View Full Version : Продавам 164 суперка на части или цяла
Публикувам и тук обявата, защото исках да сложа тук само линк, ама не си намерих поста:blush: Моля модератор, който не съгласен в този раздел да има обяви да сложи тук само линка където е...
Продавам си Алфичката на части или цяла.
Особеното е , че желанието ми е, ако е на части то да се разпродаде в 1 ден.
Какво има предвид:
Всеки 1 от вас който има мерак за някоя част, независимо фар, джанти, стъкло , врата, броня, кожен салон и прочие, да ми пише на пощата колко дава и телефон за връзка. Ако двама желаят 1 и съща част. По високата цена печели-за което ще бъде уведомен другия.
След като се събера желаната от мен сума, определям ден за разчастване идвате и всеки сваля желаната от него част.
какво и има ? защо на части ? дай снимки, че ми трябват някой неща, а може и цялата.
Здравей Мавруд,
Колата има дребни забележки по външния вид- драскотини, но като цяло е добре.
Снимки на колата има в почти всички срещи, ако те интересува нещо конкретно ще снимам.
Защо на части, защото на никой не му се дават 2500лв (колкото и искам ) а така смятам че ще ги събера и на вас форумците -мои приятели ще ви излезат частите много по-евтино отколкото да си ди купите от където и да било.
alfonco147GTA
23-01-2011, 21:49
ти си луд кефиш ме брато :lol_sign:
за цялата си прав, доста са, поне за мен!
1.ами ако е дизел ми трябва интеркулер
2.трябва ми кората която покрива акумулатора
3.ляв фар с работещ или не работещ механизъм
4.ски сака ако го имаш
това за сега! ако решиш на части тея неща си ги заплювам !
здравейте,
колата е бензин има и газов инжекцион,
който иска може да дойде да я види, в софия някой от следващите делнични или почивни дни, да прецени какво му трябва и да си стискаме ръцете.
Колегата който днес ми се oбади нека да драсне на лични...
На никой ли не му трябва кожен салон и 5 броя алуминиеви джанти , барабар с гумите?
...до тук търсенето е за задни амортисиори и разни дреболии по багажника...
дай снимки на колата де, да го видим тоя салон, джанитете, се пак не всички сме от софия и не сме я виждали :)
ще я снимам следващите дни
На мен вече ми трябва цялата предница - 2 фара, два калника и бронята който има да ми звънне или като се разберете пишете ;)
линк със снимки на алфичката
http://gavrilov1979.snimka.bg/automobiles/alfa164.569297
ако ви трябва още нещо ще снимам
може да ме търсите на телефон 0896047057
капака за акумулатора рязан ли е или така ми се вижда? ако не е пиши какви пари му искаш ?
И панелчето между седалките с копчетата колко пари ?
линк със снимки на алфичката
http://gavrilov1979.snimka.bg/automobiles/alfa164.569297
ако ви трябва още нещо ще снимам
може да ме търсите на телефон 0896047057
Тази кола ,ако се продаде за части ще е ГРЕХОТА.:|
nachkata
07-02-2011, 20:26
Няма ли кой да я осинови тая кола бе както каза MUROMAN грехота е.
здравей,
капака не е рязан, така си е ригинален. Наистина нямам представа колко да искам. Съберете се повечко хора на куп и всеки да предложи цена са това което му трябва.
капака за акумулатора рязан ли е или така ми се вижда? ако не е пиши какви пари му искаш ?
И панелчето между седалките с копчетата колко пари ?
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:40 ----------
Ако някой реши да я осинови, ще ме направи мнооого щастлив, не за парите, а защото няма да си отиде безследно едно произведение на изкуството, което е носило толкова наслада...
При сериозен разговор съм готов да направя коментар по цената.
знам за какво говориш, аз с мъка разколачвам другата 164-ка, ама няма как, трябва и да се яде :)
ако все пак се съберат хора и решиш на части си запазвам тея неща + левия фар !
Ако някой реши да я осинови, ще ме направи мнооого щастлив, не за парите, а защото няма да си отиде безследно едно произведение на изкуството, което е носило толкова наслада...
При сериозен разговор съм готов да направя коментар по цената.
Мислил ли си за някакъв вид лизинг,вариянт ли е за теб?:waving:
face/off
08-02-2011, 10:47
http://www.youtube.com/watch?v=ludmFvtcwCY&feature=related
RoMeO_156_GTA
08-02-2011, 10:47
Добре изглежда , но са вече трудно продаваеми ..
Мислил ли си за някакъв вид лизинг,вариянт ли е за теб?:waving:
Разпитай из банките за някой потребителски кредит в малък размер около 3000 лв и ще те заринат с куп предложения . И чети дребния шрифт :tooth: Пък после да се похвалиш на каките дали им харесва 164 :coolio:
http://www.moitepari.bg/potrebitelski-kredit/unikredit-bulbank-i-unikredit-kunsumur-fajnensing-potrebitelski-kredit-burzo-kredit-do-2000-lv-novi-klienti-bgn~91c80e38-dede-4266-a260-cbe8cca1a88a
Добре изглежда , но са вече трудно продаваеми ..
Разпитай из банките за някой потребителски кредит в малък размер около 3000 лв и ще те заринат с куп предложения . И чети дребния шрифт :tooth: Пък после да се похвалиш на каките дали им харесва 164 :coolio:
face/off
08-02-2011, 21:34
Бартер не търсиш ли?
стоян стоянов
14-02-2011, 17:23
Здравей имаш ли бензинова помпа(гола без кошницата)
Здравей, имам една в повече. трябва да я намеря и ще ти я дам. прати координати на мейла.
колата вече не се продавя !!!
Време беше да ти дойде акъла :clap: