View Full Version : Колоните на 33
Интересувам се с какъв диаметър са вградените в таблото на 33 колони и с каква мощност са ?
Здравей колега говорителите са елипси 8 см на 16 см за мощостта не съм сигурен но нещо от сорта на 8 вата на 4 ома хартиени са и се спичя гумената им мембрана !
Здравей колега говорителите са елипси 8 см на 16 см за мощостта не съм сигурен но нещо от сорта на 8 вата на 4 ома хартиени са и се спичя гумената им мембрана !
Това са оригиналните във вратите (за тия които въобще имат) ,а в таблото са кръгли :flirt:
в таблото са 8,7см стандарт
взимай едни такива http://www.avitel-bg.com/for_the_mobile/speakers/10cm_speakers/ecx-87/
Това са оригиналните във вратите (за тия които въобще имат) ,а в таблото са кръгли :flirt:
Е въобще има ли 33 с такива колони във вратите ? Някъде вътре ли са, на външен вид нищо няма.
rasho 33 imola
11-12-2010, 19:22
Е въобще има ли 33 с такива колони във вратите ? Някъде вътре ли са, на външен вид нищо няма.
Има даже и на задните врати :dance:
Тия в таблото са доста яки нищо , че изглеждат малки
33 нямат добра аудиоакустика
Не подлежи на дискусия
Има обаче много добри варианти
.....33 нямат добра аудиоакустика
Не подлежи на дискусия.....
Ми нормално, иначе нямаше да тежи 900 кг. :firstprize::D
А с едни джобове в вратите се получава добре а оригиналните в таблото през филтър само за високи или среди и става работата
rasho 33 imola
12-12-2010, 21:35
:stretcher: