View Full Version : диагностика при бобо
виждам,че бобо е много наясно с проблемите на алфите.той има ли сервиз?ако може да си каже координатите, къде се намира. моята алфа не съм и правил диагностика и ми е интересно какво ще покаже.
каква е цената на диагностиката?
Званни му и ще се разберете :wink: 0888 232 484 БОБО
а ти ходил ли си при него на диагностика?как е?
:D , Ходил съм при него много пъти :wink: и не само за диагностика, а и за други работи и мога да ти кажа, че според мен няма друг човек, който да разбира повече от него :wink:
благодаря ти много. като имам жреме ще му званна. а куде долу-горе му е локацията?
"локацията" му е в Лозенец :wink:
благодаря ти, приятелю. дано ми е от полза диагностиката, която направя при бобо. А скъпо ли взима?да знам какжи пари та приготвя?
trustworthy
16-07-2006, 14:44
Явно не си разбрал, но той освен всичко друго е и администратор на този форум и още куп други неща :wink:
Защо не му напишеш направо едно л.с. или по телефона? По-коректно би било. (IMHO)Така малко в трето лице... Ако той смяташе за необходимо, би си написал тарифите, не мислиш ли ;)
Иначе определено е човек, който може да ти помогне
ами не знаех :) ако знаех,че е така нямаше със сигурност да задавам такива въпроси. простете ми за невежеството-нов съм във форума, а пък и карам алфа 145, 1.6 боксер само от 2 месеца.
благодаря за информацията. все-повече се убеждавам колко е полезен форумът.