PDA

View Full Version : Несветещ ляв стоп за мъгла

mian4o
23-11-2010, 19:16
Споделете къде да търся проблем. Не ми свети левият стоп за мъгла, а крушката е здрава. Колата е АР 166 бензинова но мисля че е еднакво при всички.

Поздрави
Дамян

souze
23-11-2010, 19:32
Споделете къде да търся проблем. Не ми свети левият стоп за мъгла, а крушката е здрава. Колата е АР 166 бензинова но мисля че е еднакво при всички.

Поздрави
Дамян

Провери кабелите, които минават между капака на багажника и купето, ако няма ток до крушката разбира се.

mian4o
23-11-2010, 21:05
Добре, обаче не свети само левият или за ляво и дясно са отделни кабелите. Утре ще се ровя стига да не вали дъжд че сега нещо се засили.

Поздрави
Дамян

danchev63
23-11-2010, 22:33

Поздрави
Дамян
Колега провери си първо бръзките на буксите - под волана при бушоните. При мен изчезнаха почти всички десни светлини - оказа се хлабава връзка в едната букса. Малко притягане и един спрей - всичко окей.
После провери - ако още не се е оправило - модула за управление на светлините. може нещо да е избушило там.
Поне при мен от това се оправиха всички светлини.

mian4o
24-11-2010, 18:35
Реших проблема. Оказа се прекъснати кабели в гуменото мъркуче но с малко поялник, калай и нови кабелчета и стана като истинско.:biker:

Поздрави
Дамян