View Full Version : Алфа Ромео Висконти -> 169 ?
Колеги както знаете Алфа Висконти беше показана на автосалона в Женева през 2004 г. Мнозина спрягат модела за прототип на бъдещата голяма Алфа заменяща 166. Дали ще се казва така или ще е Алфа 169 никой не знае.
Интересно ми е дали някои от Вас има информация кога ще се появи новата гоялма Алфа? Дали пък няма да е на същия автосалон през идващата пролет?
Питам щото нали се сещате какво ще стане тогава с цените на Алфа 166 :idea: :roll: :D И тогава всики хайде на 166-ците -ура!
Аз ли нещо не разбирам - ама не казват ли че ще предлагат и боксер
"longitudinalli positionet engines" че даже и със задно предаване и трансаксиална скоростна коутия :shock: :shock: :shock:
Аз ли нещо не разбирам
мда
има се предвид надлъжноразположен двигател - за сравнение - твоя е напречно
Аз ли нещо не разбирам
мда
има се предвид надлъжноразположен двигател - за сравнение - твоя е напречно
Абе знам как е моя, знам и това кво значи, ама си помислих дали не съм объркал нещо смислово при превода :shock: иначе ако сложат някакъв як боксер и задно предаване ще е много яко 8) :D :D
mladej_it
07-08-2006, 23:29
Искам да задам един въпрос и понеже изглежда съм прост и немога да се ориентирам го задавам тук ,а не на лично към дадения модератор отговарящ за този раздел или там както точно му е редът!
Питането: Имах писан отговор в тази тема и ако не се лъжа още няколко мнения на други потребители, които изглежда са били изтрити, запитването ми е на какво основание са изтрити ?! Моляви искам да получа отговор ,а този ми пост да бъде изтрит!!!!