View Full Version : Проблем с копчетата на климатроника :(- Проблема решен благодарение на Дидо !
Lazarincho
17-11-2010, 15:03
Здравейте,колеги имам един не много малък проблем с параходчето.Значи от известно време ми отказват някой копчета на климатроника,което принципно не е голям пролблем след като го спра и вкюча пак се оправят,обаче по-лошото е ,че почнаха да ми отказва плюса за температурата.В момента това не е проблем ,но след някоя друга седмица като стане -20 няма да е хич добре :(.Сподерд мен има прах или клей под тях и не дават добре контакт,но това е само мое предположение.Все пак имате ли идея от какво и как би могло да се оправи?Благодаря предаварително,а забравих да добавя става дума за Alfa 164 2TS Super 95г.
Ако не ти е проблем да стигнеш до Люлин, мога да ти дам друг климатроник, но не му светят дисплеите. Всичко друго работи.
И -40 да стане пак няма да ти трябват + и - копчетата.Натискаш Ауто след това Екон и не пипаш нищо друго.Климатроника си знае работата.
Ако все пак си решил да го разглобяваш се разрови малко в старите теми.Там има описано как се разглобява климатроника.Ако са ти прецакани дисплейте действай смело, но ако не са има голяма вероятност някой символ да откаже след разглобяването.:gruebel:
За момента въпроса е решен с друг пулт, но имам съмнения за проблем по самата кола. На моменти се държи странно и с моя пулт. Времето ще покаже обаче. :)
А - да не забравя - пулта излиза и без сваляне на таблото.
Lazarincho
18-11-2010, 22:17
Колеги проблема беше решен благодарение на Дидо ,който ми даде резервен пулт,за момента се държи добре,но трябва малко да я покарам и да преценя.Дидо благодаря ти отново за пулта и голямата помощ при сменянето,съща така научих от теб днес доста неща които не съм подозирал за тази кола :)
kiko1213
20-11-2010, 22:15
и при мен е същото и не стига че ми показва постоянен минус и в летните жеги ами и двойката се загуби наполовина!