Log in

View Full Version : Евала на "Алфиста" със 159-ката

ves_v8
03-01-2011, 18:21
Евала на "Алфиста" с тъмночервената 159-ка дето ми скапа огледалото преди 1 час докато се разминавахме в пряката зад кино Изток :machinegunner:

Баце само искам да ти кажа, че ти се размина, защото бях с жена ми и тъщата в колата иначе щях да те гоня докато не те спипам....все някъде щеше да спреш!

И тъй като и на мен ми се е случвало да чукна друга кола, искам да ти кажа, че можеше поне да спреш да се разберем като ти се разсвирих, а не да подвиеш опашката ... мишок:cussing:
Аз ще си оправя огледалото, ама ти ще си останеш мишок, който не умее да управлява красивата си 159-ка....

Jivko7777
03-01-2011, 20:44
Евала на "Алфиста" с тъмночервената 159-ка дето ми скапа огледалото преди 1 час докато се разминавахме в пряката зад кино Изток :machinegunner:

Баце само искам да ти кажа, че ти се размина, защото бях с жена ми и тъщата в колата иначе щях да те гоня докато не те спипам....все някъде щеше да спреш!

И тъй като и на мен ми се е случвало да чукна друга кола, искам да ти кажа, че можеше поне да спреш да се разберем като ти се разсвирих, а не да подвиеш опашката ... мишок:cussing:
Аз ще си оправя огледалото, ама ти ще си останеш мишок, който не умее да управлява красивата си 159-ка....

Ся ако кажеш и номера ;)
Иначе не е чак болка за умиране ама все пак са едни 20лв ;)

търтей
03-01-2011, 20:49
Ох, Ганьооо, ти леве балкански, кога ли ще спрем да се бием за едно одраскано огледало, бе деба мааму деба?

Abar7h
03-01-2011, 21:03
Ох, Ганьооо, ти леве балкански, кога ли ще спрем да се бием за едно одраскано огледало, бе деба мааму деба?
Когато спре да ни пука за колите ни, т.е. никога! :)

п.п. Веско - майната му на глупака, оправи си го и си свиркай!

Satanism
03-01-2011, 21:09
аз забелязвам, че се накачулиха разни селтаци по 159ките и решиха, че ходят по водата....

така че само сол за тея...

търтей
03-01-2011, 21:10
Тия неща не се решават с бой.
Изобщо, насилието е последното убежище на некомпетентния. (разбирай глупака)
Чий е цитатът оставям да се поровите.

Satanism
03-01-2011, 21:11

"като не щеш мира - на ти секира"

Друг цитат...порови се и ти...

morfius
03-01-2011, 21:40
Добре де, какво толкова?
Неприятно е... ама и мене да ме подгони някой, че и да е инат - най-много да спра на осветено място с камерки и свидетели, та после да яде дебелия.
И не бих спрял като някой почне да се пеняви, като знам какви чудеса съм виждал... ами ако някой свърши в Пирогов или моргата за 1 огледалце?

Саморазправата води до там... че никой няма да спре, защото не знае дали за глупост няма да го пребият или да го принудят да убие някого.

Да си имате едно на ум де...

Инак случката е неприятна, ама проблема дали е в него или в паркираните наоколо заради които колите се разминават на по 5 см?

BLUE1
03-01-2011, 21:48
Преди много години когато карах първият си собствен автомобил Форд Фиеста 1.1 на едно кръстовище завих на ляво без да изчакам насрещният селяк с Нисан,, той естествено се впрегна и взе да ме гони, макар, че аз не затворих пътя му тъй като имаше две платна за движение. Както и да е настигна ме и слезе да ме бие, естествено успях да удържа положението до пристигането на полицията и какво се оказа, моето нарушение нямаше как да се докаже но неговият алкохол 1.8 промила цъфна веднага, та така завърши историята.

Kuku
03-01-2011, 21:49
А по тая логика, щом не се решава с бой, с бягство ли се решава?

tanatos
03-01-2011, 21:57
Е не така де, проблема се решава на момента после минало заминало.Подгонваш го, жената и тъщата не са оправдание. Или се сборвате на момента или забравяш за случката.Стават такива неща понякога

И шанса да ви набият е винаги 50 процента.По-малко нерви, не се кахърете за нищо :)

tokata_pz_flex
03-01-2011, 22:23
Нито е за гонене , нито е за бягане !

Bobi_33
03-01-2011, 22:29
Много зле може да стане и за човека със 159-ката, ако колегата му е запомнил номера на избягалия от местопроизшествието. Обажда се в полицията, че са го ударили и са избягали, съобщава и Рег. номера на избягалия и тогава ще му се стъжни.

Естествено все пак трябва да има нещо счупено и по двете коли.

Интересно е, че темата е тук, а не се знае, дали човека със 159-ката пише тук или въобще чете тук.

fred
03-01-2011, 22:30
"като не щеш мира - на ти секира"

Друг цитат...порови се и ти...

Който нож вади, от нож умира

MUROMAN
03-01-2011, 22:37
Който нож вади, от нож умира

"Който гроб копае други му, сам пада в него".

Satanism
03-01-2011, 22:41
Цитатчета и мъдри, и не чак толкова мъдри мисли и до утре може да си пишем. Важното е, че не трябва да позволяваш, да ти се качват на главата, само за да е мирно и тихо...

Galeano
03-01-2011, 22:42
Чак пък за едно одраскано огледалце ,такава врява.. няма нужда.
Той човека може да не е разбрал ,какво е станало.
А може някоя клета женица да е била с алфата, и да я е било страх да слезе. На тея тесни улици с наспрели навсякъде простаци, драскотините са част от ежедневието.
Ценете си нервите защото са по скъпи и от най-скъпите ламарини.

Galof
03-01-2011, 23:29
И не бих спрял като някой почне да се пеняви, като знам какви чудеса съм виждал... ами ако някой свърши в Пирогов или моргата за 1 огледалце?
Напълно съм съгласен със колегата! Защото зарад същата такава простотия миналата година един приятел беше на косъм да го изкарват със краката напред ... Никога незнаеш кой колко е луд и с какво ще тръгне!

Ценете си нервите защото са по скъпи и от най-скъпите ламарини.
Много умно казано!

aav
03-01-2011, 23:42
нищо ново

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23330

rusiq86
03-01-2011, 23:53
Когато някой сбърка и ти одере огледалце или броня, не трябва да се оставя ей така! Разбирате се да си оправи щетата или КАТ... Вярно е, че заради една драскотина, може да стане голям проблем.
Затова е трябвало просот да видиш номера и звънниш на КАТ, при положение, че ти е ударил огледалото, няма как да не се е усетил!

tokata_pz_flex
04-01-2011, 00:18
Колеги ... бъдето по-лоялни ... има толкова по-страшни неща !
На мен по невнимание ми направиха беля по колата за близо 3000 лева ... пуснах го без дори КАТ да викам ! И с риск на мен да не ми оправят колата тия от каското ... и да , още не съм си я взел .
Случва се на всеки , бъдете по-лоялни , по-добри . И на вас може да се случи , да сте от другата страна .
Поздрави !

Ladjov
04-01-2011, 00:38
Случват се такива работи нализ атова я праимте пустата гражданска отговорност . Става нещо вадите протоколите пишете кой крив кой прав после застрахователите плащат няма само за взимат я .

И много ми е интересно добре е така някой го прихваща нещо било , защото има причина или не . Излиза и решава да ти скача на бой в момента ,в който ти отвори вратата вече е на частна собственост , която според закона имаш право да защитаваш себе си и имуществото си . Какво правиме ако ония от среща реши да се защитава с каквото има в колата , да речем тръба , тояга , нож , брадва или даже огрестрелно оръжие . Хубаво е да се замисляме понякога за това като направиме нещо в бързината и как могат да се развият нещата .

И нека да се пазим едини други за да няма далеч по-неприятни да не казвам гадни случки , които белязват живота ни .

morfius
04-01-2011, 00:38
Когато някой сбърка и ти одере огледалце или броня, не трябва да се оставя ей така! Разбирате се да си оправи щетата или КАТ... Вярно е, че заради една драскотина, може да стане голям проблем.
Затова е трябвало просот да видиш номера и звънниш на КАТ, при положение, че ти е ударил огледалото, няма как да не се е усетил!

Колега, за актуално ПТП ако няма сериозни щети (автомобилите могат да продължат на собствен ход) или ранени/жертви, КАТ не идват.
В моя случай се вика мобилна група на застрахователя... ама за огледалце и те няма да дойдат, а ще ти кажат да им закараш колата.
Стига сме се излагали за дреболии и трепали по пътищата... кой по-ербап.

Не знаете кога ще случите на някой достатъчно луд, като изяде повечко бой да ви стисне за гушата в мъртва хватка или да извади оръжие.

Огледало се оправя... манталитет не, а манталитета сами си го рушим.

raiders
04-01-2011, 01:00
Хора тая уста не е дадена да псува само, с нея за разлика от животните си говорим и разбираме ЧОВЕШКИ!

Стегнете се, каквото и да се е случило винаги има нормален изход, всеки греши или прави глупости, но има разбиране. Аз съм потърпевш от доста ситуации, но до сега разума е надделявал. Като седнеш и се успокойш
всичко минава.

AlfaFen145
04-01-2011, 01:53
Чета тука няколко човека пишат ,как можели сме ние хората да мислим толкова скиптично,с насилие и кръв в очите ,за толкова малки неща...

Колеги,другия път като ми счупат нещо по колата,а аз искам просто да се разбера с човека ,който ме е ударил,а той избяга-ще ви се обадя на вас да ми цакате кинти или да ми се извините от негово име !

Не искам да кажа ,че всичко е бой и ебане !

За тези които знаят какво е "грандоман",помислете си дали ,не сте един от тях !!!

п.п- !

morfius
04-01-2011, 02:16
Ох правете каквото знаете... винаги има по-голяма риба.

Pastora
04-01-2011, 02:20
Чета тука няколко човека пишат ,как можели сме ние хората да мислим толкова скиптично,с насилие и кръв в очите ,за толкова малки неща...

Колеги,другия път като ми счупат нещо по колата,а аз искам просто да се разбера с човека ,който ме е ударил,а той избяга-ще ви се обадя на вас да ми цакате кинти или да ми се извините от негово име !

Не искам да кажа ,че всичко е бой и ебане !

За тези които знаят какво е "грандоман",помислете си дали ,не сте един от тях !!!

п.п- !
Всъщност може да го изтикаш в някое кьоше на пътя и да го попиташ аджеба защо ти бЕга. Ако е ербап, тогава винкело.

п.с. Баце, размаза ме от грешки, да не говорим, че може да ти разместя всички запетайки, че са залепени за невярната дума и паузата не е там. Нищо лично, човек се учи до дупка.:scherzkeks:

rusiq86
04-01-2011, 02:57
На мен са ми прецаквали огледало така, но си затворих очите и после каското. За птп-то е ясно, но като стане нещо такова, да си казваме айде майната му не става.
Най-добре да се разберем човешки, да ако има и отсреща човек!
В такива ситуации винаги е кофти, все пак все някой е с одрани и намляни ламарини!

търтей
04-01-2011, 03:04
- Кмете, ти връзваш ли жената за кревата?
- Защо да я връзвам? Аз, като я погледна само, и я свалям!... Ами тебе, казва, какво те е обарало да питаш? На тия години?...
- Питам, защото всички мъже в това село или връзват жените си, или им скърцат със зъби, или ги повалят само с поглед. А защо не раздадете, пистолети на мъжете? Вадиш пистолета и нататък всичко лесно!

Тва поздрав за сичкото биячи.

lordliness
04-01-2011, 09:11
Да не трябва да се решава с насилие защото последиците са непредвидими.Ще се карата ще се бутате после ще си дотрошите колите ,ще си нанесете травми и победител няма да има.Веднъж един селски бабит тръгна да се бие и беше много наежен и се мислеше за много страшен,НО когато излязох от колата започна да ми се извинява без аз да отроня нито дума.Изправен до мен изглеждаше като врабче и изведнъж му се изпари ентусиазма да се бие.При моите ръст килограми и умения можех да му "извадя сърцето".Ще го напиша с главни букви-ВЪЗДЪРЖАЙТЕ СЕ ОТ НАСИЛИЕ.Защото най малкото не знаете на какво е способен човека срещу, вас какви наркотици е "пил" и с какво е въоръжен.

BillyBoy`
04-01-2011, 09:17
До човека със цитатите ами ако не беше огледалцето на колегата ами примерно някои мъж или някоя жена или пък някое детенце недаи си боже тогава какво щеше да ми цитираш,молитвата на дядо поп за вечна му памет ли?

DiStefano
04-01-2011, 09:27
До човека със цитатите ами ако не беше огледалцето на колегата ами примерно някои мъж или някоя жена или пък някое детенце недаи си боже тогава какво щеше да ми цитираш,молитвата на дядо поп за вечна му памет ли?

На човека с цитатите тези неща са му пределно ясни. Той просто внася често "свежест" в подобни теми с цитатите си, а дали ги разбира нямам представа. Миналата седмица и аз и колата пред мен щяхме да се пребием заради един "алфист", но отървахме кожите с леки повреди само. Жалко е и умирам от страх в повечето случаи, когато возя жената и двете си деца в колата, че някой такъв ще ни пребие и даже няма да спре да види как сме и имаме ли нужда от помощ.

Satanism
04-01-2011, 09:36
Aз не разбрах тука в тая тема, що обърнахте слизането да се разбереш с някой задължително на бой?
Някой ако ми прасне така огледалото, единственото, което искам е да каже, извинявай брат, ама виждаш-тясно е...пък ако го е строшил по негова вина, да се бръкне за 50лв и да каже, ето, поне нещо да ти покрият....а не да се изниже като нали.....

badmadafaka
04-01-2011, 09:47
Да, така е АКО беше дете, друг човек ала-бала... Добре, че не е било. И в тоя ред на мисли ако Левски беше с ботуши а Ботев с каска...?
Наистина чак толкова пари ли струва това огледало, че да си струва да се пребие/убие/на*бе човека заради него..?
Наистина човек се афектира при такава случка но тия приказки за пребиване/убиване и т.н. не говорят добре за тези които ги приказват - за мен това показва, че само си търсите причина да изригнете и да смачкате някого без значение дали ви е погледнал лошо или ви е тотализирал колата, което е най-чистата форма на проявление на комплексарщина...
А замислете се за един такъв от възможните хиляди хипотетични варианти в ситуацията - тоя със 159-ката примерно е бил много съвестен човек но е закъснявал за много важна среща - ударил е огледалото, замислил се е за част от секундата да спре и да оправи нещата но е преценил, че така изпуска напълно срещата (заради което може примерно да изгуби пари колкото за още 3 159-ки) и след това за още една секунда за да си се оправдае пред себе си си е казал "Бах го, колко може да струва огледалото на тая кола, която цялата струва колкото моето огледало, което също се счупи в инцидента...?", примерно и да е решил, че не си струва изгубеното време...
Естествено не защитавам никого - и аз бих се изнервил доста сериозно, но не е правилно веднага да е еб*не, биене, пребиване, усмъртяване...
А също така съм бил свидетел и на поне 3-4 такива леки щети при които при най-доброто желание на виновния да оправят нещата, пострадалия веднага си прави сметка да избие пари за три основни ремонта на двигателя и купето от една леко смачкана броня...

И последно към биткаджийте - то като си афектиран не разсъждаваш трезво ама това пречи ли на другия да се стресира от държанието и приказките ви, че ще го убиете и просто да извади пистолет и да ви гръмне с хедшот пред свидетели, които ще потвърдят, че сте му заплашвали живота заради едно нищо и никакво огледало..? Примерно...

soldier
04-01-2011, 10:01
Всички тук сме най-най и това, което ние можем да направим, другите не го могат. Ние никога за нищо не сме виновни, винаги другите са виновни.

cyberhill
04-01-2011, 10:06
На мен също ми се е случвало подобно нещо. Не беше ясно и кой е виновен и въобще, нито аз, нито той спряхме... ( Възможно е той въобще да не е разбрал, ако не му е счупено огледалото )
Та въобще не ми пука за скапаните ламарини...
Всички гоЛЕми биачи станаха :D
А по въпроса с "рибите" , ако колата не беше 159, а S класа + G класа, щеше ли да ходиш да ги гониш? Това е същото, като с КАТ, дай да спрем човека с Ладата та да му **ем м**ката!

И като почнахте с цитатите :) Скоро научих един, който не знаех.

"Нека безгрешния - първи да хвърли камъка!"

Galeano
04-01-2011, 10:30
Aбе те и биткаджиите в обикновенно излизат набити от ситуацията :)

renyx
04-01-2011, 10:37
- Защо да я връзвам? Аз, като я погледна само, и я свалям!... Ами тебе, казва, какво те е обарало да питаш? На тия години?...
- Питам, защото всички мъже в това село или връзват жените си, или им скърцат със зъби, или ги повалят само с поглед. А защо не раздадете, пистолети на мъжете? Вадиш пистолета и нататък всичко лесно!

Тези разкази на Хайтов са супер.Същите Ганьовци сме си , каквито сме били и тогава.

По темата:Инцидента не е приятен , този с 159-та е същият Ганьовец , като повечето българи.
Брат ми преди години на светофара при ВМА кара в насрещното за да хване зелено , при което чупи огледалото на един кадет.След светофара спира и му дава пари(той му е искал 30лв.).
П.П.Нервите ни са по-скъпи от колите.За съжаление ние не сме като европейците да смятаме колите за средство за придвижване.

ves_v8
04-01-2011, 10:58
Много зле може да стане и за човека със 159-ката, ако колегата му е запомнил номера на избягалия от местопроизшествието. Обажда се в полицията, че са го ударили и са избягали, съобщава и Рег. номера на избягалия и тогава ще му се стъжни.

Естествено все пак трябва да има нещо счупено и по двете коли.

Интересно е, че темата е тук, а не се знае, дали човека със 159-ката пише тук или въобще чете тук.

Колата му беше толкова мръсна, че трудно разпознах, че е 159. Номера нямаше как да се види, защото беше целият в кал. Колата ми има каско и ще ми оправят огледалото, ама не се нервирам за него, а се нервирам затова, че избяга. Това го разбирам като един вид, че е нещо голямата работа и не смята за необходимо да спре да види какво е направил. Иначе дори и да го бях подгонил нямааше да скачам на бой - не съм такъв човек. Просто щях да извадя протокола от жабката да го попълним за 5 минути и после да си ходи, друг е въпроса ако той има желание да налита на бой. Пуснах темата, ако случайно чете тука симпатягата....
Огледалото не е само одраскано, ами и с повреден механизъм, който го сгъва към вратата при заключване на автомобила. Уличката, на която ми удари огледалото не е чак толкова тясна. От другата му страна имаше около 1 метър разстояние до бордюра, а той се навря в мен.
Минало заминало, за едно огледало няма да седна да си разплета чорапите.

oTBpaTuTko
04-01-2011, 11:27
Не всеки, който кара Alfa е Алфист :)
Второ на пътя всеки си мисли, че е прав. Вчера например беше деня на колите, които карат м/у двете платна. Първият, който изпреварих със малко зор с някакъв джип слезе на светофара и почна да ме дърпа за ръката и да ми приказва някви глупости, е някво Clio било пред него и т.н. Аз съм на 20г. пишлеме ще ми налита, дръпнах се и му викам "Спасявай се и си стой в лентата" и изпсува там нещо и замина. Така че сякакви ги има! :) :-)

Mind_Control
04-01-2011, 12:03

Тва поздрав за сичкото биячи.

Незнам само, кой беше готов в една тема да идва с джипа и да преобръща коли и то не заради драскотина, а защото били запушили някой... Е случва се :)

Galof
04-01-2011, 12:32
А замислете се за един такъв от възможните хиляди хипотетични варианти в ситуацията - тоя със 159-ката примерно е бил много съвестен човек но е закъснявал за много важна среща - ударил е огледалото, замислил се е за част от секундата да спре и да оправи нещата но е преценил, че така изпуска напълно срещата (заради което може примерно да изгуби пари колкото за още 3 159-ки) и след това за още една секунда за да си се оправдае пред себе си си е казал "Бах го, колко може да струва огледалото на тая кола, която цялата струва колкото моето огледало, което също се счупи в инцидента...?", примерно и да е решил, че не си струва изгубеното време...

Има и друга, например човекът си е казал ако тоя е некой от ония луди с ножове пистолети са ... къде ще слизам не го знам на какво с какво и какъв ...
Мнението което най - ми хареса е на Galeano: Ценете си нервите защото са по скъпи и от най-скъпите ламарини.

svetozar_sosi
04-01-2011, 12:38
защо всичко с бой трябва да се решава..като си толкова голям да му беше записал номера, обаждаш се в КАТ и след това му гледаш сеира! Големи рамбовци станахме всички
предлагам ключ!

DiStefano
04-01-2011, 12:46
Абе таз нашта бугарска семка си е такава една сбръкана. Съдейки по манталитета ни освен един убаф бой друго не знам кфо мое да ни накара да се замислим. Макар че има хомо сапиенси с бг произход дето и след бой пак не си дават сметка.

AlfaFen145
04-01-2011, 14:34
Всъщност може да го изтикаш в някое кьоше на пътя и да го попиташ аджеба защо ти бЕга. Ако е ербап, тогава винкело.

п.с. Баце, размаза ме от грешки, да не говорим, че може да ти разместя всички запетайки, че са залепени за невярната дума и паузата не е там. Нищо лично, човек се учи до дупка.:scherzkeks:

просто съм неграмотен човече (( :

"търтей" -батка ,моля те кажи ми от кой квартал си . Идвам да те черпя кафе !

---------- Post added at 14:34 ---------- Previous post was at 14:29 ----------

...Моля за едно нещо и повече няма да пиша по темата..

На всеки който му е интересно нека почне да чете темата от начало до край . четете от ничия страна просто четете по инерция и не мислете !!!!
Мога да кажа само - хахааххаха

morfius
04-01-2011, 14:43
Аз пък да ти кажа, че не е смешно... а трагично.
Вместо да тръгнем да градим, ние рушим... и ербапеем.
Е добре, аз предпочитам да си пазя нервите и здравето... вие правете каквото знаете.

bouncer
04-01-2011, 14:45
Е да, ама точно този е алфист. Аз бях човека със 159-ката. В моите очи ситуацията е следната. При десен завой влизам в пряката и закачам огледалото на идващия срещу мен Опел. Аз не спрях да го изчакам преди да завия и той не спря да ме изчака, за да завия. Огледалата се докоснаха леко и дори не се сгънаха. Човека свирна и си помислих, че ме е препсувал както и е редно. намалих и гледах дали ще слезне да си погледне колата, за да преценя дали има щети и да слезна и аз да викнем КАТ или да попълним протокол. Не слезна и аз си продължих. Как реши че бягам при все, че точно след 20 метра спрях да изчакам една женица да се накани да тръгне и бая я почаках? По права линия от колата ти баш на 20 м на същото платно. Съжалявам за щетите ти и съм готов да ти ги покрия. Аз нямам шети по колата, защото съвсем леко се закачиха огледалата.

Успокой се малко и не се напрягай толкова, защото ако пък ме беше подгонил нищо добро нямаше да излезне и най-много да уплашиш жената и тъщата за глупости - това ти го гарантирам. Телефина ми е 0887 38 70 17. Казвам се Боян. Обади ми се да се видим и да оправим нещата с ремонта ти, както и да те овъзмездя за причинените неудобство. Ако решиш номера на колата е СА8986НН. Обади се в КАТ и докладвай.

Сега по темата с Ганьовеца и мишока - ако има сериозен инцидент или причиня умишлено или неумишлено вреда върху собствеността на някой ще си пое,а вината винаги. Никога не съм бягал от ПТП и не мисля да го правя. В случая наистниа не видях проблем, защото в моите очи закачихме огледала супер леко и нямаше щети. Може и да не съм прав. Обади ми се и ще се разберем човешки.

AlfaFen145
04-01-2011, 14:50
Е да, ама точно този е алфист. Аз бях човека със 159-ката. В моите очи ситуацията е следната. При десен завой влизам в пряката и закачам огледалото на идващия срещу мен Опел. Аз не спрях да го изчакам преди да завия и той не спря да ме изчака, за да завия. Огледалата се докоснаха леко и дори не се сгънаха. Човека свирна и си помислих, че ме е препсувал както и е редно. намалих и гледах дали ще слезне да си погледне колата, за да преценя дали има щети и да слезна и аз да викнем КАТ или да попълним протокол. Не слезна и аз си продължих. Как реши че бягам при все, че точно след 20 метра спрях да изчакам една женица да се накани да тръгне и бая я почаках? По права линия от колата ти баш на 20 м на същото платно. Съжалявам за щетите ти и съм готов да ти ги покрия. Аз нямам шети по колата, защото съвсем леко се закачиха огледалата.

Успокой се малко и не се напрягай толкова, защото ако пък ме беше подгонил нищо добро нямаше да излезне и най-много да уплашиш жената и тъщата за глупости - това ти го гарантирам. Телефина ми е 0887 38 70 17. Казвам се Боян. Обади ми се да се видим и да оправим нещата с ремонта ти, както и да те овъзмездя за причинените неудобство. Ако решиш номера на колата е СА8986НН. Обади се в КАТ и докладвай.

Сега по темата с Ганьовеца и мишока - ако има сериозен инцидент или причиня умишлено или неумишлено вреда върху собствеността на някой ще си пое,а вината винаги. Никога не съм бягал от ПТП и не мисля да го правя. В случая наистниа не видях проблем, защото в моите очи закачихме огледала супер леко и нямаше щети. Може и да не съм прав. Обади ми се и ще се разберем човешки.

Ето за това говоря колеги.
Човека си каза истина,каза си го както го вижда през неговите очи .
От вчера вече има 4 страници с бол предположения,нападения,атаки,филосфиииий и темподобни...за това се смея !

ves_v8
04-01-2011, 14:55

Шапка ти свалям, че си го каза! :respect:
Ще продължим на лични, да не разбира целият форум.

bouncer
04-01-2011, 14:57
ок

ves_v8
04-01-2011, 15:50
моля за ключ на темата. С колегата се разбрахме :)