View Full Version : Съвет...
Искам всеки от вас да си помисли кого обича най-много и да му го каже. Дори да не обичате да показвате чувствата си като мен - преглътнете го и го направете просто.
Това го правя всеки ден..:Tease:
Искам всеки от вас да си помисли кого обича най-много и да му го каже. Дори да не обичате да показвате чувствата си като мен - преглътнете го и го направете просто.
Много добре те усещам!:grandpa:
Я си кажи, какво е станало!
Това е по-важно!
Иначе и аз се правех на тежкар, а напоследък не си крия чувствата!
Бил съм голямо говедо!
Иначе и аз се правех на тежкар, а напоследък не си крия чувствата!
Бил съм голямо говедо!
И каква е ползата от това винаги да си показваш чувствата, че мене явно още не ми е уврял кестена да го схвана
То не че и да не ги показваш е много добре ама като че ли в повечето случаи е за предпочитане
Нищо не е абсолютно.
Просто трябва да се научим да правим точните неща в точния момент.
Залисани в ежедневието и робуващи на реклами и ЮЕС простотии се правиме на такива , каквито не сме и забравяме или просто не сме научени да кажем:
Обичам те, на близките си хора!
Хайде де!
няма да станеме по-леки, ако целунеме близкия си до нас човек и му кажеме едно: "обичам те".
, след като това е факт!
От друга страна.
Колко бащи са правили тая грешка и не са показвали любовта си към синовете си.
Колкото и да е голям, той винаги ще се стреми и ще жадува бащината десница, положена на главата му и старческия глас, който казва:
– Обичам те, сине!
Мисля, че за това говори черната пантера!
Меленка не се отчайвай ,всичко ще се оправи.
Тази която аз обичам предполагам не ме обича мен или поне не ми го е показала по начина който аз искам и аз не съм го разбрал . ;)
Много добре те усещам!:grandpa:
Я си кажи, какво е станало!
Това е по-важно!
Ами темата е пусната на Задушница . .
Няма да я е пуснало момчето от хубаво. :roll:
Аз на тоя ден се сещам за дядовците ми. И двамата бяха големи хора, докато бяха живи не съм се замислял. Просто . . абе просто си ги имах за даденост. Детска му работа.