PDA

View Full Version : Бавно гаснещ индикатор

Yon
17-07-2006, 09:03
Колеги, от няколко дена насам забелязвам, че идиктора за инжекциона на таблото гасне последен или стои по продължително 1-2 секунди след другите при палене някакви идеи?

georgievst
17-07-2006, 11:00
Колеги, от няколко дена насам забелязвам, че идиктора за инжекциона на таблото гасне последен или стои по продължително 1-2 секунди след другите при палене някакви идеи?

Нямам идеязащо е така, но и моя прави така. Имам колата от една година и това ми се струва, че не е особен проблем.

Bobo
17-07-2006, 11:52
Според мен има записана грешка и затова гасне така :wink:

голямата риба
17-07-2006, 16:21
нещо си самовнушаваш
и още повече, че зависи и колко време след като подадеш контакт запалиш двигателя
защото ако не палиш достатъчно дълго и лампата ще изгасне дори и да не е запален двигателя

Yon
19-07-2006, 09:10
Наистина имаше записана грешка за спад в напрежението на акомулатора.
След подмяната с нов бавното изгасване си остана и мисля да послушам Голямата Риба и да не се втелявам повече - ако бързо завъртиш гасне бързо а и от тия вятърни мелници дето си въобразявам не останаха пари за бензин:D Тенкс за насоката от колегите :cheers:

п.с.
Генератора дава малка "кардиограма" ама това е от менте плочката дето едни пустиняци ми смениха преди година иначе Нема лошо: "Магнет Марели сложихме дай 360 левчета" дрън дрън иначе за да стигнат до генератора махали полуоската :paddle:

Милен
19-07-2006, 09:22
Здеавей Yon, мисля че не е проблем това. Компа си прави тест на системата и след това гасне. И при мен гасне 3-4 сек. след като я запаля.

Yon
19-07-2006, 09:30
Имаше един период в който дори като изгасне и като завъртя пресветваше докато взриви мотора и 1-2 секунди след това не гаснеше :wink:

голямата риба
19-07-2006, 09:48
... иначе за да стигнат до генератора махали полуоската :paddle:
това си е самата истина
свалянето на генератора си е голямо приключение

Милен
19-07-2006, 10:00
И на мен ми предстои това приключение, ромолят лагерите на генератора. :wink: