Log in

View Full Version : Ето така се отнасят към клиентите си "Армеец"

Dodo 155
27-07-2006, 18:39
Няма да коментирам, Вие сами преценете що за олигофрени работят там:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic. ... 34&start=0 (http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=6134&start=0)

bass
27-07-2006, 18:50
Хъхъ, тоя сервиз Джоки не обслужва само Армеец, а още един куп застрахователи, отделно поддържат полицейския парк. И не е като да нямат техническа база, просто са дебили.

ultrashock
27-07-2006, 20:27
Мойта алфичка е застрахована в армеец и наскоро ми се наложи да ми платят предния капак че някой го е надраскал пред входа! И изродите ми дадоха само 80лв! :( Викам им да ми намерят някой да я боядиса за 80 лв тея викат незнам опраай се за толкова е оценена щетата! Аз така и не го опраих и парите заминаха вече!

wasp
27-07-2006, 20:38
На мен БулИнс одраното на вратата ми го оцениха на 56 лв ... добре че познат го боядисва, та ми взеха само 30 лв, вкл. и изчукването на калника. Иначе не виждам как щяха да стигнат тези пари ...

VFTI
28-07-2006, 01:07
БулИнс-фиат добло 2002г. преден ляв калник, фар, броня некви гредички и планки вътре.... изчукване и боя на калника, нов фар, лепене и боя на бронята... всичко се направи в Аутоиталиа-БулИнс задължава... и струваше 5 дена чакане и 1 шише ракия :D Застрахователите всичко си поеха-освен ракията :P колата е перфектна :D

MONI
28-07-2006, 09:10
На мен БулИнс одраното на вратата ми го оцениха на 56 лв ... добре че познат го боядисва, та ми взеха само 30 лв, вкл. и изчукването на калника. Иначе не виждам как щяха да стигнат тези пари ...

Да де колега ама забравяш, че не всички коли могат да се правят в доверени сервизи иначе и аз мойта така си я правя и ме боли фара колко пари излиза ремонта.

Kuku
28-07-2006, 12:34
Не е точно така, щото мойта, като я правиха в АутиИталия, ся дясната врата е цвят арлекин :evil: и забележете, само от една ключалка стана цялостно боядисване :cry:

georgievst
28-07-2006, 18:41
Можем да обменим опит със застрахователи в тази тема. Веднага искам да ви кажа, че съм доволен от Орел в Бургас - изплатиха ми всичко до стотинка когато тази пролет жена ми се наниза в една мантинела. Ремонтът ми струва около 1800 лв. Имам пълно каско и ми платиха всички разходи в рамките на две седмици. За други застрахователи съм чувал, че даже не се занимаваш със автосервизите а трябва само да подпишеш някакъв протокол, че колата ти е готова и толкова. Предполагам, че повечето от нас имат опит със застрахователи и би било добре да го споделят.

plamen petrov
30-07-2006, 18:38
Приятели аз съм застраховал колата в ИНТЕРАМЕРИКАН.Какво да Ви кажа не се е налагало да ги търся но чисто нови джанти с фактура не искат да ми ги застраховат.Те дори нямаха апарат да ми снимат колата та аз с моят си я снимах и им изпратих снимките.Всички са измамници,дай пари и чакай.Желая на всички безаварийно шофиране и умната нека се пазим един друг,че траурните агенций са препълнени.Нека се радваме на утрешния ден.

Mind_Control
01-08-2006, 13:33
аз бях застрахован в ДЗИ Чрез застрахователния брокер ММ и си забърсах задния калник в един камион. И там в ДЗИ едно момче от ММ ми оправи всички документи, без да плащам допълнително и моята работа беше само да закарам колата в сервиза и да си я взема след 2 дни перфектно направена.. Истината е да се застраховаш в голяма компания с международен имидж. Незнам кога хората ще спрат да се застраховат при тия измамници от БулИнс.. При положение, че всички знаят, че са мафия..

BatVas
01-08-2006, 14:56
аз бях застрахован в ДЗИ Чрез застрахователния брокер ММ и си забърсах задния калник в един камион. И там в ДЗИ едно момче от ММ ми оправи всички документи, без да плащам допълнително и моята работа беше само да закарам колата в сервиза и да си я взема след 2 дни перфектно направена.. Истината е да се застраховаш в голяма компания с международен имидж. Незнам кога хората ще спрат да се застраховат при тия измамници от БулИнс.. При положение, че всички знаят, че са мафия..

ОПС и аз така с брокера - само че е Деливери ИНС брокера ми - каското към ДЗИ