Log in

View Full Version : Внимание,цигански постановки

Lucky
08-08-2006, 09:35
То се знаеше ма явно вече е доста модерно пазете се защото белята е :evil: :cry: :shock:
http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_3599_0.html

Взето от колегите от Ланча

pr_00f
08-08-2006, 09:37
Вчера бобо три такава тема, хайде да видим сега какво ще се изпише и по тази преди да отиде и тя в коша

valjo
08-08-2006, 09:46
аз па не разбирам за кво требе да ходи в коша ??!?
или на вас неможе да се случи ?
по-добре да се разберем дет се вика да сме си свидетели един на друг
отколкото да се правим на прекалено "толерантни" към цигани и прочие

pr_00f
08-08-2006, 09:54
Aaaa Вальо това е друга работа.
А иначе прогнозирам че ще отиде в коша защото след малко ще почне здраво да се псува и така. Което си е нормална реакция де. Само дето с приказки не се оправят нещата

Lucky
08-08-2006, 09:58

Съгласен съм с Вальо нека да се прочете от повече хора и ако има нужда от свидетели да си помагаме щот управия няма.
Пък ако трябва да се заключи темата

Димо
08-08-2006, 11:28

Колеги, тази практика идва още от средновековието (ако не се лъжа - от Франция) когато бедяците са си хвърляли някое от многобройните отрочета под колелетата на каляските на благородниците. Понякога са го правили от глад и отчаяние, понякога по други съображения. В повечето случаи са получавали добри обезщетения.
Според мен подобна постановка може да се случи на всеки. Аз лично бих се почувствал отвратително, ако дори си помисля че съм блъснал някого (а за дете да не говорим). Няма никакво значение дали е циганин или българин. Без свидетели в подобен случай е страшна гадост (и то при поне 10 мургави "свидетели" срещу вас). Така, че изцяло подкрепям предложението, ако се наложи да играем ролята на свидетели при подобна ситуация. Но трябва да се реагира бързо. Звънете по телефоните още преди да слезете от колата за да дойдат "свидетелите" преди КАТ.

virusalfa
08-08-2006, 13:00
отколкото да се правим на прекалено "толерантни" към цигани и прочиеАаааа,Вальо и ти,Прооф,видехте ли колко е убаво да ти изтрият ценни мнения?! А относно циганските номера им правете български-едно арматурно железо у багажнико и като ди рипне мангал-бой до посиране.Кофтито е ,че ни мрият толко лесно... :evil:

pent
08-08-2006, 13:33
абе не е толкова лесно, не веднъж съм ги виждал на константин величков по 10-15 мангала...

да не ти се случва просто.....

Yon
08-08-2006, 14:38
Туку виж почнали да ходят с каски по кръстовищата :paddle:

п.с.
http://img163.imageshack.us/img163/1975/mango120wt4.th.jpg (http://img163.imageshack.us/my.php?image=mango120wt4.jpg)

156 m-jet
08-08-2006, 17:01

Ми, ако имаш роднини във Факултето, може и да не ти се случи :roll:

lyuli
09-08-2006, 12:34
То се знаеше ма явно вече е доста модерно пазете се защото белята е :evil: :cry: :shock:

нещо линк-а е фалшив, защото ми излиза

Вие сте изгонен от този форум!
Моля свържете се с администраторите за повече информация

mariobg
09-08-2006, 13:12

нещо линк-а е фалшив, защото ми излиза

Вие сте изгонен от този форум!
Моля свържете се с администраторите за повече информация

Вече всичко е ок, целия БАН беше отрязан преди 2 години, поради определени причини и така сме го забравили. Извинявам се за неудобството вече имате достъп до нашия форум.

п.с. По темата - според мен се движите в правилната посока, организирайте си телефон за аварийни случаи ;-)

lyuli
09-08-2006, 13:41
ок, мерси. Сега ме разконспирирахте че съм от БАн ;) хаха

Mind_Control
09-08-2006, 17:09
А какво ти пречи просто като видиш каква е цялата ситуация да запалиш гумите и да не те видят повече?? и след ден, два да се върнеш там с няколко приятели и да ги смачкате от бой?

Dodo 155
09-08-2006, 17:22
РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО:
1. Хващате първият свидетел, може и пешеходец, но задължително да е БЯЛ българин и викате КАТ :idea:
2. КАТ идва и прави протокол и АКТ. От копието, което остава и при Вас виждате на черният боклук адреса.
3. Смятам се сещате какво следва :lol: :lol: :lol: Пускате тема тук, събираме се и отиваме да занесем карамфили на манала дето е "пострадал" :lol: :lol: :lol:

За циганите ще кажа: ********************** (цензура) ... повече нямам думи :evil: :evil: :evil:

blagun
09-08-2006, 18:27
РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО:
1. Хващате първият свидетел, може и пешеходец, но задължително да е БЯЛ българин и викате КАТ :idea:
2. КАТ идва и прави протокол и АКТ. От копието, което остава и при Вас виждате на черният боклук адреса.
3. Смятам се сещате какво следва :lol: :lol: :lol: Пускате тема тук, събираме се и отиваме да занесем карамфили на манала дето е "пострадал" :lol: :lol: :lol:

За циганите ще кажа: ********************** (цензура) ... повече нямам думи :evil: :evil: :evil:
Да бе :wink: , и като живее у " Фикултето " :D иди го намери къде е и кой беше; то там улици май нема :D

Dodo 155
09-08-2006, 20:11
РЕШЕНИЕТО Е САМО ЕДНО:

Да бе :wink: , и като живее у " Фикултето " :D иди го намери къде е и кой беше; то там улици май нема :D
Тогава ще горят всички :!:
:wink:
Ебати гадните мазни и мръзни същества :evil: :evil: :evil:
Ще поддържат огъна по-дълго :lol: :lol: :lol:

50 cent
10-08-2006, 11:21
Аре по-сериозно щото проблема е наистина сериозен...ако на някой се случи (недай си боже) моля запишете си телефона ми ще дойда колкото мога бързо...работя и живея в центъра:
0888 19 88 38 Аспарух
това е в случай че няма на кой да се обадите

lyuli
10-08-2006, 11:37
Аре по-сериозно щото проблема е наистина сериозен...ако на някой се случи (недай си боже) моля запишете си телефона ми ще дойда колкото мога бързо...работя и живея в центъра:
0888 19 88 38 Аспарух
e това е човек на място!!!!!!

50 cent
10-08-2006, 12:31
хахаха
мерси
мисля че не би трябвало да съм единствен в тоя форум

Dodo 155
10-08-2006, 14:13
0888 19 88 38 Аспарух
Ти защо мислиш, че се бъзикам :?: :?: :?:
Израстнал съм в бетонения град ЛЮЛИН, как мислиш да ли не съм ги налагал :lol: :lol: :lol:
Много са силни на група, ама пръснеш ли ги им е спукана работата :lol: :lol: :lol:

Ето и моят телефон: 0898/484709 :wink:
Дори да не съм в София, ще организирам веднага няколко човека да дойдат на помощ :!: Щом чуят за какво става въпрос няма да откажат :wink:

ZoE23
11-08-2006, 12:28
E това е яка и сериозна бригада... БРАВО!

Dodo 155
11-08-2006, 18:51
Аз и в Пловдив имам кого да организирам :wink: Само кажи!
Дори и в цяла България :idea:
Но най-много хора ще се притекат в югозападна България, там сите са комити :lol: :lol: :lol:

virusalfa
11-08-2006, 19:05
Но най-много хора ще се притекат в югозападна България, там сите са комити :lol: :lol: :lol:Хехехе-тук гнусния циганин дали ше смее да си помисли за такова нещо? Е оня ден на контролата на Пирин едно цигане притича през терена и от агитката(Пирин СС) почнаха да скандират:БЛЕК-АУТ!; ЕВРО-РОМ!; ИЗГОНЕТЕ ЦИГАНИНЬО! и други подобни

Dodo 155
11-08-2006, 19:20
Но най-много хора ще се притекат в югозападна България, там сите са комити :lol: :lol: :lol:Хехехе-тук гнусния циганин дали ше смее да си помисли за такова нещо? Е оня ден на контролата на Пирин едно цигане притича през терена и от агитката(Пирин СС) почнаха да скандират:БЛЕК-АУТ!; ЕВРО-РОМ!; ИЗГОНЕТЕ ЦИГАНИНЬО! и други подобни
Абе верно, че има много малко цигани в този район :roll: Аз чак сега се замислих :lol: :lol: :lol: :lol:

А това с циганчето да не е било постановка "СТРЕЛБА ПО ДВИЖЕЩА СЕ ЦЕЛ" :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

virusalfa
11-08-2006, 19:23
ТЦ,дойдоха полицаите и взеха кутията с пиратките(колко от обувки,пълна догоре) :evil:

ZoE23
12-08-2006, 10:19
Но най-много хора ще се притекат в югозападна България, там сите са комити :lol: :lol: :lol:
Ако има нещо ще свиркам Dodo 155 ама да не дава Господ...Че трепането им е малко на "кварталните братя"...

Galeano
13-08-2006, 20:59
Преди две седмици,на връщане от София пътувахме с две коли, моите приятели пътуваха през 2-3 коли разтояние пред мен на 100м след излизане от петолъчката в тъмното 2 каруци с мангали пълни до горе с крадени дърва тръгват да пресичат една след друга платното без да му дават никакъв шанс.
УДАРЪТ:за щастие без пострадали , едно размазано ауди, уплашени малки деца , На всичкото отгоре трябваше да треперим от страх да не би случайно да не вземе да умре мазният мангал които беше качен най от горе на купа.
В ПОСЛЕДСТВИЕ:безнаказани цигани,които в този момент согурно пак пресичат платното с поредната каруца крадени дърва.