View Full Version : За жените шофьори
Просто не мога да се сдържа и да не споделя с вас тази статия от в-к Земя
Страхливи шофьорки ще имат надуваем спътник за повече сигурност в колатаЖените, които вечерно време се страхуват да шофират сами, скоро ще могат да си купуват надуваем придружител от мъжки пол, пише в. "Сън". Куклата в естествен размер, която при необходимост се надува за 60 секунди, е наречена "Приятел при поискване" и е тествана от застрахователната компания "Шийлас Уийлс". Очаква се надуваемият придружител да се появи на пазара до няколко месеца. Идеята е той да "вдъхва" увереност на жените, на които им се налага да шофират сами, по тъмно. Резултатите от проучване показват, че една от всеки 3 жени се притеснява от евентуални неприятности, когато е сама в колата си.
По-добре да има различни видове. В зависимост от предпочитанията. Например за блондинките може също да е руса куклата и т.н. Мъжка кукла - може и други функции да изпълнява и т.н.
:choice: .
пише в. "Сън"
No comment
какво имаш предвид :gruebel:
Страхливи шофьорки ще имат надуваем спътник за повече сигурност в колатаЖените, които вечерно време се страхуват да шофират сами, скоро ще могат да си купуват надуваем придружител от мъжки пол .......
Еееее, неееееее! Ще падна от смях :rotfl:
"Приятел при поискване", поне да го направят за всякаква употреба :naughty:
пише в. "Сън"
No comment
какво имаш предвид :gruebel:
че това е възможно най-мизерният вестник ,който може да съществува,а тези журналисти,които копират новини от там...незнам какви са :wink:
че това е възможно най-мизерният вестник
никак не си прав ;)
купува се, известен е по целия свят - ерго не е мизерен ;)
пък че пишел глупости - ми на кого му дреме?
никак не си прав ;)
известен - да ,ама за това,че пишат глупости и на такъв английски,че и баба ми може да пише по-добре. А за това,че се продава... то и вестник Стършел се продава ама в колко бройки? :D
Нямаше ли кой да измисли нещо по-смислино?Който го е страх от мечки да не ходи в гората...
Аре дееее не се засягайте са :lol: :lol: :wink: :wink:
никак не си прав ;)
известен - да ,ама за това,че пишат глупости и на такъв английски,че и баба ми може да пише по-добре. А за това,че се продава... то и вестник Стършел се продава ама в колко бройки? :D
Аз съм си играел с количките на пясъка като е издаван в.Стършел :lol: - "жълтата преса" всеки я чете!! :wink:
Сорри за оффтопика, но Стършел е най- стария вестник в България. Т.е. не на най- много години а е излизал най продължително време без прекъсване. Вече 61 години е на пазара. Още много години му пожелавам. :)
Нямаше ли кой да измисли нещо по-смислино?Който го е страх от мечки да не ходи в гората...
Съмнява ме да сбереш мечка у 145цата.... много мечки е абсурд :roll:
Стършел не беше ли сатиричен или сорт оф вестник ? Какво общо има с жълтата преса ?
virusalfa
28-07-2006, 11:40
Страхливи шофьорки ще имат надуваем спътник за повече сигурност в колатаЖените, които вечерно време се страхуват да шофират сами, скоро ще могат да си купуват надуваем придружител от мъжки пол .......
"Приятел при поискване", поне да го направят за всякаква употреба :naughty:Оти,шо,ти искаш да мие чиниите ли? :lol:
"Приятел при поискване", поне да го направят за всякаква употреба :naughty:Оти,шо,ти искаш да мие чиниите ли? :lol:
май за друга употреба говореше колежката :sex: :sex: :sex:
bobi_j_i
29-01-2009, 21:23
Много моля за мен един брой -190см., 80кг. с черна коса и зелено-сини очи. По възможност с чувство за хумор,нищо че е богат.
?
Много моля за мен един брой -190см., 80кг. с черна коса и зелено-сини очи. По възможност с чувство за хумор,нищо че е богат.
Колеги, темата е от 2006-та година. Не че нещо, ама ...:oops:
bobi_j_i
29-01-2009, 22:48
:big_whoops: Е, няма лошо. Реших, че мога да се опитам , да си поръчам един брой спътник\бодигард\.
Интересно ми е ако възникне любов между шоферката и спътника!!!!...тоез куклата дали е оборудвана с подходящите там артикули?:humpx:
Специално по Темата!!!
http://www.youtube.com/watch?v=tjTztRhgW8U
http://www.youtube.com/watch?v=vpcZLmIkpHI&feature=related
(За жените...:boxed::drive::priest:)