PDA

View Full Version : Не излизат реални километри при диагностика

See7heEviL
29-11-2010, 20:00
Здравейте колеги,
днес си купих кабел за диагностика успях да се вържа с ЕКУ-то и да видя всичко друго освен това което наи-много ме интересуваше РЕАЛНИТЕ КИЛОМЕТРИ.
Пробвах с алфадиаг и фиатекускан но и на двете програми твърдо пише 0км. Ако случайно се е случвало на някого това нека сподели опита си(надявам се да има решение).

cassillas
30-11-2010, 18:50
Дай малко инфо от къде си купи кабела и колко струва

RPWWD
01-12-2010, 16:18
Здравейте колеги,
днес си купих кабел за диагностика успях да се вържа с ЕКУ-то и да видя всичко друго освен това което наи-много ме интересуваше РЕАНИТЕ КИЛОМЕТРИ.
Пробвах с алфадиаг и фиатекускан но и на двете програми твърдо пише 0км. Ако случайно се е случвало на някого това нека сподели опита си(надявам се да има решение).

Сменян ти е компютъра, или тия които са връщали километража са били от професионалистите ;-)

See7heEviL
01-12-2010, 19:32
Благодаря за изказаното мнение.
Като се замисля датата на последен флаш на еку-то беше 2 год. след като е произведена колата.
Поздрави

Mind_Control
02-12-2010, 11:52
Сменян ти е компютъра, или тия които са връщали километража са били от професионалистите ;-)

Ако са от професионалистите, не би ли трябвало километрите на компютъра и тези на километража да са едни и същи?

Sm0k
06-12-2010, 02:23
Ако са от професионалистите, не би ли трябвало километрите на компютъра и тези на километража да са едни и същи?

Ми те "непрофесионалистите" изобщо не могат да пипнат реалните километри в ЕКУ-то, пък така тия ако с успели да сложат там нулата, то им стига :) Като не можеш да видиш нищо друго освен това на таблото ходи разбирай на колко е е действителност :)

Въпреки, че не съм сигурен дали всъщност е такава причината да му пише нула на колегата...