PDA

View Full Version : Нови Модератори

madboy
03-12-2010, 01:22
Дами и господа ,време е да обсъдим кой какво прави за
този раздел и с какво допринася и помага за това да се чувстваме добре и да се радваме на нашите красиви
автомобили и ТЕ да са НЕЩО ЗАРАЗИТЕЛНО ,нещо което да те кара да се захванеш да си измиеш двигателя или да отидеш при някой ДОБЪР майстор който да се погрижи подобаващо за твоята КЛАСИКА и да се събереш с други като теб МАНИАЦИ и да си полафите и да обсъдите проблемите на автомобилите си и естественно по някоя и др бира и приятна компания от ДАМИ и всичко това за да се чувстваш доволен от това че притежаващ КЛАСИЧЕСКИ
автомобил на АЛФА РОМЕО
а не да ти се налага да се състезаваж и доказваш със аматъори които само РУШАТ и не създават нищо позитивно
и хора които имат комлекси за малоценност ,кой би си преборил с тях НИКОЙ

Лично АЗ нямам никакви пристрастия за модератор и др
важното е модератора да бъде човек отворен към всички и находчив ,без комплекси и предрадсъдъци
човек които да изгради новият ИМИДЖ на КЛАСИЧЕСКИ МОДЕЛИ на АЛФА РОМЕО

темата е отворена за вашите коментари

Venci
03-12-2010, 12:47
Не бих казал, че нямаш пристрастия към модератори. Правилата във форума важат за всички, дори и за теб.

ne0
03-12-2010, 12:57
Тъй като чета този раздел от самото му начало и имам преки наблюдения в/у случващото се, моето мнение е че тази ти тема Мадбой е някаква отчаяна провокация против сегашните модератори. Не се познаваме лично с теб (някога си ми продавал части и сме се чували по телефона), но поведението ти от доста време е меко казано странно. Имаш вид (ако ти си един човек зад профила, а не няколко различни ползващи един профил, може да греша, незнам) на човек, който се чувства недооценен и страдащ от някаква параноя за някаква огромна конспирация в ръководеното на един нормален потребителски форум. Това са детски глупости на ниво 7-9 клас. Не целя обида.

Мое мнение е че Марто и Венци си вършат перфектно работата с постоянство и не са на прилиеи и отливи и т.н. Също така са показали, че не рушат нищо от раздела.

Именно ти Мадбой беше започнал да си триеш постовете и беше спрян он Модераторите на време.

Тези ти думи описват прекрасно профила на ти на Мабдой във форума на КАРБ:
"а не да ти се налага да се състезаваж и доказваш със аматъори които само РУШАТ и не създават нищо позитивно
и хора които имат комлекси за малоценност ,кой би си преборил с тях НИКОЙ "

Идеята на форума не е да се използва за да пращаш хора при "някой ДОБЪР майстор който да се погрижи подобаващо за твоята КЛАСИКА"

Има начин ако търсиш реклама да го направиш във форума, помагайки едновременно и на КАРБ.

Марто не го познавам добре, но със Венци работим заедно и е доказал от работата му в различни сервизи, че не използва раздела с цел комерс и реклама, именно затова темата за колата му не е там, а където и е мястото, за да е мирно и тихо селото.

Помисли над тези неща.

Пак казвам не те познавам на живо може да си страшен пич, но това което си във форума ти го написах. Лично мнение.

mordohy
06-12-2010, 10:28
Дами и господа ,време е да обсъдим кой какво прави за
този раздел и с какво допринася и помага за това да се чувстваме добре и да се радваме на нашите красиви
автомобили и ТЕ да са НЕЩО ЗАРАЗИТЕЛНО ,нещо което да те кара да се захванеш да си измиеш двигателя или да отидеш при някой ДОБЪР майстор който да се погрижи подобаващо за твоята КЛАСИКА и да се събереш с други като теб МАНИАЦИ и да си полафите и да обсъдите проблемите на автомобилите си и естественно по някоя и др бира и приятна компания от ДАМИ и всичко това за да се чувстваш доволен от това че притежаващ КЛАСИЧЕСКИ
автомобил на АЛФА РОМЕО
а не да ти се налага да се състезаваж и доказваш със аматъори които само РУШАТ и не създават нищо позитивно
и хора които имат комлекси за малоценност ,кой би си преборил с тях НИКОЙ

Лично АЗ нямам никакви пристрастия за модератор и др
важното е модератора да бъде човек отворен към всички и находчив ,без комплекси и предрадсъдъци
човек които да изгради новият ИМИДЖ на КЛАСИЧЕСКИ МОДЕЛИ на АЛФА РОМЕО

темата е отворена за вашите коментари
Това и мене ме провокира!
"Време е да обсъдим..."
Впредвид часа на посването, останалото си отговаря напълно на времето!:big_whoops:

Triptih
06-12-2010, 21:45
Тази тема ме провокира и аз да си изкажа моето скромно мнение.Както мордохаи подчерта същноста на темата е да се обсъжда.Всички сме потърпевши от случващото се във форума, затова трябва да се дискутират проблемите.Те са за това,за да се решават.
Ще направя сравнение с раздела на "33ките".Ами разликата между двата е голяма.При боксерите се усеща колко са задружни,цари някаква идилия и хармония.Може да са малко на брои,но винаги се подкрепят.А в подфорума на класическите алфи,където всички сме съгласни са наи-истинските и вълнуващи коли,витае някакво напрежение ,разни интриги,нападки.Нещо се е спънало,куца.
А този раздел е "короната" на форума.Та там са наи-добрите и породисти алфи.Този подфорум трябва да е "етикета","корицата" на форума Алфа Ромео,а не да се превръща в боино поле.
Не искам да взимам страна,да защитавам или нападам някои.Но ме натъжава факта,че двама от наи- авторитетните,разбиращи и доказали се хора в този форум не са единни,а се нападат и делят,като от това страда целия раздел и всички решили да се потрудят да запазят някое старо съкровище.
Дори и да изключим кавгите сегашното състояние на раздела не ми допада.Ще ми се да е по активен,да има повече теми за подръжката и живота на класики които се карат ежедневно и се използват като единствени коли.Въобще раздела може повече.Има и някаква състезателна тенденция,но това е друга и дълга тема.

ne0
06-12-2010, 22:09
Тази тема ме провокира и аз да си изкажа моето скромно мнение.Както мордохаи подчерта същноста на темата е да се обсъжда.Всички сме потърпевши от случващото се във форума, затова трябва да се дискутират проблемите.Те са за това,за да се решават.
Ще направя сравнение с раздела на "33ките".Ами разликата между двата е голяма.При боксерите се усеща колко са задружни,цари някаква идилия и хармония.Може да са малко на брои,но винаги се подкрепят.А в подфорума на класическите алфи,където всички сме съгласни са наи-истинските и вълнуващи коли,витае някакво напрежение ,разни интриги,нападки.Нещо се е спънало,куца.
А този раздел е "короната" на форума.Та там са наи-добрите и породисти алфи.Този подфорум трябва да е "етикета","корицата" на форума Алфа Ромео,а не да се превръща в боино поле.
Не искам да взимам страна,да защитавам или нападам някои.Но ме натъжава факта,че двама от наи- авторитетните,разбиращи и доказали се хора в този форум не са единни,а се нападат и делят,като от това страда целия раздел и всички решили да се потрудят да запазят някое старо съкровище.
Дори и да изключим кавгите сегашното състояние на раздела не ми допада.Ще ми се да е по активен,да има повече теми за подръжката и живота на класики които се карат ежедневно и се използват като единствени коли.Въобще раздела може повече.Има и някаква състезателна тенденция,но това е друга и дълга тема.

T.e. колега ти констатираш, а какво предлагаш и какво правиш ти за раздела. Иска ми се всеки от нас който иска нещо по-добро да го направи. Кой е модератор почти няма значение. Плюс това мод може да е всеки дори и нищо неразбиращ, е тук е по-добре защото и двамата са и пичове и фенове. Просто направи това което искаш и подобри раздела. Мисля че това е най-простата и градивна посока, иначе констататори колкото искаш.

Old Fox
06-12-2010, 22:14
А в подфорума на класическите алфи,където всички сме съгласни са наи-истинските и вълнуващи коли,витае някакво напрежение ,разни интриги,нападки.Нещо се е спънало,куца.
А този раздел е "короната" на форума.Та там са наи-добрите и породисти алфи.Т.

В момента в който започнем да се делим на истински и лъжливи, на най-породисти, по-малко породисти и алфисти "помияри" значи всичко е отишло по дяволите. Какъв е форума зависи от пишещите в него.
А темата е недоносче, нищо не казваща просто нечий мисловен взрив, но не се разбира какво точно се иска да се каже.

Venci
06-12-2010, 23:12
Иска да каже, че не иска аз да съм модератор. Оценявам всяка една градивна критика към раздела и благодаря за всяка идея. Но за съжаление madboy по причини понятни само за него започна форумна война срещу мен, писаха се теми коя, от коя по безумни и бях оплют включително и в други форуми, а моите теми там бяха изтрити...
Уверявам Ви, че мен ме боли най-много за раздела.
Аз съм последният, който иска да му звъни телефона докато е на работа и да ми казват, че в раздела пак е бербат, защото някой е писал глупости за мен по малките часове. Да не говорим за безсмислените лични съобщения и телефонните разговори от 1 час и повече...

pr_00f
06-12-2010, 23:16
Това включва ли и "уродите" ?

Venci
06-12-2010, 23:20
"Уродите" бяха на предишния цикъл на сърдене и "завръщане" във форума.

pr_00f
06-12-2010, 23:42
Всъщност като се замисля "уроди" или "изроди" беше?

Kuker
06-12-2010, 23:46
Все тая, ефекта е един и същ.Иначе беше "уроди".

pr_00f
06-12-2010, 23:47
Жалко,
"Изроди" звучеше по-добре, ама и "уроди" също не е лошо попадение като се замисли човек

Triptih
06-12-2010, 23:50
Така е:blush:факт е че съм само един констататор.Изразих си мнението.Просто ми е болно като има неразбирателства.
Да,на приказки не става,трябват дела,но не виждам лошо в това да дискутираме,поне малко.Имам желание да помагам на раздела,въпреки че имам голям грях:smackbum:Идеята на предния пост бе да забравим за различията и да се насочим към позитивното развитие.
Отностно деленето на истински и лъжливи....съжалявам ако съм обидил някого.Нарочно се изказах толкова краино за да подчертая значението на старите алфи.Ама като се замисля маи наистина още повече разделям.

Venci
07-12-2010, 00:09
Моите виждания относно марка, форума и madboy са много радикални и не бих ги изложил току така. Нямам против класическия раздел да има много теми пълни със снимки и т.н. аз самият имам много какво да покажа и разкажа. НО правилата трябва да се спазват и докато съм модератор няма да простя на никого. Трил съм мнения и на приятели, и на колеги и на началниците ми в реалния живот. Раздавал съм и ще раздавам наказания независимо от това дали после потърпевшите ме заливат с лични съобщения или с телефонни разговори...
Аз не съм лош, не съм надут не съм урод. Аз съм болен алфист и модератор. Има достатъчно хора, които могат да го кажат. Но започна да ми писва от тази драма.

morfius
07-12-2010, 00:14
Тая тема не е ли безсмислена... я който отговаря за раздела (този тука, а не класическия) да я мята в коша.

Единствената изцепка в класическия която съм виждал беше овреме премахната, та не виждам какъв е смисъла.

Личните харесваници/нехаресваници на този с онзи нямат място в случая.

Speeder
07-12-2010, 10:10
В класическия раздел може да се направят само няколко неща.
1. Хората, които притежават и карат стари Алфи просто да споделят повече информация, придружена от снимки. Само това ще крепи този раздел. Нищо друго.
Дори и да се подготвят статии за отделните модели те рано или късно свършват.

2. Изключително важно е да се знае и къде какви части има, тъй като местата от където можеш да си купиш карета за кардан например не са много.
Кофтито в случая е, че лесно препоръките стават реклама.
Иска ми се да има една тема, в която са описани хората, които предлагат ремонт и части за стари Алфи, но .... манията, в която се кълнем отстъпва на търговските интереси :stumm:

Относно модераторите, те наистина трябва да са само хората от поддръжката и може почти всеки да е модератор.