View Full Version : Комп. Диагностика
SNAIPERIST
26-07-2006, 13:20
Значи въпроса ми е следния: Възможно ли е при компютърна диагностика на алфата да се разбере дали ангренажният ремък е неправилно зацепен и ако не може то как да стане това?? :roll:
Значи въпроса ми е следния: Възможно ли е при компютърна диагностика на алфата да се разбере дали ангренажният ремък е неправилно зацепен и ако не може то как да стане това?? :roll:
По принцип ако е мръднала с един зъб което обкновенно се случва компютъра не го хваща. Ако мръдне с повече компютъра хваща десинхронизация на датчика на к. бал и на р. вал :wink: Ама при повече от един зъб може даже и да се чува как блъскат клапаните в буталата :wink: Иначе се разбира като се закара в сервиз в който има специализиран инструмент и се проверява :wink:
SNAIPERIST
27-07-2006, 08:00
За сега нищо не се чува, но дано не е много серизен проблема. :?
Днес я карам на диагностика пък ще видим!
П.С На тая алфичка още не съм и усетил потенциала, а си мислех че така си върви, но все повече се убеждавам че и има нещо, няма рез при потегляне пък....преди да сменя ремъка имаше(но тогава ми боксуваше съединителя :P ) карък съм си :(