View Full Version : Подгряване на седалки??
Колеги преди няколко дена си гледах бушоните и ми стана интерестно видях на таблото, че имам индикация и бушон на нея подгряване на седалки... Та въпроса ми е дали изобщо имам такава екстра или си е просто така сложено.. защото има бушон всичко а копче отделно нямам?? Поздрави :)
marian2784
22-01-2011, 16:43
Провери дали влизат кабели в седалката.
ми погледнах тъкмо но мисля, че не видях... пък има бушон за какво ще има бушон ако не е вързано нещо.. странна работа хаха
Че то май няма 145/6 с подгрев :calc:
незнам и на мен ми е странно... а още по странното е че има бушон 30 А даже е здрав хахах
Че то май няма 145/6 с подгрев :calc:
:smoke:
значи нямам подгрев на седалките понеже нямам тея копчета...
AntiLuuP
24-01-2011, 14:34
А дали е сложно да се направи процедурата... понеже и аз гледам че имам бушона,следователно предполагам има няква подготовка за тази екстра, а през зимата си е доста оферта реотана да ти топли задника...малко уж било вредно ако се прекалява.... разни хемороиди се появявали :?
ами аз си мисля че ако си вземем такива седалки лесно ще стане щото май всичко си има само седалката я няма и копчетата ;) ако отнякъде изпадната такива седалки може да се замисля аз ;)
:smoke:
Дееееймн!! А защо има копчета и на конзолата и на седалките?
п.п. bobi_kz - по-странно щеше да бъде ако не е здрав бушона :D:D:D
да много страшно ще ше да е хаха ;)
Дееееймн!! А защо има копчета и на конзолата и на седалките?
п.п. bobi_kz - по-странно щеше да бъде ако не е здрав бушона :D:D:D
До колкото знам, за европа са на седалката а за Англия и Япония са на централната конзола.