PDA

View Full Version : проблем със код системата за155 16v TS

mishkata_m
23-07-2006, 16:12
помощ имам проблем със фабричния код, колата не пали, може ли да се премахне кода? колата ми е алфа 155 1.6 16v Ts

WhitePower
24-07-2006, 18:07
мисля че в ванто траде могат да ти помогнат

valjo
24-07-2006, 20:49
мисля че Вантотрейд не могат да ти помогнат, виж Бобо & големата риба могат

пиши ЛС на някой и те ште те оправят

mishkata_m
25-07-2006, 10:19
пичове мерси за отговорите но аз си оправих проблема. Ако ви се случи имате 2ва варианта .1ви-карате колата във ванто и там срещу 35лв я изчистват. 2ри - кода се включва когато имате много слаб акомулатор в този случай сваляте акомулатора чакате 24ч слегате много силен акомулатор и както беше при мене се оправи сам. това което знам е че трябва винаги да имате много силен акомулатор както и че не е добре да давате ток защото слабото място на алфите е във електрониката.

Bobo
25-07-2006, 13:58
пичове мерси за отговорите но аз си оправих проблема. Ако ви се случи имате 2ва варианта .1ви-карате колата във ванто и там срещу 35лв я изчистват. 2ри - кода се включва когато имате много слаб акомулатор в този случай сваляте акомулатора чакате 24ч слегате много силен акомулатор и както беше при мене се оправи сам. това което знам е че трябва винаги да имате много силен акомулатор както и че не е добре да давате ток защото слабото място на алфите е във електрониката.

Аз пък разбрах че нищо не си рабрал ма жив и здрав :wink: Кажи само тия Ауди и фолксваген и разни други велики там те не слагат ли Бош електроника :?: