PDA

View Full Version : Започва футболният шампионат на страната

georgievst
04-08-2006, 17:33
Уважаеми колеги, започва футболният шампионат на страната. Ще го коментираме ли или смятате, че там всичко е перфектно и няма нужда от коментар точно във този форум ?

virusalfa
05-08-2006, 12:06
даа, ако не вали отивам днес да гледам Вихрен срещу локо Сф,а утре е първия мач на Пирин :idea:

georgievst
05-08-2006, 12:36
Желая ви успешен сезон.
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !!!

valjo
05-08-2006, 12:53
даа, ако не вали отивам днес да гледам Вихрен срещу локо Сф,а утре е първия мач на Пирин :idea:

Пирин Симитли ли ?:))))))))

virusalfa
05-08-2006, 21:09

Пирин Симитли ли ?:))))))))Еба ли го.... они станаха три с това име,дееба и хибридите. А па левски ако не купи мач на Вихрен,ше яде много бой тук.Нали в Сандански немат лиценз за ливадата и са ше играят на митичния.лани беше голем смех в Сандански-половината от Вихрен не знаеха(чужденците),че мачо е продаден и говедата едвам биха,заеби.... :lol: :lol:

virusalfa
05-08-2006, 21:10
Желая ви успешен сезон.
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ !!!Догодина сме у А-група ,където ни е мястото и тогава пак ше има Оле за левски,ама преди това ше е К.р :!: :wink:

virusalfa
06-08-2006, 13:17
Заеби,тиа кромидарите от Вихрен паднаха от Локо Сф,ама и аз бих подкрепил железни4арите :bounce8:

georgievst
07-08-2006, 07:28
Заеби,тиа кромидарите от Вихрен паднаха от Локо Сф,ама и аз бих подкрепил железни4арите :bounce8:

Това кромидарите от "кромид-лук" ли идва ?

bongo
07-08-2006, 20:56
така се казва 'селската' махала в Сандански :wink:

virusalfa
07-08-2006, 21:54
така се казва 'селската' махала в Сандански :wink:яяяя,ти па откъде знаеш,чини ми се да си живял в кромидарската или туземската махала в Сандански :devil: -Майтап си праа,бе,не ми забелезвай :wink:
А иначе Пирин-Благоевград би в контрола Миньор-Бобов дол само с 3:0яизлагат се тия наште,да го еба :wink: Имаше само един арестуван фен от ПиринСС с кутия колкото от торта,пълна с пиромански работи :lol:

bongo
07-08-2006, 22:39
яяяя,ти па откъде знаеш,чини ми се да си живял в кромидарската или туземската махала в Сандански
епа те са баш съм у Сандански (е не в кромидарската, в центъра :wink: ) ама ке си бегам утре сабалем

а иначе на тая ливада тука (стадиона) миналата година като идвах пасяха коне :lol:

virusalfa
07-08-2006, 23:10
яяяя,ти па откъде знаеш,чини ми се да си живял в кромидарската или туземската махала в Сандански
епа те са баш съм у Сандански (е не в кромидарската, в центъра :wink: ) ама ке си бегам утре сабалем

а иначе на тая ливада тука (стадиона) миналата година като идвах пасяха коне :lol:Кой как иде по София да живее и ...става несериозник!Обади се,дееба мааму! За алфаманиака си връщам думите назад! :wink:

koolio
12-08-2006, 20:54
Сега се връщам от мача Белите орли- Пирин. Д...а как ги изтървахме ти македонци накрая :evil: . Поведоха с 1:0 и решиха че са спечелили. А, и най-сетне видях прословутата агитка на живо. Ма не чух нищо за Симитли :roll: :twisted: :twisted: :twisted: .

Az4o
12-08-2006, 22:40
А аз току що се върнах от Герена - бихме си Спартак Варна на ходом с третия отбор .. важното е, че Йовов вкара гол най-накрая !! Дано се отпуши момчето, че последният му гол беше срещу Олимпик Марсилия .. А да! И Гонзо се завръща (отново) с 2 гола ;)

Левски - Спартак (Вн) - 3:0 8)

Naso
13-08-2006, 00:50
Той Гондзьо анадолски си е баш за третия отбор :wink:

Az4o
13-08-2006, 01:00
Той Гондзьо анадолски си е баш за третия отбор :wink:

Епа мен ме устройва Гонзо и тези младите момчета да мачкат из шампионата разните отбори там .. особено с червения оттенък .. пък из Европата има кой да играе :lol:

virusalfa
13-08-2006, 20:08
Сега се връщам от мача Белите орли- Пирин. Д...а как ги изтървахме ти македонци накрая :evil: . Поведоха с 1:0 и решиха че са спечелили. А, и най-сетне видях прословутата агитка на живо. Ма не чух нищо за Симитли :roll: :twisted: :twisted: :twisted: .
Яз също требваше да ходя на мач,ама ми беше зле събота сутринта(да се бех напил,та да не мее яд).мача е бил много труден.Видел си агитката значи? :lol: -Е то нема да викат срещу Симитли,оти спонсоро е тоя дето беше на отбора от Симитли,а и автобусите той беше подсигурил :wink: Не се пика срещу ветъро,нали знаеш :wink:

koolio
13-08-2006, 22:31
Яз също требваше да ходя на мач,ама ми беше зле събота сутринта(да се бех напил,та да не мее яд).мача е бил много труден.Видел си агитката значи? :lol: -Е то нема да викат срещу Симитли,оти спонсоро е тоя дето беше на отбора от Симитли,а и автобусите той беше подсигурил :wink: Не се пика срещу ветъро,нали знаеш :wink: Еее стига бе :( . И кво, вече няма "Яж ми... Симитли" и т.н. Лошо, седларов! Губите от чара си :twisted: :choice: Поне се научете да играете, че вчера Дебелите орли без малко да ви изненадат изотзадзе :fish: . Иначе май през октомври пак ще идвате насам за мача със Спартак- ако съм си по родните места няма да пропусна :wink: .

virusalfa
16-08-2006, 21:31
Шшш,братийка,не така,това са още деца,бе,не помниш ли как се разпръсна отбора като ги изхвърлиха ъ В-група? Аре да не споменавам Златинов,Златински,Пиргов.... и много други :idea:
Ама малко трудно се играе срещу отбор,който се бори да падне с по-малко голове :idea:

koolio
16-08-2006, 21:42
Шшш,братийка,не така,това са още деца,бе,не помниш ли как се разпръсна отбора като ги изхвърлиха ъ В-група? Аре да не споменавам Златинов,Златински,Пиргов.... и много други :idea:
Ама малко трудно се играе срещу отбор,който се бори да падне с по-малко голове :idea: Е па те наште да не са по-големи, нали са все юноши с малки изключения, някои ги помня и като лапета в махалата :lol: . А Пирин че бяха по-добри- бяха, ама рано се разпуснаха и беше за една бройка да им го боднат накрая :twisted: . Както и да е, де. Наздраве, па като дойдете на Спартак, ще видите бой, е..не и сръбска музика :lol: :lol: :lol: !

virusalfa
17-08-2006, 10:29
Ше видиме,само здраве :idea: :wink:

virusalfa
20-08-2006, 19:22
КАК ЗАВЪРШИ МАЧО ВИХРЕН-ЛЕВСКИ? :coolio: Къде са левскарите? :P

valjo
20-08-2006, 19:30
така а шото съдията е кромидар ;)

или там какъвто беше шукаритетния македонски лаф;)

Naso
21-08-2006, 13:12
сАдЯта ин гие виновен :cry:

Az4o
21-08-2006, 13:25
КАК ЗАВЪРШИ МАЧО ВИХРЕН-ЛЕВСКИ? :coolio: Къде са левскарите? :P

Ей много резил паднахме :oops: Абе нешо не можем да играем ние срещу тоя отбор. Миналия сезон пак някакви ядове имахме .. пфф
Здраве да е - важният мач идва сега срещу Киево - дано там играем както трябва 8)

virusalfa
21-08-2006, 13:42
сАдЯта ин гие виновен :cry:Да,да,на ЛеФски съдията им е виновен,шото пак не им е дал дузпичка като не им връви мачо :idea: Хахаха :lol:На крива ракета космосо й пречи :wink:

pent
21-08-2006, 15:40
радвайте се на хикса... така ще стане по-интересно....

айде дано в сряда се напием от кеф!

georgievst
21-08-2006, 17:05
сАдЯта ин гие виновен :cry:Да,да,на ЛеФски съдията им е виновен,шото пак не им е дал дузпичка като не им връви мачо :idea: Хахаха :lol:На крива ракета космосо й пречи :wink:

Нямахме достатъчно пари за да купим мача. :big_money:

virusalfa
21-08-2006, 17:19
Знаете ли по какво се познават леФскарите?-като почнеш да говориш против леФски,веднага го обръщат на Ние и Вие! :lol: Това са най-упоритите фенове на свето-и да паднат с 5 на нула,пак са играли по-убаво,па ветъро бил духал накриво и не са вкарали поне 15 чисти голови положение и съдията не свирил поне две чисти дузпи...Хаха :lol:

valjo
21-08-2006, 17:21
ми така де , нема да са изкривим само шото сме паднале

virusalfa
21-08-2006, 21:10
ми така де , нема да са изкривим само шото сме падналеШО КАЖА? :new_Eyecrazy: :boxed: :hmm: :hmm:

valjo
21-08-2006, 22:31
ми така де , нема да са изкривим само шото сме падналеШО КАЖА? :new_Eyecrazy: :boxed: :hmm: :hmm:
те на тва ти отговрам

Знаете ли по какво се познават леФскарите?-като почнеш да говориш против леФски,веднага го обръщат на Ние и Вие! :lol: Това са най-упоритите фенове на свето-и да паднат с 5 на нула,пак са играли по-убаво,па ветъро бил духал накриво и не са вкарали поне 15 чисти голови положение и съдията не свирил поне две чисти дузпи...Хаха :lol: