Log in

View Full Version : Честито на синята лавина

Mury
10-08-2006, 12:46
Честито на сините с тази победа са много близо до шампионската лига,мисля че играха прекрасно и с още един такъв мач или като срещу Оксер и Олимпик и мисля че шампионската лига е в кърпа вързана :lol: :lol: :lol:

georgievst
10-08-2006, 15:00
Направихме само първата крачка. Сега трябва да направим и втората. Дано и във втория мач късметът да бъде на наша страна защото на моменти пред Петков ставаше страшно. Не можем да се оплачем и от съдийството.

proper
10-08-2006, 19:46
Честито!!! Айде първо да влезем (дай Боже) пък с Вальо си помечтахме леко клубно да земем да отидем на някой мач по чужбината после да ги подкрепиме. Дано се преборят!!!

valjo
10-08-2006, 20:44
аз бях на стадиона и трябва ви кажа че се размазах от кеф......

дано така ни върви все.... :priest:

Naso
10-08-2006, 23:55
Нема се пуашите Батков че ви упраи :wink: Нас черепа ни нареди вече. Немое бием и некви хрвати ли са словенци ли са (Олимпия, да ?).

Иначе честито и да се паднете со Милан.

Az4o
10-08-2006, 23:55
Ох още не мога да дойда на себе си от снощи - в сектор Б беше един врящ казан :twisted: Много съм доволен от мача - момчетата играха на европейско ниво, публиката беше добра (много добър синхрон в сектор Б за сефте от доста време) .. изобщо май няма от какво да се оплача :)
Остава сега момчетата да се стегнат здраво за голмата битка в Италия - вярвам, че имаме сериозни шансове да ги преодолеем. Оставаме с "горещи сърца и хладни умове" за реванша и сме в групите ! 8)

Мачкай лавинаааааааа :twisted:

blagun
11-08-2006, 10:57
Честито на всички левскари :wink: Аз съм сигурен, че ще влезнем в групите. След мача говорих с Живко Миланов (не че е голям капацитет :lol: ) ама ме убеди, че 100 % ще влезнат в групите :wink:

pent
11-08-2006, 11:50
айде а дано :)

като гледам таблиците и разпределението ето моя вариант за група:
1. Барса
2. Челси
3. Вердер или Спортинг Лисабон
4. Левски

Az4o
11-08-2006, 15:12
айде а дано :)

като гледам таблиците и разпределението ето моя вариант за група:
1. Барса
2. Челси
3. Вердер или Спортинг Лисабон
4. Левски

При този вариант се класираме спокойно трети в групата и оттам отиваме в УЕФА - поне полуфинал .. :twisted:

virusalfa
11-08-2006, 19:11

дано така ни върви все.... :priest:Не думай,бе-ти и футбол! :shock: :shocking: :prison:

Mury
11-08-2006, 19:14

дано така ни върви все.... :priest:Не думай,бе-ти и футбол! :shock: :shocking: :prison:Чичо Миткооооо :offtopic: :offtopic: тва не е темата за Пиринооооооооо :wink: :wink: :wink:

virusalfa
11-08-2006, 19:18

дано така ни върви все.... :priest:Не думай,бе-ти и футбол! :shock: :shocking: :prison:Чичо Миткооооо :offtopic: :offtopic: тва не е темата за Пиринооооооооо :wink: :wink: :wink:Яз чичо ли съм ти па на тебе,бе,тетине?Аре елате не мач тука,ше се разглобите от смех :idea:

Mury
11-08-2006, 19:23
:rotfl: :rotfl: :rotfl: знам ходил съм на мач у Благоевград

virusalfa
11-08-2006, 19:27
:rotfl: :rotfl: :rotfl: знам ходил съм на мач у БлагоевградКато изнесат някой на носилка от противниковия отбор от агитката се виждат протегнати ръце,придружени със скандиране:УМРИ-УМРИ! :lol:

Dodo 155
11-08-2006, 19:54
:rotfl: :rotfl: :rotfl: знам ходил съм на мач у БлагоевградКато изнесат някой на носилка от противниковия отбор от агитката се виждат протегнати ръце,придружени със скандиране:УМРИ-УМРИ! :lol:
Вие сте УНИКАЛНИ :lol: :lol: :lol: :lol:

virusalfa
11-08-2006, 22:36
Вие сте УНИКАЛНИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.sportbg.com/forums/index.php ... 7941&st=60 (http://www.sportbg.com/forums/index.php?showtopic=37941&st=60)

Mury
12-08-2006, 11:39
Мите аре стига бате че па осрахме темата а тя е за друго па на всичкото от горе и аз съм я пуснал :wink: :wink: :wink: :wink:

Всички постове не по темата :Topic-is-closed-bg: :Topic-is-closed-bg: :laser:

Naso
12-08-2006, 18:35
Честито на всички левскари :wink: Аз съм сигурен, че ще влезнем в групите. След мача говорих с Живко Миланов (не че е голям капацитет :lol: ) ама ме убеди, че 100 % ще влезнат в групите :wink:

После Ювентус били корумпирани ?

blagun
13-08-2006, 13:18

После Ювентус били корумпирани ?
Тука нема никва корупция :D Еми с тези обещани премии, като знае че ще си купи още едно аЛди А6 и ще надува корема на Бисера - на Боби Михайлов щерката, па ще се класираме, вервайте ми :wink:

Между другото първата кола на Живко Миланов, след като го взеха в мъжете на Левски и събра пари беше АЛФА 145 1.6 БОКСЕР, ама я удари много лошо и я продаде, той и предишното Алдито го удари - А3, са е с друг кош, ама ще му промия мозъка на тема Алфа Ромео :twisted:

koolio
13-08-2006, 15:18
Между другото първата кола на Живко Миланов, след като го взеха в мъжете на Левски и събра пари беше АЛФА 145 1.6 БОКСЕР, ама я удари много лошо и я продаде, той и предишното Алдито го удари - А3, са е с друг кош, ама ще му промия мозъка на тема Алфа Ромео :twisted: Бате, по-добре недей! Няма да е най-добрата реклама за марката :tongue: