View Full Version : халогени
Здравейте колеги, имате ли идея от къде бих могъл да си намеря стъкла за халогенките? Едното е спукано и бих искал да го сменя.
Благодаря предварително
trustworthy
19-07-2006, 15:56
Е те не са ли едно цяло - стъклото + тялото? На фейслифта е така, мисля, че и при по-старите е същото
при по-старите стъклото се сменя
Ами вижте, взех си колата преди 3 дни и не съм още 100 % на ясно с нея, но доколкото виждам, има възможност да се извади само стъклото на халогена
trustworthy
19-07-2006, 16:35
при по-старите стъклото се сменя
:oops: Къде се обаждам и аз...
Сменя се само стъклото, но обикновенно новото се пука много бързо тъй като не е като оригиналното. Най добре си вземи цял халоген от някоя морга. :wink:
Off
@didi
на Типото халогена не е ли същия само отпред стъклото и захващането за бронята е разликата?
Благодаря ви много за мненията, възнамерявам да проверя в някоя морга, но ако нямам късмет там, може би ще мина на варианта с типото, ако наистина са едни и същи .....
Благодаря ви много за мненията, възнамерявам да проверя в някоя морга, но ако нямам късмет там, може би ще мина на варианта с типото, ако наистина са едни и същи .....
Загледах се в едно типо и ми се стори, че вътре рефлектора е същия.
Може и да е същия ма формата на тялото нема нищо общо :wink: :wink: :wink: А колкото до сменянето на стъклата изкарват най-много седмица и па същото затва най-добре както каза Гиги от някоя морга цял халоген/не че ги има де ма с търсене се намират/