View Full Version : Коледа и Нова година
danchev63
20-12-2010, 12:22
Колеги искам да честитя на всички настъпващите празници. Нека новата 2011г донесе на всички щастие благоденствие и всички Ваши позитивни желания бъдат сбъднати. Пожелавам още да загърбите несгодите и евтиния популизъм за да стъпите здраво на земята и да вървите само напред и нагоре.
Да са Ви честити празниците.
:drunk: :firstprize: :bg: :Yeeeehaaa: :biggringift: :cheers: :band:
И на теб колега, пожелавам весели празници и успешна Нова година!
А евтиния популизъм се лекува най-бавно, защото трябва много време, за да се разбере, че популизма е виниги евтин, а накрая излиза скъпо на тия, дето му верват..
Аз желая здраве на целия форум и семействата им:)
Весели празници на всички колеги и нека здраве и щастие ви съпътства през цялата година-приятно изкарване..
Весела Коледа и успешна Нова година изпълнена със здраве, щастие, късмет и усмивки!
Пожелавам на всички нас, Новата година да донесе това, което не сме успяли да постигнем или усъществим през предиходните!
Весели Празници на всички колеги от Форума, както и на тяхните близки! ! ! :wein:
old alfist
20-12-2010, 23:02
Не е ли малко рано - може да не сме живи до Коледа.
И аз искам да пожелая на всички весело прекарване на празниците и успешна 2011 година.
п.с. колегата олд алфист има право
Не е ли малко рано - може да не сме живи до Коледа.
Че е рано, рано е, но все пак празниците наближават. Какво по-хубаво от това да ги посрещнем с добро настроение :)
А аз мисля че колегата е пуснал темата именно затова, за доброто настроение :)
danchev63
21-12-2010, 14:29
Определено за настроение. Но и за малко равносметка. Най добре е сметката да излиза и човек да се чувства щастлив. А дали ще сме живи това само един го знае ама не казва :-) затова ние да се порадваме пък то ще си покаже.
Весело изкарване на новогодишните празници :thumbup:
mihail_mladenov
22-12-2010, 14:28
Честити празници и от мене, колеги! Приятно изкарване и нека желанията ви се сбъднат!
Furious 155
23-12-2010, 11:45
Весели празници!!!
http://img.photobucket.com/albums/v96/namiir/Fun%20Stuff/AlfaClause.jpg
freekyou
24-12-2010, 01:58
Ето един поздрав, весели празници http://www.youtube.com/watch?v=5lxR6YX70yo&feature=player_embedded#!
mdterziev
24-12-2010, 08:48
Сега, когато все още е Бъди сутрин, ви пожелавам да прекарате една сплотена Бъдни вечер със семействата си и най-близките, бъдете здрави, за да имате основа, на която да градите и надграждате. Весели празници!
Alfa User
24-12-2010, 13:44
Весели празници на всички !!!
И нека поне през тези няколко по-светли дни да бъдем поне малко по-добри и разумни !
Весели коледни и новогодишни празници на всички колеги ,колежки и техните семейства! Бъдете живи и здрави!!
Весела Коледа на всички! Аз вече съм при семейството в Плевен, колегите оттам (включително автора на темата) могат да се обадят за една среща! :)
Весели празници на всички !!! :wein:
Пожелавам ви весело посрещане на празниците! Много здраве, любов, усмивки, късмет и нека сме по-добри един към друг!
tokata_pz_flex
24-12-2010, 18:40
Весели празници на всички ! Желая на вас и на семействата ви много здраве , щастие , късмет и усмивки !
:bouncing_smiley: :bouncing_smiley: :bouncing_smiley: :bouncing_smiley: :bouncing_smiley:
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1336.snc4/162870_476076867820_46551557820_6297846_7366444_n. jpg
Весела Коледа на всички!!! Бъдете живи и здрави!
Честито Рождество Христово! Здраве и късмет на всички и весело изкарване на празниците! :)
tokata_pz_flex
25-12-2010, 10:22
Хоу , хоу хоу .... Весела Коледа !!!
Честито Рождество Христово :)
Здраве и късмет на всички.
Честито Рождество Христово,
Много здраве,късмет,любов и успехи в живота :) :rosso_racers:
ludkanar
28-12-2010, 11:32
Тази година Нова Година е в Петък 13'...:sex:
Весело прекарване на всички колеги и колежки и техните близки.:biggrin:
Честита Нова Година!!! (http://www.youtube.com/watch?v=3Uo0JAUWijM)