Log in

View Full Version : Код за боя : къде ?!?

AlfaFen145
10-01-2011, 22:58
Колеги съжелявам ,че пиша в този раздел ,но не знам къде я сложа тая тема .
Имаме един Форд Фокус 1.6 ЗиТек 00' година.Претърпя лек инцидент по пътя за боровец и му се налага нова броня.Аз съм купил броня ,но тя е на грунт.
Утре съм оговорил час при едно момче,да ми я драсне ,но доста глупавото е че не мога да намеря още кода на боята!!!!!!
Търсих по : капачката на резеорвоара,гредите на вратите жабки ,книжки на колата ,навсякъде !!
Казаха ми за Евротабелка ,която била на гредата над радиатора ,но там не виждам ,да пише номер на боя.
Къде може да е този номер ,това е въпроса ми?
мерси много ,обещавам бира за позналия.
мерси пак!

detelazurno
10-01-2011, 23:01
Колеги съжелявам ,че пиша в този раздел ,но не знам къде я сложа тая тема .
Имаме един Форд Фокус 1.6 ЗиТек 00' година.Претърпя лек инцидент по пътя за боровец и му се налага нова броня.Аз съм купил броня ,но тя е на грунт.
Утре съм оговорил час при едно момче,да ми я драсне ,но доста глупавото е че не мога да намеря още кода на боята!!!!!!
Търсих по : капачката на резеорвоара,гредите на вратите жабки ,книжки на колата ,навсякъде !!
Казаха ми за Евротабелка ,която била на гредата над радиатора ,но там не виждам ,да пише номер на боя.
Къде може да е този номер ,това е въпроса ми?
мерси много ,обещавам бира за позналия.
мерси пак!

Идея нямам, но може да не е номер а просто име на цвета, така че освен номера търси и разни думички наподобяващи имена на цветове.

V_A_N_K_A_T_A
10-01-2011, 23:09
Я виж,това дали няма да ти помогне
http://www.fordstownerssa.co.za/forums/viewtopic.php?f=2&t=33011&view=next ;)

Galeano
10-01-2011, 23:12
Можеш да му свалиш капачката на резервоара и с нея да идеш в магазин където се забъркват бои, там ще ти направят цвета.

tokata_pz_flex
10-01-2011, 23:16
На 5-тата врата ( капака на багажника ) провери ли ?

Pastora
10-01-2011, 23:28
Ето тук в тази тема пише :

http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?p=305747&sid=42a8d78c254f214ef901885c12111986

Разгледай табелката :) Мисля, че фордовите бяха с буква и цифра повечето. Да не си изчеластрил японското двигателче, ей :))

AlfaFen145
10-01-2011, 23:47
Можеш да му свалиш капачката на резервоара и с нея да идеш в магазин където се забъркват бои, там ще ти направят цвета.
Ясно ми е това колега ,ама я правя тая работа
"шано" ,щото ще ми я боядиса за никви пари и става само така..

Я виж,това дали няма да ти помогне
http://www.fordstownerssa.co.za/forums/viewtopic.php?f=2&t=33011&view=next ;)

чудя се дали е този : Silver Frost Metallic Clearcoat: TS/M6720
или
Sparkle Silver Metallic Clearcoat (wheel): M6389

до колкото знам английски и двата са металик ,ама не мога да разбера какво ще рече това "гума" в скобите на втората боя ???
утре сутринта ще поразгледам обстойно ,сега придобих представа как изглеждат боите ,с какви цифри и букви и подредби са .

Мерси много на отзовалите се ,утре ще кажа какво и защо.

Alfa User
11-01-2011, 11:38
По презумпция втория код на боята трябва да е за цвета на джантите ... Така че аз бих заложил на първото наименование.

AlfaFen145
11-01-2011, 13:29
По презумпция втория код на боята трябва да е за цвета на джантите ... Така че аз бих заложил на първото наименование.

Кода на боята беше на Евротабелката ,но компютъра не можа да намери кода,за това счупихме парче от бронята и намерихме по каталог..

Мерси на отзовалите се