View Full Version : Алфа Ромео отново Номер 1:)
milenamr
31-07-2006, 15:10
Честито за победата на Афа 156 в състезанието за туристически автомобили WTCC, което се проведе вчера в Мексико .На първите 2 места завършиха не кой да е ,а наште 156:) :firstprize: Макар Алфа да се представи със същите модели като миналата година(156),това изобщо не и попречи да смачка последните модели BMW i SEAT,които участваха вчера в състезанието :hehe: Нека,нека:)това показва още по категорично кой е наи -добрият :)Една супер красива победа за Алфа Ромео :clap: честито и наздраве на всички :cheers:
мда голямо БРАВО на алфа... за съжаление такива победи са рядкост заради доминиращите БМВ и сеатове :(
а тази година концерна фиат не е влагал пари в разработка на старите 156 и са миналогодишните коли , а освен това не се участва офицялно с фирмен отбор,а тимовете са частни и като се има впредвид че отборите на Сеат, Шевролет и БМВ разполагат с поне 10 пъти повече бюджет + новоразработени модели - успеха на Алфа е направо невероятен и то тая година не е само това.
А представете си догодина като пуснат 159 ката - като се има впредвид че дори сериината на тестовете мачка всички относно пътно поведение и стабилност (колата която минава с най голяма скорост лосов тест и дисциплини свързани със завиване) просто от сега си представям :D :D :D
MainaCore
31-07-2006, 18:26
мдам...снощи нашите разбиха МНОГО, обаче за жалост в крайното класиране сме много зад сеат.
Alfa User
31-07-2006, 23:01
за жалост в крайното класиране сме много зад сеат
Нищоооо, тъкмо баваришен и сите други да знаят кво ги чака догодина - щом сега ги размазва старият модел, да им треперят гащите от новия!!!
Наздраве и от мене за красивото състезание и страхотния успех ! :cheers:
:bowdown: http://i.eurosport.com/2006/07/31/298670--320-240.jpg
MainaCore
01-08-2006, 01:35
a dano!!!
това е от Монца, но не се сдържах да не я пусна.... разтапя ме
http://proper.alfaromeo-bg.com/WTCC/WTCC's-Alfa-@-Monza-(2006)-.jpg
Ааааа тоз Джани Морбидели преди години караше във Ф1 :lol: :lol: :lol:
INTEGRALE
24-09-2006, 13:54
Днес гледах свободните тренировки в WTCC в Истанбул и коментатора каза, че Алфа догодина най-вероятно ще се завърне в шампионата със заводски отбор обаче с 147-ци, а не както преди това се говореше с 159. Някой да знае нещо повече по въпроса. За мен няма голяма логика от рекламна гледна точка тепърва да пускат 147, която ще се произвежда още 1 година. Процесът по развитието на 1 състезателен автомобил е дълаг и за 1 година не виждам смисъла :dunno:
цял ден бях на wtcc слабо се представиха алфа таз годıна.имам снимки дай те идея как да ги ка4а
Днес гледах свободните тренировки в WTCC в Истанбул и коментатора каза, че Алфа догодина най-вероятно ще се завърне в шампионата със заводски отбор обаче с 147-ци, а не както преди това се говореше с 159. Някой да знае нещо повече по въпроса. За мен няма голяма логика от рекламна гледна точка тепърва да пускат 147, която ще се произвежда още 1 година. Процесът по развитието на 1 състезателен автомобил е дълаг и за 1 година не виждам смисъла :dunno:
Ами във форума на Italspeed, бяха коментирали въпроса. И доколкото разбрах, на Парижкото изложение, Алфа ще обяви новата си спортна програма, и там ще се представят моделите които ще учавстват
Специални целувки за Миленка!
Честито за победата на Афа 156 в състезанието за туристически автомобили WTCC, което се проведе вчера в Мексико .На първите 2 места завършиха не кой да е ,а наште 156:) :firstprize: Макар Алфа да се представи със същите модели като миналата година(156),това изобщо не и попречи да смачка последните модели BMW i SEAT,които участваха вчера в състезанието :hehe: Нека,нека:)това показва още по категорично кой е наи -добрият :)Една супер красива победа за Алфа Ромео :clap: честито и наздраве на всички :cheers:
Колега, ще те гърмят ....не внимаваш :D :D :roll: