View Full Version : След ремонт на двигателя
niko_iotov
30-01-2011, 18:24
Здравейте!Скоро правих ремонт на двигателя.Сменяни са сигменти и биелни лагери.Майстора ми каза поне 1000 км. да не цедя колата и не съм минавал 3000 оборота,но до 3000набира доволно.Днес обаче си отпуснах малко крака :P
и на 4000 оборота имаше огромна дупка в набирането.Въпроса ми е може ли това да е защото още не е добре разработен двигателя или има друга причина?!
AnastasKOSTOV-REX
30-01-2011, 19:38
Здравейте!Скоро правих ремонт на двигателя.Сменяни са сигменти и биелни лагери.Майстора ми каза поне 1000 км. да не цедя колата и не съм минавал 3000 оборота,но до 3000набира доволно.Днес обаче си отпуснах малко крака :P
и на 4000 оборота имаше огромна дупка в набирането.Въпроса ми е може ли това да е защото още не е добре разработен двигателя или има друга причина?!
Зацепването!
колега не е лошо да споделиш и какъв е мотора на колата,а отностно зацетването ако е така тя няма да работи коректно даже ще е придружено с детонации в някой ситуации,от много неща може да не върви добре ..
niko_iotov
30-01-2011, 22:22
Извинявам се!Двигателя е 1.4Т.С.Имам понякога детонации,но те са само на бензин и по-скоро са от друго(аз съм и с метан и детонациите там ги няма,а на метан вървенето след 4000 оборота отново го няма)!А иначе за зацепването мисля,че няма как да стане защото майстора ми не вярвам да се изложи точно с това!Поздрави!