Log in

View Full Version : това пък какво ще рече.

ivelin.yanev
19-01-2011, 19:17
Здравейте,
Нов съм във форум и от скоро карам 166-ца. Която много ме радва...... до тази вечер ;) когато просто реши да изпише на екранчето : Momentary connection to air conditioner faulty. ( до сега съм нямал проблем с климатик, парно и т.н. )
Някой дали знае от къде може да идва проблема. Защото с гасене и палене отново не се оправи :).

PS: само да кажа че без да искам паркирайки срещу един тротоар закачих отдолу бронята и после като дадох назад естествено се чуха от .... ония звуци ;). Та ако случайно там минават някакви жици да съм прекъснал. Защото от след това не работи. Или е просто случайност ?

Благодаря ви.

Megadet
19-01-2011, 19:39
Колега мисля че някаде в темите имаше писано за твоя проблем. Май имаше един предпазител отпред при филтъра за купето, провери да не е от него.

lordliness
19-01-2011, 20:45
Точно там под бронята има едно тясно и дълго топлообмениче вчера го разглеждах и си мислех за бордюри и вече съм много внимателен .Това радиаторче изглежда напълно незащитено от удари

Bobo
20-01-2011, 11:02
Точно там под бронята има едно тясно и дълго топлообмениче вчера го разглеждах и си мислех за бордюри и вече съм много внимателен .Това радиаторче изглежда напълно незащитено от удари

Само дето няма нищо общо с климатроника ;)

lordliness
20-01-2011, 17:42
Никъде не казвам ,че има общо, просто казвам да се внимава с бордюрите ,онзи ден минах над паве и задра в кората под мотора-защото ниска, ниска- просвета е 140мм.А онова сигурно е маслен радиатор не съм го гледал за какво е.

Linkestis
20-01-2011, 22:21
То това е за хидравликата ако не се бъркам

ivelin.yanev
21-01-2011, 09:49
Благодаря коелги,
В действителност проблема се оказа от бушон, който се
намира при чистачките.
Но ще внимавам и с бордюрите :).