PDA

View Full Version : регулатор за налягане на бензина на 33 1.7 16v

pitbull
08-08-2006, 22:42
бихте ли ми казали каде се намира, че от известно време пали трудно ,наколкота си цилиндъра иска не се форсира нормално, отначало мислех ,че са свещите но ги свалих и са си работели добре , един колега беше писал ,че колата му е давала същите ядове като мойта и е било от този регулатор

Mury
09-08-2006, 18:47
Ми някъде по рейката за бензина е ма точно немога да се сетяиначе е едно такова кръгло и влиза едни вакуум в него а от двете му страни влизат два маркуча :wink: :wink: :wink: Дано съм ти бил полезен с тва гадно обяснение ма немоа по-добре :lol: :lol: :lol:

Boxer
09-08-2006, 21:25
когато стоиш пред колата се пада точно там където е края на бронята на жилото за газта на една планка както каза Мури само да допълня че има и маркуч отдолу също и е жълтеникъв на цвят

pitbull
09-08-2006, 22:18
мерси колеги сештам се за кое става въпрос , а как мора да го провера дали не е прецакан

Boxer
13-08-2006, 11:35
сваляш го запушваш десния и левия отвор / тия дето имат резби на тях/ надуваш с един компресор на около 2 атмосфери и НЕ трябва да изпуска през горния отвор
ако изпуска лошо
ако е скапан вземи си регулируем примерно от уно турбо малко се преправят маркучите но посли заспива