Log in

View Full Version : не ни ли писна от абсурди?!?!?!

kiko1213
27-11-2010, 20:39
Колеги до кога ще ги траем тези търговци на авточасти:shoot::shoot:,нестига че цените им са абсурдни ами и качеството им е долно!Пиша това защото съм с уж нови ,качесвени кабели на свещите"магнет марели"на 20 000км,а колата прекъсва,ама така прекъсва, имам чувството понякога ,че ще скъса нещо по окачването!Отварям капака на свещите,а там дискотека!200лв ги платих,какво да купувам сега направо не знам?!?!?!Моля за съвет и благодаря!:brickwall::brickwall::brickwall:

VLADius
27-11-2010, 20:44
Колеги до кога ще ги траем тези търговци на авточасти:shoot::shoot:,нестига че цените им са абсурдни ами и качеството им е долно!Пиша това защото съм с уж нови ,качесвени кабели на свещите"магнет марели"на 20 000км,а колата прекъсва,ама така прекъсва, имам чувството понякога ,че ще скъса нещо по окачването!Отварям капака на свещите,а там дискотека!200лв ги платих,какво да купувам сега направо не знам?!?!?!Моля за съвет и благодаря!:brickwall::brickwall::brickwall:

Да тъпо е. Но дори и да са хуйригинални, най-вероятно са набор на колата ти и това, че са били в найлонче не ги прави по-добри от тези, с които си карал досега. Какво да правиш ли - аз на твое място отивам в нагъзина и ако до 16 минути не ми ги сменят - почвам. Да, да - с кабелите. :pokey: Поне са доста. :shoot:

kiko1213
27-11-2010, 20:47
досега бях с бош,тя така си дойде в БГ,ама единия така беше заварял че се наложи смяна!

Sunny
27-11-2010, 22:24
Какво не ви харесват частите ?
Хубави , оригинални - просто по време на байряма и китайската нова година не го внасят :no:
Всичко оригинално което сме сменили се сменя после всяка година .

kiko1213
28-11-2010, 00:11
не само че не ни харесват,ами ни псна да ни праввят на балъци,сещате ли се и с какви надценки бачкат...измамниците!!!

didod
28-11-2010, 17:00
Аз затова не смея да сменя бош-а, дето е сега. Може и да са оригиналните. Иначе аз лично бих пробвал с беру.

VLADius
28-11-2010, 20:51
И аз не смея...

Sunny
28-11-2010, 21:15
И аз не смея...

Защото нямаш газова :spiteful:
Аз пък посмях след като смених "оригиналните" БОШ кабели и свещи с които дойде колата с TESLA и EPS минах на такива на парче според размера 4-5лв бройката и се преродих . Сега сменям целия комплект на 40к Км със свещите за под 100 лв и съм си спокоен . 3 години 100К Км не сме гърмяли по светофарите .
За БОШ кабели ми обявиха цена от 600лв - тя колата не струва толкова :Suicide:

VLADius
28-11-2010, 22:06
Аз пък посмях след като смених "оригиналните" БОШ кабели и свещи с които дойде колата с TESLA и EPS минах на такива на парче според размера 4-5лв бройката и се преродих . Сега сменям целия комплект на 40к Км със свещите за под 100 лв и съм си спокоен . 3 години 100К Км не сме гърмяли по светофарите .

Бе засега нямам, но може да ми се наложи да сложа...

starata alfa
29-11-2010, 02:17
аз със 164 стигнах до извода че ако слагам нещо ново трябва да се вземе от чужбина иначе като го смениш веднъж и ставаш абонат
ляв вътрешен накрайник и тампони на носачи съм сменял 4-5 пъти,след това ги взех от италия и заспаха

VLADius
29-11-2010, 22:52
аз със 164 стигнах до извода че ако слагам нещо ново трябва да се вземе от чужбина иначе като го смениш веднъж и ставаш абонат
ляв вътрешен накрайник и тампони на носачи съм сменял 4-5 пъти,след това ги взех от италия и заспаха

Има и такъв момент. Зле са ни частите. То те и търговците половината не знаят как се прави бизнес, ма тва е друг въпрос.

Da_Fuse
30-11-2010, 01:06

Коелга, ти от къде ги копуваш тия кабели по размер - аз съм от софия, сподели ако е някъде в нашият град... :)

Sunny
30-11-2010, 01:23
Коелга, ти от къде ги копуваш тия кабели по размер - аз съм от софия, сподели ако е някъде в нашият град... :)

Варна .
от 40 до 120см

kiko1213
03-12-2010, 05:46
Варна .
от 40 до 120см
може ли нещо по конкретно,като адрес на магазина или мястото,имам познат,когото мога да помоля да ми купи,тук в сливен "косер "ми предлага тесла за 115лв,ама не им вярвам че са тесла даже...не знам при вас как е но тук всички са измамници!!!:heavy_cry:

Sunny
03-12-2010, 08:07
може ли нещо по конкретно,като адрес на магазина или мястото,имам познат,когото мога да помоля да ми купи,тук в сливен "косер "ми предлага тесла за 115лв,ама не им вярвам че са тесла даже...не знам при вас как е но тук всички са измамници!!!:heavy_cry:

Ами не са TESLA ;) .
Магазина се намира в жк. Младост до бл.116 зад Мебелната палата му кажи на твоя човек. Големия магазин за авточасти който преди беше на Мототехника.

don_pepone
03-12-2010, 08:57
А на старите лули ли се слагат тея кабели на метър или се измисля нещо друго?

Sunny
03-12-2010, 13:36
А на старите лули ли се слагат тея кабели на метър или се измисля нещо друго?

Тези които аз взимам са си с лулите .
Иначе не е проблем да се преместят ако се наложи , но не е изключено и старата лула да е проблемна .

kiko1213
03-12-2010, 21:56
много благодаря!

don_pepone
23-02-2011, 23:15
Тези които аз взимам са си с лулите .
Иначе не е проблем да се преместят ако се наложи , но не е изключено и старата лула да е проблемна .
А тоя пич може ли да разбере дали лулите са проблемни или не. И ти за 8 кабела ли казваш под 100лв цена със свещите

Sunny
23-02-2011, 23:38
А тоя пич може ли да разбере дали лулите са проблемни или не.
Ако е пробила лулата на тъмно ще се види .
С хубав мултицет също
И ти за 8 кабела ли казваш под 100лв цена със свещите

Да

don_pepone
24-02-2011, 12:11
утре имам ходене до варна и мисля да мина да го видя това магазинче. И ако става да ги направи веднага може даже да си купя едни кабели да видя дали ще има ефект,че моите са оригиналните на колата а вече е на около 170-180000км

Sunny
24-02-2011, 15:19
Те са си готови дължини .
Само да има налични размери .

Martini_Racing
25-02-2011, 12:46
готовите дължни които се продават на бош не стават за тс с бубини:)

иначе кво не ви харесва на частите ?
до сега нямам нито една рекламация в послдните 4-ри години само алфи
частите са си хубави всъпроса е от къде ще г ивземеш и кой ще ги монтира

проблема не е в частите проблема е в бараките дет караме ...че са на преклона възраст вече !

mian4o
26-02-2011, 17:37
Аз пък съм много доволен от ТЕСЛА на Сиерата ми се наложи смяна на кабелите и взех нови БОШ за 100 и кусур лв. тогава живеех в Ямбол е не можах да стигна то беше святкане страшна работа. Не ми приеха рекламацията и реши да си реша проблема купих едни кабели за САМАРА да отговарят на дължината, сложих ги и вече 7 години не са мръднали и така я продадох.

Поздрави