View Full Version : Задни спирачни маркучи за Алфа ромео 155
nikola 155
02-12-2010, 19:47
Колеги, някой може ли да ми каже откъде мога да намеря задните междинни спирачни маркучи за 155-ца,тези които са преди малкия маркуч на спирачния апарат.Обиколих почти целия град,но никъде не ги предлагат.Благодаря предварително.
Колеги, някой може ли да ми каже откъде мога да намеря задните междинни спирачни маркучи за 155-ца,тези които са преди малкия маркуч на спирачния апарат.Обиколих почти целия град,но никъде не ги предлагат.Благодаря предварително.
нещо с тез междинни маркучи немоа те разбера, ма си стават от типо темпра и ланча !!!
nikola 155
03-12-2010, 19:42
нещо с тез междинни маркучи немоа те разбера, ма си стават от типо темпра и ланча !!! Става въпрос за малките маркучи които са преди тези на самите спирачни апарати,иначе на дължина са колкото другите.
Става въпрос за малките маркучи които са преди тези на самите спирачни апарати,иначе на дължина са колкото другите.
http://www.axm-auto.com/index2.php?brand=5&model=122&modif=852&cat=2&subcat=166&prod=657&numenkl=1&show=1
nikola 155
04-12-2010, 18:50
Мерси колега,точно за тези маркучи иде реч.
don_pepone
06-12-2010, 19:11
А някой д знае маркуча между помпата на съединителя и работният цилиндър откаде да си намеря че обърнах всички магазини за части и не намерих.
А някой д знае маркуча между помпата на съединителя и работният цилиндър откаде да си намеря че обърнах всички магазини за части и не намерих.
Такова животно трудно се намира(само с доставка).
Аз като търсих моя се натъкнах и на цена от сорта на 100и.....лв. с доставка:shocking: но накрая реших проблема като отидох в едно магазинче за авто чарколяци и за 20 лв пича ми направи същото моркучле за около 15 мин.Разликата е че връзките между гумения маркуч и алуминиевите тръбички не е пресована с клещи(както при оригиналните) а е с резби една към друга.Почти 6 месеца откакто съм с новата и неам ниииикви ядове.
УСПЕХ:th_up: