View Full Version : Astra gsi i Audi A4 2.5 TDI Cabrio
Е тва немога да го повярвам.Сега си идвах по цариградско и какво да видя Astra gsi се гони със Audi A4 2.5 TDI Cabriolet(ново към 2003-2004г).Та Астрата беше малко пред Аудито и хоп навря се пред мен.На мене и толко ми трябваше да върна от 5-та на 3-та при скорост 100 км/час - тоя пред Астрата се махна и съответно аз давам газ до ламарина и си мисля,че може да стане забавно,а тоя пич с Астрата като я настъпи :shock: :shock: :shock: малиииии аз все едно сложих спирачка е нема такъв изтребител,а тоя със Аудито направо го хвана срам да се натиска и се укроти.Тая Астра беше пипана 1000 %.Е нема такъв изтребител. :shock: :shock: :shock: :shocked: Астрата беше бяла без никви надписи отзад.
thecleaner
01-08-2006, 00:12
Гледайте колеги тая мизерия Астрата GSI то де вентиловото много върви.
golf 3 2.0 16v
01-08-2006, 01:03
Е тва немога да го повярвам.Сега си идвах по цариградско и какво да видя Astra gsi се гони със Audi A4 2.5 TDI Cabriolet(ново към 2003-2004г).Та Астрата беше малко пред Аудито и хоп навря се пред мен.На мене и толко ми трябваше да върна от 5-та на 3-та при скорост 100 км/час - тоя пред Астрата се махна и съответно аз давам газ до ламарина и си мисля,че може да стане забавно,а тоя пич с Астрата като я настъпи :shock: :shock: :shock: малиииии аз все едно сложих спирачка е нема такъв изтребител,а тоя със Аудито направо го хвана срам да се натиска и се укроти.Тая Астра беше пипана 1000 %.Е нема такъв изтребител. :shock: :shock: :shock: :shocked: Астрата беше бяла без никви надписи отзад.
Има една бяла дет е 300++кс на кенара, ако е била тя нормално да те разпори, а пък и да не е турбо а сток пак ше те раздърпа стабилно!
Малко офтопик, ама кабрио дизел... това не е ли гавра ? Тия като запрат не некой светофар и ше се отроват :oops:
Малко офтопик, ама кабрио дизел... това не е ли гавра ? Тия като запрат не некой светофар и ше се отроват :oops:
Nе бе като карат с био дизел и замирише на картофки може и по бира да си отворят. :lol: :lol:
DiStefano
01-08-2006, 21:48
аз вече тука и във Филибето брах срам няколко пъти от Астра ГСИ
virusalfa
01-08-2006, 22:08
Малко офтопик, ама кабрио дизел... това не е ли гавра ? Тия като запрат не некой светофар и ше се отроват :oops:ако отзад има друго кабрио,и да не е дизел,пак ше се отроват :lol: :lol:
аз вече тука и във Филибето брах срам няколко пъти от Астра ГСИ
А аз от корса :cry: