View Full Version : Да се украсим Коледно ...
tokata_pz_flex
15-12-2010, 17:42
Предлагам , да си сложим вече коледната украса . Изобилства от теми пълни с негативизъм ... нека да внесем малко настроение :)
Започвам със снимки от днес ... не е много , но е от сърце .
Весели празници !
Чудесна тема!
Весели празници!
Много хубава тема http://www.pic4ever.com/images/19.gif
Когато дойде Коледа е много красиво, защото от всякъде блещукат светлинки и е приказно! А и хората сякаш стават по-добри и по -усмихнати.http://s18.rimg.info/8960c7f7702c584ec924d313567c8120.gif
нависоко,че малката квото хване :knock:....весели празници на всички:holiday:
Супер се радвам, че не виждам ни една отрязана елхичка!
аз вероятно ще украсявам на бъдни ден, както повелява традицията :)
tokata_pz_flex
16-12-2010, 11:05
Да сложиш снимки тогава :)
Еееех, едно време украсявахме новогодишно, имахме си елха, Дядо мраз и Снежанка, пък сега, Дядо Коледа и разни джуджета( опс малки хора), коледно дърво( артифишъл естествено)........
Супер се радвам, че не виждам ни една отрязана елхичка!
аз вероятно ще украсявам на бъдни ден, както повелява традицията :) и ние тогава окрасяваме някси преди това немога ... а по темата за отрязаните дръвчета аз съм казал, че никога няма да си сложа изкуствена елха в къщи на бъдни вечер ако не ми мерише на елхичка значи нещо липсва ... въпросът е резана или в саксия ще си вземеш ние имаме вече 3 пред блока тази година пак ще я посадя някъде навън
имам жива в саксия, вече ще й е 3та коледа
имам жива в саксия, вече ще й е 3та коледа всяка година копуваме нова а старата я засаждаме някъде отвън страх ме е да не вземе да почине :D
И нека поне покрай празниците да бъдем весели и усмихнати! Поне тогава да не гледаме навсякъде по улиците сиви лица.
За съжаление в домът ми във Виена не окрасяваме с жената, защото не си стоим много, много вкъщи, но пък навън е много красиво и ние се радваме на тази окраса. :innocent: Просто излизаме навън и се наслаждаваме, затова ще си позволя да постна снимки на коледната украса която радва очите ми всеки ден. ;)
не дочаках 24ти и се понакичихме малко :)
за сега скромно, елхата още зъзне на терасата
Аз малко ще използвам темата да питам нещо.
Тъй като и аз съм традиционалист, ще окрасявам и аз на бъдни вечер, а това ще ми е първа коледа в нов апартамен и естествено нямам никаква окраса. Искам да си купя истински стъклени играчки за елхата, като от едно време.Неща от китайските пластмасови боклуци заливащи пазара в последните години.
Та някой знае ли от къде мога да си купя истински играчки в София? В Пловдив има ТПКИ Марица и там произвеждат играчки за елхи.Писах им мейл и чакам отговор.
Също така се чудя дали да взема отрязана елха или елха в саксия.За изкуствена въобще не си и мисля.
milenamr
19-12-2010, 00:11
Аз нямам никаква коледна окраса, защото си имаме коте, а то само по себе си ни пълни душата много повече от всички играчки и елхички накуп.
То олицитворява в себе си дядо Коледа, снежанка и джуджетата, елхата с играчките ПЛЮС още приятни въздействия.
Не че не бих искала да сложа елха с играчки, но знам, че сложа ли нещо дори малко, веднага се почва игра на хокей с топките от елхата или художествена гимнастика с гирлянди.
Но отново ще опитам:))Поне е забавно :)
вземи само нечупливи играчки и се забавлявайте на макс :evil: