Log in

View Full Version : Студентска бригада-кредит ???

KoRny
14-11-2010, 21:12
Колеги дайте акъл,какъв кредит да изтегля,който е най-подходящ за студентска бригада в щатите.От usit colours ти предлагат те да ти покрият разходите и като се върнеш от Америка да върнеш парите.Но 12 месеца имам гратисен период,в който плащам някакви лихви,но нз какъв процент са.Може и потребителски кредит родителите ми да изтеглят,просто ме интересува най-удачният за мен вариант с най-ниски лихви.Благодаря предварително :smile:

soldier
14-11-2010, 21:27
Това от Юзит Калърс звучи добре. Дай подробностти за него. Иначе потребителския кредит е с много високи лихви.

KoRny
14-11-2010, 21:45
Ми чакам да ми върнат мейл с лихвите,иначе това пише в сайта им-теглиш кредит до 6000 лв,имаш 12 месеца гратисен период,всеки месец даваш определена сума,която чакам да ми кажат и след като се върнеш от САЩ си връщаш накуп кредита,който си изтеглил.

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:43 ----------

Потребителските са с едни лихви...:goodnight:...
За щатите ти трябват 4000 лв като това значи ,че би заминал с малко пари... Ако не е проблем да теглиш и да върнеш... изтегли си 6 спокойно ще ти стигнат за документите за билет и за да отделиш да имаш като слезеш там да не си с 300 долара. Вече сметката си я правиш банките дават потребителски в с лихви от към мисля 12% но това е със доста зор да стане и ако го тегли някой данъчен, военен полицаи.. тези където са с облекчения.
А иначе само на бригада да ти кажа ако мизерстваш и всичко спестиш не мисли ,че ще се върнеш с повече от 10 хилядарки даже това оптимално го слагам :)
Акоооо отиваш даа се позабавляваш и не ти пука колко ще изкараш ... смело заема и бегай :) ще ти излезе безплатно пътуване екскурзийка ,че и с някой друг цент ще си дойдеш.:on_da_beach:

Е 900$ е пакета и отделно самолетният билет.Мисля че 2000-2500$ ще ме оправят.Ясно ми е,че няма да изкарам повече от 10 000$,но не виждам ако остана в БГ тва лято за 4 месеца как ще изкарам и половината на тези пари :big_heat:

rusiq86
15-11-2010, 11:57
Билета ти е около 1200лв, програмата 890$ + 140$ за визата...демек 1200+1450 + джобни
Около 3200 ще ти стигнат. Вземай направо 3500!!!
На времето когато ходих по тази програма два пъти съм вземал с мен не повече от 250$ и вс е било густо!!
Съвет от мен, като избираш работа си избере нещо което не зависи от времето, в голям град в който можеш да си намериш втора работа.
С j1 виза първото лято изкарах чисто 8к $, второто 12К$!
Вече ходя с други пинизи, др работа. Товя лято за три месеца се върнах в бг с 19к $, сега пак отивам и то вече с по-голямо заплащане от 16$/ час плюс 800$ бонуси на седмица :) но и работата ми е друга, по-отговорна и така!

Ако ти се пътува направи го, остава якият спомен. Имам авер който си направи екскурзия за 7 дена общо изхарчени 4000$ :) но както казват колегите кеф цена няма!

The_Game
15-11-2010, 12:44
Според мен пък е по-оферта в малък град. Където всичко ти е близо (макс 15 мин с колело). Също така и в малките градове няма къде да си харчиш парите.

Вярно че аз тази година се прецаках малко.

2 месеца бях без втора работа точно щото града е малък и утидох по късно от другите студенти.
И изкарах 5-6 000$ (Не чисти обаче)

3500лв те оправят от всякъде. Даже сега и по малко защото долара е под 1.5.

Иначе сега това лято 1вата ми работа ще е на 10$ и средно по 10-12 Overtime за сезона(Поне така беше миналата година и по-миналата е било същото )

И втора работа на 7,75 което си е доста зле и ще търся нещо поне на 9.

Иначе имам приятел който работеше на 12$ на час но не си намери 2ра работа и работеше по 25-30 часа на седмица.

АКо и аз мога да се уредя на нещо над 10$ за 2ра работа ще е супер.....

KoRny
22-11-2010, 20:14
Май няма да се тегли кредит...продадох си алфата....иии направо не ми се говори,но тва е - 3 години й се радвах,всякакви спомени с нея,в нея,нагласих си я и тя сега ми е инвестицията за щатите...Да се надяваме да се върна с добри пароци и ще гледам или 156 или GT...