PDA

View Full Version : ключ на стартера

VIHHRONNY
21-11-2010, 11:01
искам да попитам само при мен ли е така, на междино положение на ключа работи само радиото, стъкла не. Има ли вариянт това да не е така.
SDV функцията е активирана, а не работи, има ли решение и на това?
и не на последно място музиката ми е много слаба - направо умряла работа, дайте и за това съвет.
Благодаря.:brickwall:

Pepko-Bepko
21-11-2010, 11:55
Споко и при мен си е така и мился че си е нормално с изключение на музиката.

nightroller
21-11-2010, 12:18
искам да попитам само при мен ли е така, на междино положение на ключа работи само радиото, стъкла не. Има ли вариянт това да не е така.
SDV функцията е активирана, а не работи, има ли решение и на това?
и не на последно място музиката ми е много слаба - направо умряла работа, дайте и за това съвет.
Благодаря.:brickwall:

така е, значи радиото работи ако си включил ICS-а, SDV функцията при мен не знам дали е включена но досега не е работила никога а помня, че съм я включвал някога ...
Относно музиката ако нямаш колони на кората под задното стъкло значи си с по-кофти варианта фабрична уредба :( и има всякакви варианти примерно сещам се, че колегата Асенов си е сложил някаква 25 литрова туба в багажника за по-голям джангър ;)

kiko73
22-11-2010, 09:03
Бе то и мойта няма колони отзад, ама като напра`йш джангър вътре не се седи :scherzkeks:

EMo0o
22-11-2010, 21:36
има всякакви варианти примерно сещам се, че колегата Асенов си е сложил някаква 25 литрова туба в багажника за по-голям джангър ;)

А мен къде ме забрави :D

Колкото до "проблема" , нормално си е всичко ICS(следователно музиката) се гаси когато завъртиш ключа напълно. Това (поне според мен) е ако спреш някъде да си изгасиш колата и да си свири музиката без да се налага да включваш ICS наново и се изключва автоматично когато завъртиш ключа или точно 60 минути след като си го пуснал без контакт и не си пипал нищо по него :)

nightroller
22-11-2010, 21:40
А мен къде ме забрави :D

е-ее твойто е различно :):) ти поне имаш колона към салона и се чува и вътре ;)

EMo0o
22-11-2010, 21:42
е-ее твойто е различно :):) ти поне имаш колона към салона и се чува и вътре ;)

Аа вече не съм така както бях :) Сега е маалко повечко от преди, но вече няма никакви фабрични говорители :)

leketo84
22-11-2010, 21:49
Аа вече не съм така както бях :) Сега е маалко повечко от преди, но вече няма никакви фабрични говорители :)

Емо пак си се развихрил май ... :shocking: Минавайки през люлин звънни да се видим ;)

EMo0o
22-11-2010, 21:54
Емо пак си се развихрил май ... :shocking: Минавайки през люлин звънни да се видим ;)

Нямам път на там, Любо, но ще се чуем някой ден за кафе :)

Pepko-Bepko
22-11-2010, 22:01
Минутите Емо са точно 20 ... даже на новото браво ти изписва на дислепя че имаш 20 мин на разположение :)

EMo0o
23-11-2010, 08:53
Минутите Емо са точно 20 ... даже на новото браво ти изписва на дислепя че имаш 20 мин на разположение :)

Мойта свири точно 60мин ..:unsure: Шантава работа, аз даже първия път реших, че ми е паднал акумулатора :D

Linkestis
25-11-2010, 19:23
искам да попитам само при мен ли е така, на междино положение на ключа работи само радиото, стъкла не.....

Така е,колкото до музиката-всички колкони и пищялки ли работят?А сдв-то настроил ли си го или само мислишче си отметнал?

VIHHRONNY
28-11-2010, 11:05
Така е,колкото до музиката-всички колкони и пищялки ли работят?А сдв-то настроил ли си го или само мислишче си отметнал?
сичко си работи по говорителите но прекалено слабо и имам чувството че говорителите се бият по между си защото много слабо и бас и въобще. Що се отнася до sdv-то съм избрал strong и няма никва разлика между none, weak, midle и high. имам и туба в багажника и няма никой, а тая туба я имам от три коли насам и си я познавам много добре какво може.
така че давайте съвети,че сега съм отпуска и ще мога да почовъркам.

qpwo
28-11-2010, 13:01
Настроил ли си - басите, високите...? Аз съм ги дал и двете 2-3 чертички преди максимума....:-(

VIHHRONNY
28-11-2010, 13:48
Настроил ли си - басите, високите...? Аз съм ги дал и двете 2-3 чертички преди максимума....:-(
настроил съм ги как иначе, но е зле работата, но ако знам че е от говорителите ги сменям тутакси, но ако няма файда - пари на вятъра...

Linkestis
28-11-2010, 16:04
Хммм тогава носи целият ICS на някои които рабира от електроника.На мен ми прилича на изгорял усилвател,или там имаше още термини като крайно стъпало и т.н.
Иначе не ми се струва и 4-те колони толкова да са здали багажа.Разбирам примерно да са скъсани и като усилиш да е страшно,ама в твоя случай няма мощност...