Log in

View Full Version : Ще влезе ли в затвора ЛУПИ?

RUNNING WILD
27-01-2011, 02:44
да видиме кой на какво мнение е за бъдещето на Александър Томов,според мен не е цирк и си е изкупителна жертва и сега отчаяно драпа и иска да намекне че ако му се случи това ще има много злепоставени,но той не го е направил на своя глава и си е знаел риска че някой ден все ще му се потърси сметка.е може да не е вярвал или да му е обещано да не му се случи,ще ми е интересно да го видя райран с окови той е огромен на ръст мъж и ако извади свирепо изражение ще е на кориците на "Блясък",гледам и Мургина са я засилили на там,Жан Виденов сега да им го пратят да им открадне и житото и водата в затвора да им припомни кризата от 1995 :)

GALIN4O
27-01-2011, 07:18
Абе той май ще влезе, ама пак ще си живее по добре от мен:grin:

tokata_pz_flex
27-01-2011, 07:54
Ами той си е за там Лупи . Ама ако може да вземе и останалата пумия с него , ще съм му благодарен !

TMAX
27-01-2011, 08:29
Ами той си е за там Лупи . Ама ако може да вземе и останалата пумия с него , ще съм му благодарен !

:thumbup:

svetlastf
27-01-2011, 10:55
Ще се измъкне мазника неден....

Mury
27-01-2011, 10:56
Нема нема,ще го кошарят,вече не е сред силните на деня,и на никой не му дреме за него:afro::afro::afro::afro:

Alexanderbb
27-01-2011, 11:23
За такова обвинение се съмнявам. Ще стигне до Стразбург и пак ще го бутне. Пък и винаги ще питам Митал мангала що никъде го няма като обвиняем за източването

BatVas
27-01-2011, 13:25
Кво значение има?
Ще обжалва , ще му намалят присъдата на половина (4,5) и ще лежи максимум 3 години. Ама понеже престъплението е такова ще бъде в общежитие , ще си го водят че е на работа , а няма да работи и ще излиза всяка седмица отпуск, ще направи дарение ще си ремонтира стаята.
Дайте ми на мен 16 млн. и ще ги изкарам тези 3 години и то даже много леко. Като вляза ще дам 30 хил на началника, 15 на заместника , по 5 на офицерите и по 3 на всички сержанти с които имам достъп, ще им обещая премии на края преди излизането по минимум още толкова и ще си изкарам без зор (Все пак ще си имам 16 млн) :)

Jivko7777
27-01-2011, 16:45
Кво значение има?
Ще обжалва , ще му намалят присъдата на половина (4,5) и ще лежи максимум 3 години. Ама понеже престъплението е такова ще бъде в общежитие , ще си го водят че е на работа , а няма да работи и ще излиза всяка седмица отпуск, ще направи дарение ще си ремонтира стаята.
Дайте ми на мен 16 млн. и ще ги изкарам тези 3 години и то даже много леко. Като вляза ще дам 30 хил на началника, 15 на заместника , по 5 на офицерите и по 3 на всички сержанти с които имам достъп, ще им обещая премии на края преди излизането по минимум още толкова и ще си изкарам без зор (Все пак ще си имам 16 млн) :)

Оооо навътре си в нещата виждам :)

Ramsezsh
27-01-2011, 20:03
Кво значение има?
:)

Прав си за съжаление.

code
27-01-2011, 20:07
Егати мазния чичка. Гнус ме е да го гледам тоя от едно време.

fred
27-01-2011, 20:09
Въпросът е дали освен Лупи, в затвора ще влязат например и Мургина, както и Вальо Топлото.Не знам дали сте запознати, но в много развити западни общества присъдите се сумират, а у нас, по сегашните закони се лежи САМО най голямата.Също така изчакваш да ти минат всички дела в съда, както прави сега бат Вальо,
Отделно, докато обжалваш по разните му инстанции си ходиш по улиците, а там след като първата инстанция те обяви за виновен си седиш на топло в затвора.
Та Лупи не е изкупителна жерва, а важен елемент в една верига, добро начало за узаконяване на едни нормални принципи, това важи и за другите персони, които споменах.Например Р.Овч,
Ми аз се надявам, все някога и у нас ще изгрее слънце :wc:

alfageorgi
27-01-2011, 20:59
Въпросът е дали освен Лупи, в затвора ще влязат например и Мургина, както и Вальо Топлото.Не знам дали сте запознати, но в много развити западни общества присъдите се сумират, а у нас, по сегашните закони се лежи САМО най голямата.Също така изчакваш да ти минат всички дела в съда, както прави сега бат Вальо,
Отделно, докато обжалваш по разните му инстанции си ходиш по улиците, а там след като първата инстанция те обяви за виновен си седиш на топло в затвора.
Та Лупи не е изкупителна жерва, а важен елемент в една верига, добро начало за узаконяване на едни нормални принципи, това важи и за другите персони, които споменах.Например Р.Овч,
Ми аз се надявам, все някога и у нас ще изгрее слънце :wc:

Много си далече от истината , ама много.Общо взето в това което си написал няма и една вярна дума с изключение на елементарното обяснение на института на кумулирането на наказанията в България и липсата му например в САЩ където въпроса е уреден по съвсем различен начин просто защото са част от англо-саксонската правна система за разлика от нас които сме част от континенталната такава.Разликите между двете системи са много и не само в тази част и на материалното и на процесуалното право, но не мисля , че на хората в този форум им представлява особен интерес да разберат защо бандитите и адвокатите им у нас са все прави , прокурорите тъпи , съда подкупен а честните хора духат супата. Това е нормално ако не си юрист така ,че не го приемай като забележка.За лежането в панделата пък след реална присъда на първа инстанция изобщо не е вярно.Няма ли влязла в сила присъда , няма изпълнение на каквото и да е наказание.Само си помисли какво щеше да ни прави Страсбург тогава, при положение , че сме първенци и сега.Проблемите в правосъдието ни са далеч по-сложни , но в никой случай не решими и то в рамките на месеци с приемането на точните промени , на точното място-най-вече НПК.Явно е обаче, че от 20 години никой от политиците няма нито желанието , нито волята да ги реши.Просто така им е изгодно.Трябва натиск върху политическата система и то не само отвън чрез посланиците на държавите от ЕС и САЩ, а и от нас вътре.Както виждате външен натиск има , а от вътре нищо , което показва , че народа си е прост и всеки следващ избор го показва.Както се казва прост народ -слаба държава.

koolio
27-01-2011, 23:03
Много си далече от истината , ама много.Общо взето в това което си написал няма и една вярна дума с изключение на елементарното обяснение на института на кумулирането на наказанията в България и липсата му например в САЩ където въпроса е уреден по съвсем различен начин просто защото са част от англо-саксонската правна система за разлика от нас които сме част от континенталната такава.Разликите между двете системи са много и не само в тази част и на материалното и на процесуалното право, но не мисля , че на хората в този форум им представлява особен интерес да разберат защо бандитите и адвокатите им у нас са все прави , прокурорите тъпи , съда подкупен а честните хора духат супата. Това е нормално ако не си юрист така ,че не го приемай като забележка.За лежането в панделата пък след реална присъда на първа инстанция изобщо не е вярно.Няма ли влязла в сила присъда , няма изпълнение на каквото и да е наказание.Само си помисли какво щеше да ни прави Страсбург тогава, при положение , че сме първенци и сега.Проблемите в правосъдието ни са далеч по-сложни , но в никой случай не решими и то в рамките на месеци с приемането на точните промени , на точното място-най-вече НПК.Явно е обаче, че от 20 години никой от политиците няма нито желанието , нито волята да ги реши.Просто така им е изгодно.Трябва натиск върху политическата система и то не само отвън чрез посланиците на държавите от ЕС и САЩ, а и от нас вътре.Както виждате външен натиск има , а от вътре нищо , което показва , че народа си е прост и всеки следващ избор го показва.Както се казва прост народ -слаба държава.

Прав си колега. Тук говорим за друго обаче - че ще изгърми бушонът Лупи, а тези, които са дърпали конците, няма да получат никакво възмездие.

fred
27-01-2011, 23:12
Е щом има нещо вярно, пак добре :)
Ми може и да съм далеч, нахвърлях рази неща, които съм чел по пресата.Но Вальо Топлото има поне две присъди в сила, ама не е в панделата, както и Мургина и Лупи тия дни.Е не ли така? Проблемите в правосъдието са корупционни в крайна сметка, както навсякъде у нас, а че има врати и прочее, които може да се променят е друга работа, така е воля няма, поличитеско.
Ма както и да е, не споря за това, в което не съм сигурен,
ето нещо например:
http://www.dnes.bg/crime/2010/04/22/oshte-dve-godini-zatvor-za-mitio-ochite.89832

Извадка от линка:
Димитър Желязков- Очите бе осъден на 4 години и 10 месеца лишаване от свобода по дело за пране на пари. Това съобщиха от съда.

Обвиняеми по делото бяха и негови роднини. Присъдата влиза в сила от четвъртък, тъй като бе постановена след споразумение между прокуратурата, Бургаския окръжен съд и защитниците на обвиняемите.

Желязков в момента излежава присъда от 4 години и 6 месеца лишаване от свобода за организиране на престъпна група. Тази присъда той получи през 2007 година. Желязков е осъден и за други престъпления от Софийския районен съд, Врачанския и Бургаския районен.

След кумулация обаче той ще излежи най-голямата. Това е днешната присъда. Така до окончателно изтърпяване на наказанията му остават още две години затвор.

BLUE1
28-01-2011, 10:40
Лупи няма да лежи в затвора. Присъдата на първа инстанция е за да задоволи жаждата за мъст в простолюдието. В най-тежкият случай ще получи условна, ако нещата бяха толкова сериозни, Лупи отдавна да е в ЮАР или някъде в Южна Америка. Колегата Георги е много прав с мнението си за българското правораздаване.

fred
29-01-2011, 21:36
E ако е обратното, ще се учудим всички, наистина