Log in

View Full Version : Иде преброяване - ще се бройкате ли?

ФЕРАРИСТ
17-01-2011, 19:50
Държавата трябвало да пръсне едни 20 милиона, и си прави преброяване........било важно християн ли съм или талибан, дали съм глава на семейство или не, дали одя с кола на работа или пеша, и най - вече в каква поза обичам да спя......
Ще имало глоба от 120 кинта(така се каза) ако не се окажело съдействие на преброителите, интересно дали ще има със всички тях и кука, за да ми земе личната карта и да ми пише акт, щото те не могат.
Лично аз мисля любезно и учтиво да им обясня че не желая държавата да се интересува от личния ми живот, все пак има други бази данни от който могат да черпят инфо за тва колко българи има в момента......

Ramsezsh
17-01-2011, 19:55
Аз мисля да се пиша бъгаро-металист бираджия.

papagal
17-01-2011, 20:21
Честно да ви кажа вече все повече започвам да си мисля , че живеем в идиотска държава. Как могат тези нашите управници само глупости да мислят и за глупости пари да харчат, нали уж е криза?!?Гласуваха закона за СРС, сега били ги подслушвали. Пък дали законо са ги подслушвали?Сега ще ни броят, след пет месеца може да решат да ни имплантират и чипове та да знаят по-кое време къде сме и с кого.

nightroller
17-01-2011, 20:26
тия като дойдат да ме броят - мореее, как ше ми дойде да им мууунем една :)

ogi100
17-01-2011, 20:30
това преброяване няма да е само в България, и не е решение на управляващите , просто се съобразяват с него

ФЕРАРИСТ
17-01-2011, 20:41
тия като дойдат да ме броят - мореее, как ше ми дойде да им мууунем една :)
Преброителите не са виновни, те са само изпълнители все пак......стига да не станат твърде настоятелни и нахални.......

nightroller
17-01-2011, 20:42
Преброителите не са виновни, те са само изпълнители все пак......стига да не станат твърде настоятелни и нахални.......

нахални са като пиян промотър преди заплата :) мен преди много години след дълго криене ме изловиха както си се качвах в ателието а то беше един таван ... нямам думи

ФЕРАРИСТ
17-01-2011, 20:47
Е тогава мое вече да им "муунеш" една......:)

morfius
17-01-2011, 21:13
Поради безумието на църквата ни и на държавата покрай нея мисля да се запиша за джедай.

koolio
17-01-2011, 21:22
Честно казано, преброяването си е необходимо, стига да не ти искат някакви информации от личе характер, не виждам за какво се газирате.

nightroller
17-01-2011, 22:04
Честно казано, преброяването си е необходимо, стига да не ти искат някакви информации от личе характер, не виждам за какво се газирате.

точно поради тази причнина :):) ивинете ме за спама но завъртях :( исках да пиша същото като Ферариста ама той вече го написа :):) какво повече да кажа :)

mirchozo
18-01-2011, 00:24
Хаха, ся се сещам как преди имаше някаква такава простотия с преброяване ли беше или нещо такова с имущество ли беше, не се сещам точно (преди 10на години). Та идва някаква лелка и звъни на вратата. Отварям и аз и тя вече готова да влиза вкъщи, викам къде бре леля, де ше ходиш? Тя ме поглежда нагло и казва че е от преброяването и трябвало да пише нещо незнам какво си там. Викам ОК, ама ти работа вкъщи нямаш, нещеш ли и кафенце да ти направя ...и си писа жената ама на стълбището, да видите колко бързо приключи с въпросите. Сега като ми дойдат на вратата ще ги последва същата участ, пък ако успеят и да ме ядосат ще стане голям цирк.

fred
18-01-2011, 08:53
Разбира се, че преброяването си е необходимо и се прави на определен брой години, това си практика.
Светът нито ще почне, нито ще свърши с нас.И ние ще се превърнем един ден в прах и в статискитака ще пише, че по онова си време са живяли и прочее-може и само това да остане от нас.Няма нищо лошо да се преброим, отделно е, че ще има глоби, за тия които не участват.Само се чудя дали да си губя времето в нета или да изслушам някоя засукана млада преброителка, щото такава дойде едно време, когато бях млад :stumm::crybaby:

mim
18-01-2011, 10:39
на вратата ще има да гонят халите
мисля да се отчета онлайн и да не се занимавам с глупости

Fear
18-01-2011, 10:47
Поради безумието на църквата ни и на държавата покрай нея мисля да се запиша за джедай.
Aaaa, ще ми крадеш идеята, а! :Tease:

BillyBoy`
18-01-2011, 11:19
Аз пък си мисля за мангал да се пиша,те мангалите имат повече права от нас във тая държава,пък и след време ще сме малцинство:native::th_up:.Пък и във нас няма кои да ги пусне тъи като кучето зимно време е пуснато да се разкарва из двора денонощно,ще стоят на външната врата.

mdterziev
18-01-2011, 11:51
И аз смятам, че е редно да се преброя, но със сигурност ще го направя онлайн. Общуването с анкетьори и преброители ми е крайно неприятно.

fred
19-01-2011, 21:41
Но излиза, че онлайн преброяването е вече приключило, така че чакайте анкетьори, ако не искате глоби :biggrin:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=583610

Max
19-01-2011, 21:44
Но излиза, че онлайн преброяването е вече приключило, така че чакайте анкетьори, ако не искате глоби :biggrin:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=583610

Не е точно така, онова беше пробно...

fred
19-01-2011, 21:53
Прав си, от 1- 9 февруари ще може да се броим онлайн
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/01/15/pestim-6-miliona-ot-prebroiavane-onlain.108743

Бобби
20-01-2011, 00:15
Ами ще бройкам...бройкам, докато ми става няма отказване...:smoke:

търтей
20-01-2011, 00:25
Абе те как точно ще разберат че съм се преброил онлайн та да не ме броят в къщи?

DerMeister
20-01-2011, 00:40
От 1 до 9 февруари ще е online, после тръгват по домовете.

mdterziev
20-01-2011, 08:41
Абе те как точно ще разберат че съм се преброил онлайн та да не ме броят в къщи?

Като се преброиш онлайн накрая ще ти излезе един код, който като ти звънне на вратата преброителят, само му го показваш и той те оставя на мира.

Fear
20-01-2011, 09:16
Като се преброиш онлайн накрая ще ти излезе един код, който като ти звънне на вратата преброителят, само му го показваш и той те оставя на мира.
Бахти тъпотията! :brickwall:
Значи, въпреки всичко, ще трябва да кисна вкъщи и да ги чакам да ме отчетат. А кой ще работи, а? :cussing:

търтей
20-01-2011, 10:16
Това е няква кретения.
От къде да знам кога ще минат да са съм си в къщи?
Или се очаква от мен да вися нон стоп у нас докато изпълня обществения си дълг да се броя???

fred
20-01-2011, 10:22
Ами ще бройкам...бройкам, докато ми става няма отказване...:smoke:

Така е наборе, трябва да се държим до последно :upsidedwnsmiley:

Ramsezsh
20-01-2011, 20:06
Или се очаква от мен да вися нон стоп у нас докато изпълня обществения си дълг да се броя???

Разбира се! И така до победата.
Аз бих се пробвал онлайн!

DSlavev
20-01-2011, 20:34
Не мисля, че има нещо лошо в преброяването, това е общоприета практика по света. Друг е въпроса дали коректно ще се извърши това и дали ще се обработи коректно получената информация. Аз лично мисля да попълня анкетата онлайн и да не се занимавам с преброители. Как и каде ще ме намерят това си е техен проблем немисля да седя да ги чакам.

Max
20-01-2011, 20:37
Хайде сега един въпрос с повишена трудност, как ще преброят 'сичкото сиган?

morfius
20-01-2011, 21:52
Интересно по въпроса от днешните новини, брояли освен хората и това дето притежават.
Кой имал компютър, кой лаптоп, кой пералня, кой съдомиална... ама въпроса - колко книги имате, затруднил населението 2001, та за това сега бил отпаднал :clown:

lordliness
20-01-2011, 21:59
Аз мисля да се преброя по интернет,колкото до книгите като видиш някой как говори и как пише веднага може да му преброиш книгите.

morfius
20-01-2011, 22:06
Интересно на тия дето се броят по Интернет, ще им задава ли системата въпроса - имате ли Интернет 8-)

Чакам да излезе яснота, как ще организират предаването на данните ако се броим онлайн... ако има смисъл, ще го направя и аз.

lordliness
20-01-2011, 22:17
Сега говорят по новините колко съмнителни са критерии по които се избират преброители-а и колко от тях може да се окажат информатори на престъпници -по нета по добре

Ramsezsh
22-01-2011, 00:08
Сега говорят по новините колко съмнителни са критерии по които се избират преброители-а и колко от тях може да се окажат информатори на престъпници -по нета по добре

Никой не те кара да ги разведеш из вас. На стълбите - и ще има по-голям стимул да не ти губи много времето.

drum
22-01-2011, 00:11
Интересно на тия дето се броят по Интернет, ще им задава ли системата въпроса - имате ли Интернет 8-)

Чакам да излезе яснота, как ще организират предаването на данните ако се броим онлайн... ако има смисъл, ще го направя и аз.

Ако се броиш онлайн, накрая при попълване на всичко необходимо ще има код. Когато дойде някой да те търси за преброяването, даваш кода. Знам, че има и глоба ако откажеш, нещо такова...

fred
22-01-2011, 19:03

На предишното преброяване и аз си мислех подобни, а сега след години, с доходите си на средностатистически ва българин, натрупах толкова "богаства", че само се чудя, как да ги скрия :native: Не се бойте, че преброителите ще ви прецакат, освен ако някой си е гузен,,,,,,,

lordliness
24-01-2011, 09:31
Трябва да ги поканиш вътре ,защото не могат да пишат прави,после почват да питат това имаш ли, онова имаш ли,имаш ли видео:shocked: :) ?! После трябва да вържа кучето (отваря си вратите)или някой да го изведе ,или може би да го зарворя в колата-много неудобства.Този който ми засича водата се движи на бегом по коридорите и постоянно повтаря -нали е затворено, нали е затворено(кучето).А пък като имаш интернет защо не с него-те онези сигурно и грип разнасят;-)

soldier
01-02-2011, 21:50
https://iscensus2011.nsi.bg/ ей тук май става преброяването

Kuker
01-02-2011, 22:03
https://iscensus2011.nsi.bg/ ей тук май става преброяванетоИ аз така чух, но за сега остава загадка!

JORDI
01-02-2011, 22:07
Отнема 20мин.Мисля да напиша 10цифровия код на вратата и въобще да не ги чакам на гости! И без това разбрах,че голяма шуробаджанащина било при избора на преброители,така че въобще не са ми приятни!:yes:

Old Fox
01-02-2011, 22:11
https://iscensus2011.nsi.bg/ ей тук май става преброяването
Баш тука е. Я сум готов веке.

Linkestis
01-02-2011, 22:12
Загадка или не .. АЗ няма да се пишем никъде.Ай сиктир техната . . . . няма кво да ядеме тея мършляци ще броят Ев.съюз колко хора имал.Кои ще глобяват и как ще ме глобят,ако могат да ме глобяват значи знаят че съм жив.ШЕ ми серът на главата и ще ме питат печка и хладилник имам ли.И да имам мои си е,аре да ходят във Факултета или във Виетнамските да броят сополивите.
---------------
Да си допиша че се нервирах много....
Абе техната .... като си сменяваме личната карта и книжката,нали пак имат инфо колко живи и мъртви души има .???
ШЕ ме броят...ше ме броят ако аз искам.И с тия лични документи кво стана???Колко пари се нагушиха?За нещо което не е мое!А с таксите на банките за плащане на такси кво стана?
Кои иска да се брои кои не

detelazurno
01-02-2011, 22:16
Няма по-маолумни въпроси от тези в тая форма! :new_Eyecrazy::chair:

bager
01-02-2011, 22:22
То и аз се преброих вече и наистина няма въпроси за книги, учебници, ходене на театър и кино :) ! Интересен е въпросът "Грамотен ли сте?" Колко ли хора биха написали "не" ?
Добре че жена ми си е вкъщи за да гледа малкия, та да даде номера на ония като минат. Че то така уж е онлайн, пък трябва да си там за да им дадеш номер. Поредната родна недомислица!

fred
01-02-2011, 22:37
Ми ту и тука е пълно с неграмотни, пък искат да живят добре...Аз си се преброих.Това е преброяване за бели хора, а не анкета пожелание или листа за оплаквания.

Linkestis
01-02-2011, 22:39
Предполагам визираш мен?

fred
01-02-2011, 22:40
Що така реши?Ако се разпознаваш в, като такъв, навярно да :-D

Linkestis
01-02-2011, 22:41
Защото такова мнение съм пуснал...то нали гузен бяга :)
--------------------------------------------
Ааааа не така много бързо си редактираш мненията
Двата поста много бързо ги редактира :) трудно реагира човек.
Сега вече които чете ще остане с друго впечатление

Цитат fred
Като прочетох някои мнения тука, стигнах за извода, че не сме за ЕС,а за Египет, па после искат да живеят като бели хора...

търтей
01-02-2011, 22:41
Кой викаш грамотен?
Ония шибаняк дето имал майчински език ли?

Ай, ега го незаебах.

fred
01-02-2011, 22:43
Споко, никой не ни е виновен, камо ли пребояването, за това, което сме, нито пък и както казва Търтея, да си гледаме майчиния език

Kuku
01-02-2011, 22:54
Аз съм готов...

-Bobby-
02-02-2011, 11:09
Всеки, учил статистика, ще знае, че нито един от зададените въпроси в анкетата не е малоумен. Може да звучи и изглежда твърде елементарно-излишен (този за грамотността, например), според анкетирания, но не е малоумен.
Когато се прави един масив, максимално добрата информационна осигуреност дава възможност за минимално отклонение и максимално лесно вадене на справки. После ще ви е интересно да видите колко сме на брой, какъв % са грамотни, образовани и в каква степен, какъв % са българи, православни, турци, мюсюлмани и т.н., какъв процент работят с компютър и пр. И нещото, заради което ЕС ще ни глоби, ако им дадем точните цифри, поне за Сф, на въпроса "имате ли канализация?". Като видят %-а клонящ към 50 в полза на ямите, на Московска 33 ще видят и чуят горния, при това гръмко. :)
Не разбирам противниците на това преброяване - какво точно ви пречи да направите 20 клика за 15 мин? Докато си губите времето да обяснявате тук какъв идиотизъм е това, вече да сте го направили. Голям праз, че ще отметнете "имам хладилник, печка, тв и кабелна" и какво работите. То така или иначе тия неща ви се водят, ама ако от НСИ трябва да ги събират на парче отвсякъде, няма да ни преброят и 20 год. С помощта на самите нас ги улесняваме.

koolio
02-02-2011, 11:33
Аз съм готов...

Да дойда ли да те изтрия? :lol_sign::wc:

bager
02-02-2011, 11:51
Всеки, учил статистика, ще знае, че нито един от зададените въпроси в анкетата не е малоумен. Може да звучи и изглежда твърде елементарно-излишен (този за грамотността, например), според анкетирания, но не е малоумен.
Когато се прави един масив, максимално добрата информационна осигуреност дава възможност за минимално отклонение и максимално лесно вадене на справки. После ще ви е интересно да видите колко сме на брой, какъв % са грамотни, образовани и в каква степен, какъв % са българи, православни, турци, мюсюлмани и т.н., какъв процент работят с компютър и пр. И нещото, заради което ЕС ще ни глоби, ако им дадем точните цифри, поне за Сф, на въпроса "имате ли канализация?". Като видят %-а клонящ към 50 в полза на ямите, на Московска 33 ще видят и чуят горния, при това гръмко. :)
Не разбирам противниците на това преброяване - какво точно ви пречи да направите 20 клика за 15 мин? Докато си губите времето да обяснявате тук какъв идиотизъм е това, вече да сте го направили. Голям праз, че ще отметнете "имам хладилник, печка, тв и кабелна" и какво работите. То така или иначе тия неща ви се водят, ама ако от НСИ трябва да ги събират на парче отвсякъде, няма да ни преброят и 20 год. С помощта на самите нас ги улесняваме.

Колега, не съм противник на преброяването, пределно ясно ми е, че трябва да има някаква статистика за населението на дадена държава. Идеята ми е, че това преброяване не "брои" интелектуалния потенциал на нацията.
Къде са въпросите за прочетени книги, посетени спектакли, гледани филми и т.н.?
"Грамотни ли сте?" Хахаха, и най-простия циганин ще каже на преброителя - "да"!
Опростенческото мислене има резултати (http://www.dnes.bg/obshtestvo/2011/02/02/bylgarite-tynat-v-negramotnost-obiavi-ek.110249), но май не искаме да си ги признаем официално, затова анкетата е такава.
Предишното преброяване беше по-истинско.

PEPI-2ALFA
02-02-2011, 12:13
И аз преброих домакинството. Очаквах 3 номера за тримата преброени в домакинството, но получих само един.

Kuku
02-02-2011, 12:24
Да дойда ли да те изтрия? :lol_sign::wc:Сакън - 40 минути го мъдрих... :throw:

mdterziev
02-02-2011, 12:36
Преброих се, както моето, така и още две домакинства. Не отнема време, има смисъл от такова нещо на десет години. Разбира се, има и едно или няколко "Но"-та: непълен набор въпроси, някои от тях самите като пасивни такива не са обхванали всички възможни ситуации, а някои не са зададени съвсем коректно. Като прибавим и това, че сайтът доста често забива, може да се дръпне една сериозна конструктивна критика. Но да се дават крайни мнения за необходимостта на преброяването не съм съгласен. Има нужда и ако някой има малко акъл ще помисли защо, без да се ангажирам да казвам дали инфото ще се използва максимално добре.

Tickles
02-02-2011, 12:39
глава на домакинството, тук ме затрудниха :evil:

Jivko7777
02-02-2011, 12:40
странни въпроси бяха...ама важното че имам номер, иначе тия над 100 въпроса за 3-ма човека поне 1 час щяха да ми ги задават у нас ;)

rossenvn
02-02-2011, 12:56
Чудя се дали да не залепя номера на вратата. Та като мине преброителя /звучи като Заличителя/ да не звъни изобщо:evilsmiley:

firedragon
02-02-2011, 13:01
Голяма мъка е това преброяване. Понеже майка ми е преброител,я питах каквото ме интересуваше,и по-точно аз и брат ми,които живеем на общежитие на какъв адрес се броим и като колко домакинства(двамата сме над 18,значи 2 домакинства). Е да ама тъпата система като и въведеш,че в едно жилище живеят двама души в две домакинства иска да попълниш информация и за двамата :scherzkeks: Накрая ги сиктирдосах и написах,че живея сам!
п.п По-тъпа система на преброяване не бях виждал :throw:

-Bobby-
02-02-2011, 13:06
Това, че сте над 18, не значи, че сте 2 домакинства. Ако си делите разходите там, където живеете, сте си 1 домакинствто по всички параграфи. То там в самата система има дефиниция на домакинствата, ти прочете ли я? Май и майка ти не я знае, щом накрая си сиктирдосал системата. :)

Всичко си го пише, ама не всички четат. ;)

Домакинство е:
- едно лице, което живее в самостоятелно жилище, стая или част от стая и е на самостоятелен бюджет;
- две или повече лица, които живеят в едно жилище или част от жилище и имат общ бюджет (споделят частично или изцяло разходите), независимо дали имат, или нямат родствени връзки.

firedragon
02-02-2011, 13:14
- едно лице, което живее в самостоятелно жилище, стая или част от стая и е на самостоятелен бюджет;
Аз си попадам точно в тази графа. Брат ми си има работа и си има заплата и бюджетите ни са си самостоятелни,единственото, което ни свързва са разходите,които поради идиотията на университета се делят на целия етаж,това значи ли,че целия етаж сме едно домакинство след като споделяме едни и същи разходи?

-Bobby-
02-02-2011, 13:21
Хаха, ако трябва да се изпада в детайли - да. :)
Ама в случая, при студентските общежития, всеки отделен студент си е отделно домакинство. В голям апартамент, в който хазяина има примерно 3-ма наематели с отделни договори за всяка от стаите, това също са 3 домакинства, макар и в едно и също жилище.

detelazurno
02-02-2011, 13:54

Аз не съм против преброяването. Напротив. Нека го има. Необходимост е! НО! Първо, аз не съм учил статистика или поне съм минал много бегло покрай нея, така че какво правим? Това, че не съм изучавал този предмет не означава, че въпросите не могат да ми звучат малоумно. Второ, ако гледаме нещата толкова задълбочено "преброяване" май ще да означава, че просто ще преброиш нещо и ще изплюеш една цифра накрая. Така, че не виджам защо изобщо споменаваме някакъв информационен масив. Да, необходими въпроси са, ако се прави такъв но......
Та пак да ти кажа. Аз не съм против преброяването. Ще се преброя, така че не се притесявай. Времето, което прекавам в писане на този пост няма да ощети населението. Но всичко това не ми пречи въпросите да ми звучат малоумни. И не мога да не спомена най-коментираният въпрос "грамотен ли сте?". Е не е ли малоумно да го сложиш в средата? Как аджеба се предполага, че неграмотен човек се е регистрирал в сайта, получил е парола за достъп, която е използвал, за да отвори формата и ще я попълни. Представи си как стигаш до средата, където ти задават този въпрос и ти отговориш не. Рабоата ми е свързана точно с информация, която предоставят хората и колко е вярна тя, така че ако аз попадна на така попълнена форма бих я броил за невалидна. И друго което ми е интересно. Броиш едно ромско семейство. Питаш колко души са и той ти казва 12. Питаш "едно домакинство ли сте или повече?". Той те гледа тъпо и пак ти казва "абе 12 чавета имаме". Пак питаш дали са едно домакинство или не, той пак те гледа тъпо и пак ти казва, че са 12 чавета. Пък после като го питаш грамотен ли е и ти каже "да". М? Как го борим тоя човек? грамотен ли е, не е ли, едно домакинство ли са в къщи, не са ли....? Не е като да няма недомислици, не мислиш ли?

-Bobby-
02-02-2011, 14:32
Ще ти подскажа защо е сложен там този въпрос.
То е ясно, че неграмотник няма да я попълва там анкетата, но може някой от домакинството/семейство му да е такъв.
И в отговорите се вижда това, единия е "деца до 8 год. вкл". Да, те СА неграмотни все още.

А за отговора "не" на този въпрос - има и такива, които без да са манго и цинго от факултето, също са неграмотни. Има родени с проблеми, психически и др. подобни - те също са неграмотни. Не виждам нищо малоумно в този въпрос, бланката е стандартна за всеки, дали онлайн или на хартия, и това че попълващия/анкетирания е висшист не означава, че няма брат примерно с тежка форма на шизофрения, който си седи вкъщи и е неграмотен. Защо все изхождате от "аз, мене си" и това, което не се вписва в характеристиката ви го определяте за малоумно???

Да, личи, че си минал далеч покрай статистиката. Нищо лично, наистина. За мен този въпрос не само, че не е малоумен, а е много на място от статистическа гледна точка и от гледна точка целите на изследването.

ogi100
02-02-2011, 14:44
И аз преброих домакинството. Очаквах 3 номера за тримата преброени в домакинството, но получих само един.
значи си преброил само себе си, трябва да сториш същото и за останалите 2ма

-Bobby-
02-02-2011, 14:50
Глупости, щом е преброил и тримата в рамките на 1 домакинство, всичко е точно. И аз получих един номер за трима преброени в 1 домакинство на един адрес.

bager
02-02-2011, 14:51
значи си преброил само себе си, трябва да сториш същото и за останалите 2ма

Не е така. Номерът е за едно домакинство! Колкото и души да си писал че е.

опс..изпревариха ме

ogi100
02-02-2011, 15:02
ок, както кажете, не споря

PEPI-2ALFA
02-02-2011, 15:30
Така е, шефката до мен по същия начин - 1 номер за домакинство.

lordliness
02-02-2011, 18:03
Преброихме се нищо сложно-дори установих ,че всички сме грамотни :) -получихме 1 номер за 1 домакинство.

koolio
02-02-2011, 18:05
Сакън - 40 минути го мъдрих... :throw:

Явно не схвана фекално-просташката ми шега, но невърмайнд ...:butt:

Kuku
02-02-2011, 18:09
Аз ти разбрах шегата, ама ако ти бях отговорил в същия тон.... :crazy:

koolio
03-02-2011, 00:10
Аз ти разбрах шегата, ама ако ти бях отговорил в същия тон.... :crazy:

... щяхме да оскверним този чист и девствен от спам и простотии форум! :roll2: :butt:

Kuku
03-02-2011, 00:24
Примерно.... :butt:

mdterziev
03-02-2011, 17:28
http://news.plovdiv24.bg/226900.html

Peak1
04-02-2011, 10:33
http://news.plovdiv24.bg/226900.html

Аз си мислих, че промитите мозъци са всички в Македония...

kiko73
04-02-2011, 14:01
Ние се "бройкахме" в нет-а, ся даже мисля да закача един плик на входната врата с надпис "За бройкачите" и вътре да им сложа номерчето :tooth:

raiders
04-02-2011, 15:07
снощи се записах, 3-ма за 20мин., доволен съм, чакам сега да си дам и номера :th_up:

morfius
04-02-2011, 15:50
Мисля утре да отметнем тая част... нета си е удобство от където и да го погледнеш.

Tickles
04-02-2011, 17:24
готово, попълних за 3-ма http://cheesebuerger.de/images/more/bigs/a084.gif

-Bobby-
04-02-2011, 17:54
И аз приключих сагата, преброих 3 + 1.
Обаче не разбирам, защо винаги у нас трябва да се види недомислието на нещо, за да се сетят... първия ден народа трябваше по 4 часа да чака за парола, посредством генериран мейл, който да дойде от и без това изтерзаните от натоварване сървъри. Като си правих втора регистрация, да преброя второто домакинство, паролата ми излезе на екрана веднага след регистрацията, без да се налага да чакам мейл с нея. Е толкова ли беше сложно да се сетите за това от самото начало???

Fear
04-02-2011, 18:48
И аз приключих сагата, преброих 3 + 1.
Обаче не разбирам, защо винаги у нас трябва да се види недомислието на нещо, за да се сетят... първия ден народа трябваше по 4 часа да чака за парола, посредством генериран мейл, който да дойде от и без това изтерзаните от натоварване сървъри. Като си правих втора регистрация, да преброя второто домакинство, паролата ми излезе на екрана веднага след регистрацията, без да се налага да чакам мейл с нея. Е толкова ли беше сложно да се сетите за това от самото начало???
Mи че кЪ? :tooth:
Нали сайта и базата данни отдолу струват над половин милион лева - как очакваш нещо толкова евтино да работи като хората?! :brickwall:

PEPI-2ALFA
06-02-2011, 08:48
Не се ли брои сградния фонд или аз не съм открил как? Пример - аз имам апартанент, в който не живея. Никъде не го броих.

bager
06-02-2011, 12:01
Не се ли брои сградния фонд или аз не съм открил как? Пример - аз имам апартанент, в който не живея. Никъде не го броих.

Пепи, все пак не подаваш данъчна декларация, това е преброяване на населението ;) .

PEPI-2ALFA
06-02-2011, 12:53
А иначе питат къде ти е кенефа, дограмата каква ти е, изолиран ли ти е апартамента, с какво се отопляваш... , та за това си мислех, че още един въпрос нямаше да натежи.

Fear
07-02-2011, 15:55
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs896.ash1/180421_498820909298_751869298_5893451_1124355_n.jp g
:bowdown:

За протокола - аз се писах "джедай". :D

sen7
08-02-2011, 13:31
а в графата "Психически отклонения" чекна ли :) ?
иначе и ние снощи се преброихме.а как ми се работи и на мен по подобен сайт, като знам колко пари са ги о друсали...........

fred
08-02-2011, 19:49
Аре че не остана време, който не се е преброил, да се брои, че после що сме :native:

monimsl
08-02-2011, 21:24
Най после се преборихме и ние с това преброяване, друг е въпроса на кой и за какво му е нужна толкова лична информация.

Светланчи
10-02-2011, 11:10
Тия преброители били много ранобудни.....вече и с това приключихме :)))

-Bobby-
10-02-2011, 11:16
Бързат да съберат бройка, щото хонорара е на преброен калпак. ;)

assassin's
10-02-2011, 11:45
Хонорара не е ли на преброено жилище,иначе и нас рано рано ни посетиха :)!

-Bobby-
10-02-2011, 12:03
Хонорара не е ли на преброено жилище,иначе и нас рано рано ни посетиха :)!

О, за преброено жилище, отделно има допълнителна тарифа. ;)