3-4лв. с вас..
Отиваме на баскет.
Играем.
Накрая на играта се вижда колко човека са играли.
12 човека.
Цената на залата беше 35лв.
Делим 35 на 12 = на 2.9лв. на човек.
Давате 3лв. на Ичкин. Той ви записва и така до следващата игра.
Това даване ту 5 ту 10лв. не е решение, щото едни дали и дошли 2 пъти други не дали и дошли 3 пъти... А и никой никога не е сигурен кога ще дойде и така ще си плаща всеки за всеки път, когато е дошъл.
Ичкина не иска да се прави на "счетоводител" емии тогава да не се оплаква, че "малко сме давали".
Аз решението го казах преди няколко пъти, така че всеки да се готви.
Аз лично смятам на тоя принцип да процедирам(независимо дали всички ще го приемат), защото мааалко нямам възможност да плащам повече отколкото съм потребявал :) Който има и го боли фара да вади 20лв. за месеца и да си свирка...който не го боли да си смята... Те това мисля...
Пак бъркаш хората и ще има неразбрали ... в по-горният пост съм казал какво, що и как ... специално за теб, няма проблем да плащаш когато искаш и по колкото искаш. Аз нямам време и нерви да се занимавам с глупости ...
Пак бъркаш хората и ще има неразбрали ... в по-горният пост съм казал какво, що и как ... специално за теб, няма проблем да плащаш когато искаш и по колкото искаш. Аз нямам време и нерви да се занимавам с глупости ...
Еми да ама ако не се прокара това като система, пак някой няма да даде или "ще даде следващия път" и пак ще си вътре....Плюс това не е голяма филосифия. 50лв. залата на тренировка виждаме всички и следващия път всеки вади за тренировката си...лесно е....нееезнам...
Пффф ... ходих да ритам днес и съм се надъхал ...
Ш' ва скъсам у нЕделя ... :D
ok.......вземи едни карти
или табла..........:innocent::innocent:
Ш' ви кажа аз ... само да се съберем хора за 2 коша :D
колко хора се очертават за неделя?
много ми се играе, въпреки, че все още се лекувам от нещо грипоподобно...
Ми надявам се да дойдат повечко, ама май пак ще сме малко ...
Който реши ... добре дошъл ... пък и аз още изхвърлям цифки :D
абе за неделя да вербувам ли двама дихатели, или ще си метаме четиримцата, както сме си свикнали?
Взимай, взимай ... то се очертава да е за последно ;)
Взимай, взимай ... то се очертава да е за последно ;)
Що така?:online2long:
Аз и тази седмица няма да идвам, но от следващата ще сме 2плюс.... Малко е сезона на гриповете и минусовите темп. и на това го отдавам аз липсата на хора ?!?!:):)
момчета сериозно, ако някой мисли да идва и е сериозен нека да пише тук още тези дни, за да се направят някакви елементарни сметки,защото тази Неделя трябва да кажем на човека какво ще прави за месеца напред.Залата е по-добре като терен от предната.Съблекални и душове не знам на какво ниво са, но пък преди нас играе женския отбор по баскет така че някой може да си хареса нещо за вкъщи ;) Нека всеки драсне по един ред, ако залата е проблем.Аз лично съм готов и към старата зала да се върнем, ако пак ще се получат игри, въпреки че пак казвам - тази е по-добра, според мен.И повтарям - тази НЕДЕЛЯ се решава какво ще се прави със залата за предстоящия месец !
за довечера не съм сигурен на 100%. иначе за следващия месец мога да платя за целия - независимо колко ще идвам.
Едва дали ще продължаваме, защото ... едва дали ще се съберем ...
Сигурни, постоянни сме 5 човека само ...
Жорката, аз, Евгени, Марто и Оги ...
Днес ако има новодошли, ще се говори за февруари ...
7 часа съм на Омв-то ...
Промяна в плановете, гайс :bounce8:
Намират се сериозни момчета, които да заменят несериозните.
13.02.2011г. от 19 : 30 - Стадион Локомотив. :knock:
П. С. Жорка - :bowdown:
Здравейте, аз съм Георги говорих с Илиян в неделя, но стара информация съм имал за часа и не можах да дойда.
Ще се опитам тази неделя да дойда, че от лятото не съм играл и имам голямо желание.
За неделя какво става? Ще се събирате ли да играете? Часа същия ли е?
Пишете, за да знам, че ще пътувам събота и неделя. Да предвидя кога да се прибера.
Да, в неделя ЩЕ се играе от 19:30 часа на Локомотив.
Добре дошли са всички ;)
колко души ще сме горе-долу ,втори път.да знам дали и аз да търся хора ?
Добре, ще гледам да дойда.
Батки аз отпадам поне в близкия месец,имам си здравословни проблеми сори.Пожелавам ви:flirt::flirt::flirt:
И аз се отказвам за момента. Напролет, ако все още се събирате и ви трябват играчи може да се включа. Успешни игри:baby::baby:
Вчера много добра игра направихме ... щастлив съм и се радвам, че се събрахме ...
Дано тази неделя, пак ;)
Батки аз отпадам поне в близкия месец,имам си здравословни проблеми сори.Пожелавам ви:flirt::flirt::flirt:
Старост Нерадост. :)
ПП. Майтапя се дано бързо да се оправиш.
в неделя колко сме на линия? аз ще съм с двамата младежи от миналата неделя.
За сега съм на линия :yes:
От вторични източници, разбрах, че и Дамян ще дойде с някъв негов човек, аз и Марто сме си редовни ... предполагам Оги и Евгени ... и ето ти ги 10 ;)
Пък предполагам и някой друг ще дойде и ... добре дошли ;)
Би реди фор томорау, гайс !
Идната седмица са празници и залата не работи !
За по-следващата ще пиша къде ще сме !
ок - все пак си мисля, че на повечето е по-удобна раковски. аз след празниците съм на линия, където и да сме.
Какво става момчета? Има ли някакво развитие със залата или сезона ще приключва :no:
Пишете ако има някакво развитие.
Аз мога да дойда неделя по късничко.
Неделя, 21:00 часа, зала Раковски.
По-рано, ще съм на еко-то да пия кафе ... който иска, да заповяда ;)
Пък ... дано сме повече тоз път ...
и не се бутайте на входа на залата - ще има игра за всички :)
Мерси за инфото. Ще бъда там.
и не се бутайте на входа на залата - ще има игра за всички :)
xaxaxa..............м/у снощи сънувах тая тема и че има нови мнения в нея и точно влизам дали съня ми се е сбъднал, ама не помня дали бяха точно такива мненията.както и да е.важното е че пак ще има игра.....било и то 2 на 2.
може и аз да дойда да видя дали крака ми ще издържи.
къде се играе сега момчета?:razz:
Неделя, 21:00 часа, зала Раковски.
По-рано, ще съм на еко-то да пия кафе ... който иска, да заповяда ;)
Пък ... дано сме повече тоз път ...
:notify:
Да ъпна темата преди утре ... белкем види някой неразбрал ...
Бая пот хвърлихме днес ... или поне аз :D
П.С. : Евгени, сега мина 18ти кръг, има още 12 ;)
да има, той верно го е заебал цял мач и сега няма да играе цял месец...........иначе има ли други живи след снощи.толкова прекъсвания заради контузии до сега не е имало.а ти точно вчера си мислех, че ме пази мене , а аз се сцепих да тичам, ако не друго, тоя път.Тия цигари трябва да ги изкарваш малко по малко....
да има, той верно го е заебал цял мач и сега няма да играе цял месец...........иначе има ли други живи след снощи.толкова прекъсвания заради контузии до сега не е имало.а ти точно вчера си мислех, че ме пази мене , а аз се сцепих да тичам, ако не друго, тоя път.Тия цигари трябва да ги изкарваш малко по малко....
Първите 3 части, си те пазех стабилно, ама четвъртата бяхме напред с резултата и ... пауъра ми свърши :grandpa:...
Та ... издънките на Радуканов тепърва започват ... ще видиш :static:
Сутринта платих до края на месеца - така, че - неделя, 21 : 00 часа ;)
батенце, трее да те черпим нещо - стабиляга си :static::love::metal::drool::gay[1]::wub::clap::metal::static::static:
Бо-хо-хо ... накрая и аз ш' изкяра :D
Ей ш .... тия не-идващите ...
Нали знаете, че това, че темата е замряла не значи, че не се събираме ...
Неделя, 21:00, стадион Раковски ;)
То тая тема не знам и дали някой я чете ...
Ама като лудите - сам ще си приказвам :D
Неделя - 21 : 00 часа, зала Раковски ;)
То тая тема не знам и дали някой я чете ...
Ама като лудите - сам ще си приказвам :D
Неделя - 21 : 00 часа, зала Раковски ;)
:grandpa:
алоу баскетболистчетата, за следващата събота Илиян няма да идва. аз мога да отида да запазя зала, ако преценим, че ще се посъберем барем 6....
тъжно - мноого тъжно. само човека дето няма да идва забеляза грешката - показателно е колко човека СЛЕДЯТ ТЕМАТА :bash:...
а ти баце дали да не ми звъннеш утре да се разберем да взема топката, в случай че се случи невероярното и се организираме...?
аз тая тема я следа винаги, но просто не пиша.Иначе всички , които се събираме знаете, че съм редовен играч.Да драсна някой ред за евентуално нови-стари попълнения.Ако ви се играе още, а знаете че спорта е хубаво нещо, всяка неделя от 21ч сме отново на зала Раковски.Без проблеми се събираме 6-8 човека, но както се досещате ни трябват 10 за хубава игра на 2 коша, а и поне 2 ма да има за смяна няма да са хич излишни, че.......Иначе играем на 1 кош , но честно казано пак се получава игра.Има още едно ново момче, което така и не му запомних името.По едно време имаше и някаква мафия Жоровци.Та елате и вижте как са нещата.Ако не ви устройва нещо винаги може да го обсъдим.Още малко да се стопли и сигурно ще почнем навън да играем, но за сега е рано.А и парите са около 2-3 лева на човек за наема на залата.
Казва се ... Жоро :D
А Жорка ... за топката ... обади ми се вечерта или днес или утре и ще скокна до вас, няма проблем ... ;)
я - темата се посъживила и в нея не пище само Ичкин както обикновенно :roll2:
братле - не мога да ти звънна майка, защото, както може би споделих вече телефона ми се рисетна и всичките ми контакти отидоха на майка си в гъзина, а последния бекъп съм го правил през далечната вече 2010...
тази неделя пропускаме... по ред причини...
Аз със сигурност нямаше да мога да дойда, дори и да не пропускахте. Отворих, уж да пиша, че няма да идвам, а то се оказа, че няма да има игра.
предвид празниците, да се пробваме за 25/04/2011 - понеделник вместо неделя?
всъщност илиян дали се е появил, че май сме без топка...?!?
аз нямам проблеми ама ме съмнява да се съберем.чакай да видим ицкина кога ще се появи, че той май някъде четвъртък се връща....не знам и аз.
Прибра се Ичкина ... а той в Понеделник следобяда е в София ...
Но изпускате тънкият момент, че залата не е свободна ...
Предлагам от сега да пуснем записване за 01.05.2011г. - белкем някой нов се престраши ;)
1 - Илиян
2 - Мартин
3 - аз.
нови да дойдат ми се струва SciFi...
аз да пробвам ли да вербувам някой, въпреки, че вече се изчерпвам....
Ми ... може ... излъжи ги, че раздаваме безплатни банички :D
Дано наш'те момчета видят темата ;)
AlfaFen145
22-04-2011, 10:55
Дай боже и аз да мина с това момчето ,дето беше миналия път с мен ,да направим играта всички ...че ми се е доиграло:lol_sign:
5 - аз съм стандарт !
к'ъв? руский ли? :big_beer:
Иисус воскресе!!!
к'ъв? руский ли? :big_beer:
Иисус воскресе!!!
Воистина воскресе !
добре, явно пак трябва да демонстрирам как се играе баскет.М/у аз видеото го имам качето в нета ама е строго поверително поради осезаеми причини :)
Минах и платих днес, така че колкото - толкова ... уелкъм у нЕделя :D
Мисля, че и аз ще успея да дойда.
Еми ... гответе се за яко тичане ... 4ки :D
Аз отивам да ритам да загрея :D
офф - това не е за дърти ора, акто мен... ще търся още.
аз май намерих 2 момчета, но утре ще се види дали ще дойдат.
Днес си написал, че утре ще се види дали ще дойдат?! Звучи ми странно... Нали за днес е играта, аз след малко тръгвам?
Те да не вземат утре да идат ... :D
Че в 21:00 май има волейболисти :D
те не четат тука така че няма как да съм ги подвел........трябваше да дойдат ама.....той единия се чудеше дали тая ще успее и беше по-навит за следващата ама де да го знам.Аз до сега толкова скапан не съм бил.Едвам се прибрах и днес се събудих с главоболие.Луда работа.
Мене пък ми се играе всяка вечер :D
Момчета, тази неделя много хора няма да ги има - пропускаме.
Очаквайте включване другата седмица - кога и как ;)
Момчета, тая седмица ще се събираме ли ... играе ли ви се ... ????!?!??
мене винаги ми се играе.......
Е ... ако сме само 2ма, ела пред нас, ще закачим 1 кош и ще те накажа :D
ако сме само 2ма , що не дойдеш Ти в нас - ще закачим ....... нещо друго.....и ще те накажа :D :D
на мен ми се идва, ама да неви разваля нещо хортуването....
Аре аре ... утре ще мина да платя, пък май на 3 ще делим :D
Замислил съм да мина през 5то помощно да замера 7-8 човека и да ги докарам :D
Аз вече не знам от къде да ги карам да идват.........мислим ли нещо за навън ?
Е то докато има ученици е далавера през учебно време, за да се съберем петици :D
А не е ли далавера докато има ученички, да е извън учебно време и да се събираме по тройки с ученичките?
При мен нещо не е наред - от 2 седмици и 1/2 непрекъснато нещо ме боли - гърло, главЪ, гръб... Сега ме боли кръста и не мога да се навеждам като хората и гледам да внимавам с резките движения. Ще пропусна този път. Съжалявам. :(
Както се е очертало, сме точно 3ма утре :D
a споко аз може и да не дойда и да си играете двама на 2 коша.Тамън всеки ще си има по един :) Ти си платил залата, нали така ?
Тазгодишната алтернатива е новото начинание - набиране на хора чрез форум.
Ако има някой, който му се играе, може да се записва на сайта : sofiabasket.com
Eгати чак сайт има вече.
Няма ли пак по - старо му аматьорски игри за начинаещи?
Не сме достатъчно силни.:-D
Суска е вашият човек......но го играе малко виртуално:))
Виртуални играчи ... бол :D
Марияне ... тая година така, пък да видим какво ще излезе ... миналата беше много несериозно ...
Susscrofa
14-11-2011, 11:24
Егати сайта!:)
Я по-добре си карай с тукашната темичка и тази дето ти е във форума на фиат.8-)
Ние си имаме групичка във Фейсбук и там се организираме. Сега се "борим" да си уредим зала, но е трудно да съберем сигурни хора, за да направим по-продължителна резервация за определен ден от седмицата, а защо не и два.
Не знам кои сте вие, не знам какво правите ... ако искаш, утре е първата игра ... заповядай от 20 : 00 в триадица ...
Телефона мисля, че ми го има в темата ако искаш се обади ...
Мисля и, че не е нужно да се обяснявам, че сайта ако се разрастне ще е супер удобен и не ни трябва сайт с 300 000 подфорума и не знам си к'во още ... трябва ни сайт който да ни организира и това е той ...
Та ако ти се играе идвай ... ако не, си се събери там с твойте хора ;)
Регистрирах се, ще очаквам удобни игри за мен. За съжаление утре няма как да дойда.
Идеята е добра, дано се получи.
Особено ми харесва, че има разписани правила и може да очакваш какво ще е положението.
Не до последно да хвърляш боб дали някой ще дойде.
Има някои неща, които са объркващи. На първо време е объркващо липсата на кирилица /или поне аз не мога да се справя/:-D.
Да, малко е гадно ... занапред ще го мислим да го оправим, Жоре ама за сега е така ... просто идеята е да се събират и чужденци ... а те с кирилицата ... нали се сещаш ...
До последно и правилата не бяха преведени, в последният момент ги преведох поне тях да ги има.
Еми дано се получи.
Залата изглежда добре, ако има игра неделя вечер, ще се опитам да дойда.
Отвори се възможност да има игра в неделя, ама гледам, че няма много желаещи. Така, че някой ако има възможност да го има впредвид.
http://sofiabasket.com/forum/viewforum.php?f=7
Жоре, ще стане и неделята, ама мисля че първо трябва да се затвърдим за един ден седмично, за да може да стане и 2ри ден ...
Айде помагайте за разрастването :
http://www.facebook.com/pages/SofiaBasket/279608682071545
Понеделник и сряда мога да идвам със сигурност, но вторник, четвъртък и петък съм на курс и няма как. Ако се промени деня съм там.
Пък в неделята все ще мога да идвам като е по - късно.
Неделя и сряда, като че ли ще е най оптимално.
Знаеш, че не зависи от мен ... глас народен - глас божи !
http://sofiabasket.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=15
Утре пак ще говорим и ще мислим нещо ... още ме притеснява ако го направим 2 дни дали ще има хора :)
Но ... ще видим :P