PDA

View Full Version : До къде стигнахме ... ?

Galof
08-01-2011, 17:12
За пореден път съм изумен ... Днес сутринта става брат ми излиза и какво да забележи? Капачката на резервоара на 155цата я няма ... Даже и пружинките са взели ... Според мен е човек който доста добре знае как се сваля тази капачка или може би колега с 155ца? Незная ... Да беше драснал едно лисче сложи го на предния прозорец имам още една не е проблем ще ти я дам ... ама пружинките ги нямам да му се невиди сега тряя търса ... На този човек му пожелавам да е жив и здрав! Няма сми. да го кълна не го заслужава ... просто съм потресен до къде стигна този народ ... Да краде капачки на винтили, капаци на резервоари, чистачки, ПЕРАТА на чистачки ... просто нямам думи, толко ли ниско падна този нород вече? Не се сдържах да пусна тема ... :prison::angry1:

Ramsezsh
08-01-2011, 17:31
Какво има толкова да се чудиш! Това, за съжаление е в манталитета на много хора в държавата ни. Много хора гледат на това като на вид спорт, като на геройство.

mdterziev
08-01-2011, 17:45
Връщаме се в началото и средата на '90. Аз ако бях нямаше да се чудя, даже май и гадно нямаше да ми стане. До там я докарахме, че тия неща да не ни правят впечатление много много...

Galof
08-01-2011, 17:57
даже май и гадно нямаше да ми стане мене ми стана жал за този който го е направил! Съжалявам го този човек и всички като него!

TRENDi
08-01-2011, 18:05
За съжаление това, че простотията не ходи в гората, а по хората явно е вярно. Звънни ми имам 2, мисля, че и 2-те са с пружинките\една МPower :roll2: разцветка и една сребриста, ако не се лъжа\. Подарявам, която си избереш.

fred
08-01-2011, 18:07
Кофти история, ама не сме стигнали, просто си продължаваме по тая линия, която ни държи бая десетилетия

Satanism
09-01-2011, 00:44
от 146 същите ли са пружините?ако са, ми кажи имам ги някъде...

Galof
09-01-2011, 07:19
от 146 същите ли са пружините?ако са, ми кажи имам ги някъде...Колегата TRENDi днес ще ми ги даде! Все пак мерси!

Jivko7777
09-01-2011, 11:56
Краде мръсното племе, да кажеш че 155-ци няма на части, пък то бол, ама тей е свикнал българина!

Galof
09-01-2011, 12:50
Краде мръсното племе, да кажеш че 155-ци няма на части, пък то бол, ама тей е свикнал българина!
е да ама трябва да отидеш до местото да дадеш пари ... а Бай Ганьо не му се дават пари и тогава какво да правим я гледай тая харесвами ... как викат мангалите от един клип "Ние не крадем ние си взимаме"

Специални благодарности на TRENDi!!!

fred
09-01-2011, 14:17
Връщаме се в началото и средата на '90. Аз ако бях нямаше да се чудя, даже май и гадно нямаше да ми стане. До там я докарахме, че тия неща да не ни правят впечатление много много...

Само да уточня и друго, не сме стигнали, ами чисто и просто си продължаваме -на чичо ми откраднаха емблемата на пежото /404/ през далечната 1967 в центъра на София, след това какво ли не и понеже беше инженер си изобрети сам аларма-сваляш му чергилото и тръгва :) така се отърва

Galof
14-01-2011, 19:16
Миналата седмица капачката на 155та, оня ден на един фр ЕДНОТО стъклно на едното огледало, снощи някой се е опитвал да разбие ръждата ми (opel) ама явно е бил доста некадърен освен, че ми е счупил ключалката друго не е направил ... Нема отърване от тва крадливо племе ... :shoot::shoot:

RUNNING WILD
14-01-2011, 19:37
по колите бръмчат таксиметровите шофьори и наркоманите никой друг,циганите рядко крадат части от коли те направо ги взимат целите и какво им трябва си взимат на спокойно някъде,много хора нямат сърце и познания да ти откраднат нещо дори и да им се иска,а тия части дето ги взимат са по 20-30 лева втора ръка сети се сам от коя прослойка на обществото са тия избушляци,на мене за 4 години ми свалиха капачките на джантите но съм сигурен че не е някой от квартала който знае на кой е колата те си знаят че това е постъпка на отчаян човек...

lordliness
15-01-2011, 00:18
На мен преди години ми бяха свалили трите болта на предните гуми а четвъртия беше разхлабен и понеже не гледам сутрин там ли ми са болтовете тръгнах така.А наоко имаше 3-4 коли буквално по корем-моите гуми ги бяха забравили.

Ramsezsh
15-01-2011, 00:57
И на мен преди години ми бяха оставили колата вместо на четири нови гуми, на осем стари тухли. Но, какво да се прави мантелитет.

RUNNING WILD
15-01-2011, 02:49
колега едни секретни болчета и айде ама не си се сетил,колко хора сме хваналид а крадат най интересното е че винаги са българи поне в кв.Младост де,хванахме 3ма таксиметрови шофери мъже на по 30-35 години да точат бензин сметай за каква излагация става въпрос,единият си остави джапанките на стартова позиция още и бяга бос 500 метра по тъмното,циганите крадат да се прехранват а ние за спорта и да ни е по евтино битието да се спести от някъде.

Galof
15-01-2011, 10:07
Но, какво да се прави мантелитет.Да го ева няма ли най - накрая да ги удари в главата и да се осъзнаят ... ама кат се замисла май няма ... вари ги печи ги, цел живот ще живее Бай Ганьо в част от българите ... :sniper::sniper::machinegunner: