View Full Version : части за 166
Здравейте колеги,нов съм във форума но от 5 год съм луд по марката която ни събира тук и по точно по модел 166.За сега нямам удоволствието да я притежавам но да се надяваме че и тази ми мечта ще се сбадни.сега конкретно по темата.Излезна ми оферта за две 166-ци дизелова 2.4-136кс. и бензинова 2.0-155кс но се колебая дали да ги купувам защото ще бъдат разглобени за части,та има ли желащи и тарсещи части за да знам да се запасявам ли или просто да ги оставя за други кандидати.Всичко по колите е здраво едната е само с леко згъната врата и калник.
Здрасти колега, аз търся ляв халоген(от към шофьора). Ако има дай цена, пиши на лично.
колега мен това ми беше основната мисъл колите още не са при мен,но ако има търсене на части от ваша страна до две седмици ще има всичко.
Ок. колега ще чакаме, сигурен съм че ще има търсене.
leketo84
06-01-2011, 18:27
Със сигорност ще има интерес и то доста !!!:smoke:
Колега, ще продадеш 2-3 чарка за нула време и след това само ще ги заобикаляш и ще ти пречат - ти си прецени колко парички ще набиеш и ще висят така 1-2 години
Има смисъл ако се вземат на цена на скрап иначе само ще се набуташ.
Pepko-Bepko
06-01-2011, 23:55
И аз искам някои части вземаи,рано или късно ще се върнат парите!
Колеги,като гледам мненията са на кантар,затова да поясня само,че и двете коли са в движение,на по 250-300хил/км така казано (без да обиждам) като една борсаджийска кола тук в БГ.
Колега,
а какви екстри имат тези коли,(седалки,круиз,джанти/имат ли снимки) това е по-важното.
Според мене ако са постнички колко и какви части ще продадеш,но ако има какво да се вземе от тях можеби по-бързо ще се разпръснат из форума .
Успех.
колеги ако има повече тарсене на дизелови части има опция бензиновата да отпадни за сметка на 2.4-150кс.А относно запитването на колегата едната е с базовите екстри а другата с абсолутно всички лиготийки слагани на модела:бяла кожа,сензор за дъжд,ксенон(оригинален) с ел.седалки и двете са с 17ки джанти от които едните с чисто нови зимни гуми.
leketo84
07-01-2011, 17:29
Пу за мене бялата кожа , ако колата дойде до бг !!!:plane:
Идването зависи само и единственно от нуждаещите се (тоест от вас колеги)!!!Съберат ли се достатачно желаещи колите пристигат и се започва.
VIHHRONNY
07-01-2011, 17:47
аз искам ляв халоген, подлакътник, турбото от жтд-то ме интересува също, има ли колони на кората отзад.
---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
аз искам ляв халоген, подлакътник, турбото от жтд-то ме интересува също, има ли колони на кората отзад, ако дисковете отпред не са износени също, горни носачи и други.
колега турбото е в перфектно състояние колата е на 180хил но за жалост с развалени скорости носачите са наред.за колоните ще мога да дам отговор утре.
Мен ме интересува круиз контрол да ли има печката :) както и други дреболийки :)
Круиз има,за печка съжалявам но няма.А относно запитването на колегата VIHHRONNY (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=11051) за колоните,колега няма колони на кората.Но да поясня на всички,частите които ги няма по колите, можи да се нагърбя със задачата да ги намеря като отделен елемент,но това ще е зависимо от цената която ще ми бъди дадена в смисъл да можи да е устроиваща за всички ни.
Pepko-Bepko
09-01-2011, 01:34
ми хаиде де дотука 1/3 си я избил...какво чакаш още?
Колега,няколко поста по-нагоре споменаваш,че колите са на по 300 хил. км,а сега казваш 180хил.Кое е вярното?
Колега, и аз имам интерес към круиз?
Лайсна под левия фар,лайсните на колонките на предните врати
Явно има интерес като гледам.
Колега,няколко поста по-нагоре споменаваш,че колите са на по 300 хил. км,а сега казваш 180хил.Кое е вярното?
Колега ако си прочел по нагоре ще видиш че съм писал за една дизелова и една бензинова, а после казах че повишен интерес към дизелови части бензиновата можи да отпадни за сметка на 2ра дизелова с големия мотор(150кс),която е на 180хил.км. с развалени скорости.тъй че в отговор на въпроса ти всичко е вярно!!!
---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:55 ----------
А в отговор на всички казвам,че се задвижват нещата по вкарването на едната от колите по точно тази с мотор 2.4-150кс. С 17ки джанти,нови зимни гуми,круиз,бяла кожа,ксенон и развалени скорости.Единственно да се надяваме да няма проблем с документацията в БГ.
VIHHRONNY
09-01-2011, 20:38
на мен най много ми трябва турбото, заплювам си го
ако междувремено не намеря друго
Datchik za visoko nalqgane imash li - cena?
Кирилица!!!!
Datchik za visoko nalqgane imash li - cena?
Колега, той още не ги е докарал - в момента си прави проучване дали ще има продажби - ти пробва ли да изчистиш твоя