Log in

View Full Version : бензинова помпа на 33 1.7 16v

pitbull
04-08-2006, 23:36
Колеги преди няколко месеца носих бензиновата помпа на ремонт при окръжна болница, изкара колкото да и мине гаранцията и пак почна да вие,молбата ми е дали някой си я е ремонтирал сам и дали ще мога да я ремонтирам в домашни условия, че паре за нова няма.

stranger
01-10-2006, 21:27
Забрави братле

Askata
18-10-2006, 21:02
НОвата помпа е 100- 120 лв. на магазина на Стмболиййски и Одрин. Виж дали не гълта въздух от някъде тази помпа. Почисти разните мрежички ( сондата за бензина ) Или вътре в самата помпа на входящия щутцер има малка мрежичка.

Vesko84
27-10-2006, 07:28
НОвата помпа е 100- 120 лв. на магазина на Стмболиййски и Одрин. Виж дали не гълта въздух от някъде тази помпа. Почисти разните мрежички ( сондата за бензина ) Или вътре в самата помпа на входящия щутцер има малка мрежичка.

Мисля и аз да направя това упражнение, всъщност освен в самаа помпа къде по точно има други мрежи, мерси предварително.

Vesko84
12-11-2006, 19:30
При мен на входа на помпата няма мрежичка, но не си загубих времето търсейки я - успях да скъсам носещите тампони на помпата :(

_Krasi
20-08-2007, 23:01
При мен също са скъсани тампоните (висяла си е на маркучите) . Даже има и друг проблем - счупи се единият накрайник на помпата (пласмасовият). Ще фана да го лепя с нещо.

п.п. Такива болтове с тампони , дали се продават ?

_Krasi
20-08-2007, 23:01
При мен също са скъсани тампоните (висяла си е на маркучите) . Даже има и друг проблем - счупи се единият накрайник на помпата (пласмасовият). Ще фана да го лепя с нещо.

п.п. Такива болтове с тампони , дали се продават ?

Lisan
20-08-2007, 23:46

п.п. Такива болтове с тампони , дали се продават ? :lol: Краси,Баце ти потроши колата бре,давай по внимателно че на кво ще слагам двигателя :D

Lisan
20-08-2007, 23:46

п.п. Такива болтове с тампони , дали се продават ? :lol: Краси,Баце ти потроши колата бре,давай по внимателно че на кво ще слагам двигателя :D

_Krasi
21-08-2007, 00:33
Купето е здраво - засега !!!!! Помпата утре ще я лепя с някое двукомпонентно лепило. Ще стане по-хубава от нова ,а резервара май ще да е с поялника и калая + латун ..... Утре (днеска) ще лепя потрошеното :wink:

_Krasi
21-08-2007, 00:33
Купето е здраво - засега !!!!! Помпата утре ще я лепя с някое двукомпонентно лепило. Ще стане по-хубава от нова ,а резервара май ще да е с поялника и калая + латун ..... Утре (днеска) ще лепя потрошеното :wink: