View Full Version : а дали може да се смени фейса на 166 2000г с този на 166 2004г
lyubo190
14-02-2011, 11:27
а дали може да се смени фейса на 166 2000г с този на 166 2004г
Може, дори се продаваше една такава в Мобиле преди време. Излиза доста скъпичко цялата операция и освен ако не е блъсната колата отпред не си струва да се набият толкова пари за едно няма нищо. ;)
lyubo190
14-02-2011, 11:43
аз имах алфа 166 2.4 до преди 1г но направих грешка дя продам сег търся друга и искам да и сменя феиса и търся съвети за това нещо дали е възможно въобще правил ли го е някои
Ако след някоя друга година си купя фейслифтова алфа , а ти търсиш още такава, обезателно ще си разменим маските... Кой бяга от една уникална предница!!!:respect:
antonios
14-02-2011, 18:29
Аз имам предна броня от новата маска и я давам за 150 лв ,но не те съветвам да правиш това ,защото аз 2 месеца търся десен фар и не мога да намеря
leketo84
14-02-2011, 19:08
Аз имам предна броня от новата маска и я давам за 150 лв ,но не те съветвам да правиш това ,защото аз 2 месеца търся десен фар и не мога да намеря
Добре де освен тази броня и фаровете не трябват ли примерно , и капак и калници , или миже би с рязане може да се стигне до новия размер ?!? :baby:
Парите, за които ще сложиш новата предница са колкото разликата в цените втора употреба на двата автомобила.;) А нали се сещаш, че разликата между двете коли не е само в едната предница ;) Виждал съм такава преправяна 166-ца и за съжаление е едно голямо лайно.
lyubo190
15-02-2011, 07:20
хубаво мерси много
Незнам какво и харесвате на феислифта, според мен феислифтовата предница няма чара на 166, а и й стои някак неестествено. Единствено предимство има в моторите. Това е мое мнение никой да не се засяга. A пък и плюс това няма да се сменят само фаровете и маската ами и калници, капак и куп още работи. По-добре направо фейслифт да се купи отколкото да се преправя.
Аз още се чудя дали ми харесва фейслифта повече,преди фейслифта са много малко фаровете след това пък ми изглеждат прекалено големи.Но и според мен не си заслужава да се сменя предницата,твърде скъпо е.
Операцията е скъпа.Навремето Пламен я беше правил.Абе струва си ако я плащат застрахователите.
Не се сменя само фасадата има и доста неща под кожата.
emil georgiev
27-02-2011, 09:10
а дали може да се смени фейса на 166 2000г с този на 166 2004г
ПЪРВАТА ПРЕДНИЦА Е УНИКАЛНО АГРЕСИВНО КРАСИВА, ПОНЕ ПЕТ НЕПОЗНАТИ ЖЕНИ СА ГАЛИЛИ СПОНТАННО КОЛАТА ПО ПРЕДНИЦАТА НА УЛИЦАТА, С НИКОЯ ДРУГА КОЛА НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО,
ПЪРВАТА ПРЕДНИЦА Е УНИКАЛНО АГРЕСИВНО КРАСИВА, ПОНЕ ПЕТ НЕПОЗНАТИ ЖЕНИ СА ГАЛИЛИ СПОНТАННО КОЛАТА ПО ПРЕДНИЦАТА НА УЛИЦАТА, С НИКОЯ ДРУГА КОЛА НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО,
Хаха ти ме уби :bouncing_smiley:
vnimavai
01-03-2011, 20:41
И на мен ми се е случвало, само че аз галех жените спонтанно, в модела с първата предница, случвало ми се е и в други коли.... :-D
п.п.
Евала за този пост, направо кърти :dance:
endeavour
02-03-2011, 10:17
Незнам какво и харесвате на феислифта, според мен феислифтовата предница няма чара на 166, а и й стои някак неестествено. Единствено предимство има в моторите. Това е мое мнение никой да не се засяга. A пък и плюс това няма да се сменят само фаровете и маската ами и калници, капак и куп още работи. По-добре направо фейслифт да се купи отколкото да се преправя.
Точно казано ! За мене просто фейса е друга кола. Не е 166. Не че не ми харесва,ама не бих я купил за това,заради което купих моята.
Хахахаха,нямам думи,а пък доста хора я намират за грозна.
За да стане от нормална фейслифт трябват :
- калници ляв и десен;
- преден капак;
- два фара ;
- греда на, която ти се закрепват фаровете;
- предна роня
и ето ти файс вапроса е дали е финансово оправдано!
ако имаш удар и застрахователя плаща го прави :)