View Full Version : Дисплея на Компютъра Прегрява
Колеги,
Моля за съвет. Дисплея нa ICS-а доста грее и се чудя от какво е. Когато си поставя ръката върху него, температурата е доста висока. Нужно ли е да се притеснявам?
Ще съм благодарен на всякакви мнения, за да разрешим случая ако е проблем, докато не е заминал самия дисплей.
И моя се нагрява и вече 3 години нямам проблеми, нито има някаква разлика. Не знам дали е проблем или не, но нищо не е заминало при мен :)
leketo84
08-11-2010, 22:11
И при мен грее и пак 3 години няма ядове !!! А като паля при минусови темперетури екрана свети като в save режим някакси не на макс и след минути възстановява нормалната си светлина ! Дали и това е нормално :?:
И моя си грее.. Сигурно така е нормално..
И при мен грее и пак 3 години няма ядове !!! А като паля при минусови темперетури екрана свети като в save режим някакси не на макс и след минути възстановява нормалната си светлина ! Дали и това е нормално :?:
Попринцип не е нормално :)
leketo84
09-11-2010, 16:22
Попринцип не е нормално :)
Лошо тогава !!! :gruebel:
Лошо тогава !!! :gruebel:
Не съвсем.. не може нищо да му стане освен след време да почне постоянно да ти свети по-слабо. Проблема е в неоновата П-образна крушка зад дисплея. Ама не съм сигурен дали може да се сменя, НО има вариант да се направи ;)