View Full Version : Проблем със стоповете
Mind_Control
29-07-2006, 00:56
Днеска един приятел, който караше зад мен ми каза, че не ми работят стоповете.. Лошото е че найстина е прав. Какъв може да е проблемът?? Невярвам да са изгорели и двете крушки..
При мен беше бушонче. Смених го и захапа от раз ;) дано и при теб е нещо толкова малко
Mind_Control
29-07-2006, 14:42
А кой е бушона за стоповете, защото в книжката не виждам да има отделно за тях? Тя верно, че е на италиански и не я зарбирам много, но по това, което си превеждам с речника не мога да открия специално за задните светлини бушона.
ALFA CORSE
29-07-2006, 15:26
Дори и да не знаеш кой е, просто виж дали имаш изгорял :roll:
Mind_Control
29-07-2006, 15:44
всички бушони са си наред.. към жичкаджия вървят нещата май...
Проблема ти е в стоп машинката,мойта се беше прецакала преди 2 седмици и след сваляне и почистване с ВД40 се оправи ма докога незнам :idea: :idea: :idea: Значи самата машинка е над педала на спирачката и като го натиснеш трябва да сработва бутончето.Много просто можеш да я провериш свали се със завъртане наляво май и натискай и пускай бутончето ако не проработят стоповете значи е от нея :idea: :idea: :idea: Ако не стане с почистване на контактите вътре се продават нови за около 10 лв. в ТиН :wink: :wink: :wink:
A може и да не е :idea: на мойта от как я имам единият стоп по точно левият не работи като размърдам крушката тръгва и след известно време спира :evil:
Чистил съм го и с ВД съм го пръскал и още какво ли не ама не ще :cry:
A може и да не е :idea: на мойта от как я имам единият стоп по точно левият не работи като размърдам крушката тръгва и след известно време спира :evil:
Чистил съм го и с ВД съм го пръскал и още какво ли не ама не ще :cry:
А такаааа точно така е и при мен ????????
ultrashock
31-07-2006, 13:23
И при мен е така но левия фар, и то на къси като съм! Като видя че неработи излизам удрял леко фара и се оправя! :) До сега други решение не съм намерил защото всичко изглежда да сие е ОК!
Mind_Control
31-07-2006, 16:53
Опратви се моят проблем, оказа се че копченцето на педала е разместено. Много щастлив завършек :)
Браво,колега
А някой да има идея за нашият проблем с Мони :roll:
Браво,колега
Ето ти малко отговори и решения: :wink:
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_3475_0.html
Нали сме тук да си помагаме!
Браво,колега
Ся незнам как точно са направени стоповете на 145-та :roll: ама щом светва като размърдаш крушката сигурно не е от буксата ми от фасунката. Пробвай да накривиш малко пластинките та да влиза по-стегнато крушката. Също повдигни и долната пластинка, която контактува с пъпката. Аз имах точно същия проблем и така го опраих, преди това то не беше чистене на букса, притегане :twisted: и пак светеше кога си иска.
Mind_Control
01-08-2006, 12:27
Само да не си помислите, че се ебавам нещо, но аз имам този проблем с крушката в кухнята.. Свети когато си иска.. Определено там знам, че проблемът е точно във фасунката...
Това с притягането съм го тествал не ще мам........ :roll: :x
Май ще трябва друга козола да се вземе може тая да е дефектна А? :cry: :evil:
Браво,колега
Да имам :wink: ама трябва да дойдете до нас и да пусна поялника :wow:
Браво,колега
Да имам :wink: ама трябва да дойдете до нас и да пусна поялника :wow:
Ееее с удоволствие ама като изгори и ше требе да идвам пак да пускаш поялника :lol:
Мен не ми пречи :lol: . От Вас двамата си зависи. :bounce8: