View Full Version : МИС USA БЪЛГАРКА? Защо не...
Здравейте, това момиче е българка която живее в САЩ и в момента участва в състезание за модели, "Ms. USA Online"! Нека да и помогнем, като гласуваме за нея и изпратим това съобщение до всичките си приятели в интернет! (може да се гласува на 24 часа по един път) www.msusaonline.com/miss.php?model_id=290 (http://www.msusaonline.com/miss.php?model_id=290)
естествено че ще я подкрепим, тя е лепа при това :)
Мммм...нещо не ни съвпадат вкусовете явно...мен не ми се вижда хич "лепа" :P
virusalfa
07-08-2006, 23:14
Мммм...нещо не ни съвпадат вкусовете явно...мен не ми се вижда хич "лепа" :PMаани го тоя Пент е на неколко кафета,требват му поне 8 бири,ама мама не му дава да пие толко :doctor:
Тая ми прилича на мацката от страшен филм 3- сцената с негрото и репликата" оо не не не разваляй момента" :lol:
"Лепа" - "Не лепа", щом е българка пускам един глас :wink:
Я вижте сменили са снимката добро добро...
Я вижте сменили са снимката добро добро...
ми май още няколко пъти треа да я сменят за да ми хареса, но е малко вероятно...
ми май още няколко пъти треа да я сменят за да ми хареса, но е малко вероятно...
абе ти гласувай, другото не е важно :)
абе ти гласувай, другото не е важно :)
да бе, гласувах, нали треа да има подкрепа, то не може иначе
georgievst
08-08-2006, 18:28
И аз бях там и аз гласувах
virusalfa
08-08-2006, 22:37
Я вижте сменили са снимката добро добро...На Пент му са много кафетата,а на теб ракията или е менте,или е в повечко :roll: :gruebel:
Я вижте сменили са снимката добро добро...На Пент му са много кафетата,а на теб ракията или е менте,или е в повечко :roll: :gruebel:
.......като не пращаш от твоята глей кви грешки стават :evil:
та и аз така :lol:
подкрепено е момичето и от мен :D
та и аз така :lol:
Хайде и аз :)