Log in

View Full Version : Съвет...

SwappeR
06-11-2010, 13:12
Искам всеки от вас да си помисли кого обича най-много и да му го каже. Дори да не обичате да показвате чувствата си като мен - преглътнете го и го направете просто.

me4o4ko
06-11-2010, 22:49
Това го правя всеки ден..:Tease:

Galof
06-11-2010, 23:02
мене си :D

mordohy
06-11-2010, 23:24
Искам всеки от вас да си помисли кого обича най-много и да му го каже. Дори да не обичате да показвате чувствата си като мен - преглътнете го и го направете просто.
Много добре те усещам!:grandpa:
Я си кажи, какво е станало!
Това е по-важно!
Иначе и аз се правех на тежкар, а напоследък не си крия чувствата!
Бил съм голямо говедо!

Tedo
06-11-2010, 23:29
Иначе и аз се правех на тежкар, а напоследък не си крия чувствата!
Бил съм голямо говедо!
И каква е ползата от това винаги да си показваш чувствата, че мене явно още не ми е уврял кестена да го схвана
То не че и да не ги показваш е много добре ама като че ли в повечето случаи е за предпочитане

morfius
06-11-2010, 23:34
Нищо не е абсолютно.
Просто трябва да се научим да правим точните неща в точния момент.

mordohy
06-11-2010, 23:40
Залисани в ежедневието и робуващи на реклами и ЮЕС простотии се правиме на такива , каквито не сме и забравяме или просто не сме научени да кажем:
Обичам те, на близките си хора!
Хайде де!
няма да станеме по-леки, ако целунеме близкия си до нас човек и му кажеме едно: "обичам те".
, след като това е факт!
От друга страна.
Колко бащи са правили тая грешка и не са показвали любовта си към синовете си.
Колкото и да е голям, той винаги ще се стреми и ще жадува бащината десница, положена на главата му и старческия глас, който казва:
– Обичам те, сине!
Мисля, че за това говори черната пантера!

MUROMAN
07-11-2010, 01:10
Меленка не се отчайвай ,всичко ще се оправи.
Тази която аз обичам предполагам не ме обича мен или поне не ми го е показала по начина който аз искам и аз не съм го разбрал . ;)

code
07-11-2010, 09:38
Много добре те усещам!:grandpa:
Я си кажи, какво е станало!
Това е по-важно!

Ами темата е пусната на Задушница . .
Няма да я е пуснало момчето от хубаво. :roll:
Аз на тоя ден се сещам за дядовците ми. И двамата бяха големи хора, докато бяха живи не съм се замислял. Просто . . абе просто си ги имах за даденост. Детска му работа.