Log in

View Full Version : Въпрос за навигацията.

alsped
16-11-2010, 14:09
Здравейте искам да попитам нещо: Имам Алфа Ромео 166, обаче навигацията, която има има софтуеър само за европейските държави, без държавите от Югоизточна Европа, Гърция, България, Сърбия, Турция и т.н.
Молбата ми е дали може да се направи нов диск някъде или да се добавят по друг начин карти на балканските държави ?
Предварително Ви Благодаря !!!

pr_00f
16-11-2010, 14:58
Преместил съм мнението в правилният раздел.
Има писано доста по въпроса.
Отговора е не.

alsped
16-11-2010, 16:26
Благодаря Ви за съдействието,
А да Ви попитам и още нещо, ние сме от Благоевград може ли да ни препоръчате някъде в региона или в града, сервиз в който може да се обслужва автомобила
Алфа Ромео 166

pr_00f
18-11-2010, 12:57
Пусни едно лично на коелгата virusalfa

Не влиза много често , но със сигурност ще те упъти към читав сервиз.... ако има такъв :crazy:

val_mcrae
18-11-2010, 15:40
Какъв е софтуеъра който поддържа навигацията на алфата?
И все пак си мисля че трябва да има вариант, то телефоните вече са с навигации, какво остава за един диск с карта която да се поддържа от системата на колата!

qpwo
18-11-2010, 21:54
Какъв е софтуеъра който поддържа навигацията на алфата?
И все пак си мисля че трябва да има вариант, то телефоните вече са с навигации, какво остава за един диск с карта която да се поддържа от системата на колата!
И аз си мисля , че не би трябвало да е невъзможно..
Нашите ,,очи'' са изпълнени със скептицизъм и надежда...:online2long:

leketo84
18-11-2010, 23:00
Няма как всичко се прави , стига да се захване човек , който разбира и да има желание разбирасе ! Остава ни да чакаме за жалост !!!!! :depressed: