PDA

View Full Version : Идея за стикери на раздел Алфа 145/146

error145
16-02-2011, 21:38
Имам си на идея да направя стикери конкретно за моделите 145/146, ако има достатъчно желаещи може да се задвижи проекта и да се изпълни :) Споделяйте мнения... Давам примерни за 145, ако има желание за 146 ще направя :)

П. П. Естествено надписа може и да е бял и стикера да е на транспортно фолио ( само очертанията )

leo
16-02-2011, 22:28
Това някъде по автомобила ли се лепи? Много голямо изглежда ... :gruebel:

error145
16-02-2011, 22:31
ами може на страничното стъкло и не мисля да е много голям. като широчина мисля да е колкото тези на КАРБ

junior
16-02-2011, 23:54
Трябва да се види как горе-долу ще изглежда на станичните стъкла. На мен идеята ми допада.

leo
17-02-2011, 10:07
Дай да видим как изглежда 146 :coolio:
Аз имам лепенка на КАРБ, та това трябва да ми хареса повече, за да я заменя ;) Но като цяло идеята ми харесва, даже вариантът с nick-а повече ми допада.

error145
17-02-2011, 11:32
ами за 146 ще се постарая днес или утре да го направя и ще сложа снимки :) иначе аз сигурно ще си направя и на някоя от срещите ще може да се види как стои. Иначе за сега събирам мнения. Дали да е само с КАРБ или да е КАРБ + ника :)

MUROMAN
17-02-2011, 13:45
ами за 146 ще се постарая днес или утре да го направя и ще сложа снимки :) иначе аз сигурно ще си направя и на някоя от срещите ще може да се види как стои. Иначе за сега събирам мнения. Дали да е само с КАРБ или да е КАРБ + ника :)

Имаш желание колега това е хубаво,но нямаш право да използваш името на КАРБ както и адреса на форума в собстван проект без да е официално одобрен от Клуба.:book:
Иначе ще те нахокат и насолят яко.:magic:
Иначе картинката ми допадна но нека да има и контур на гуми,че така все едно лети в нищото. :)

error145
17-02-2011, 14:52
Имаш желание колега това е хубаво,но нямаш право да използваш името на КАРБ както и адреса на форума в собстван проект без да е официално одобрен от Клуба.:book:
Иначе картинката ми допадна но нека да има и контур на гуми,че така все едно лети в нищото. :)

А към кого да се обърна? Все пак, ако се прави нещо, да го направя като хората :) иначе ще направя и вариант с гуми :)

mordohy
18-02-2011, 10:03
Колеги, с риск да ме нахокате, ама идеята ми изглежда пълен абсурд!
Всеки един стикер има няколко функции:
Да дава информация за автомобила, да закрива дупки по купето, да пречи на видимостта, да си играеме с нещо, да...
Имаме и форумни и клубни стикери.
Една кола си личи поне от 500 метра, какъв модел е.
Стикера, който предлагате е просто идиотски, по първата функция, посочена по-горе!
За останалите функции съм съгласен!

error145
18-02-2011, 12:59
Никой няма да те хока. Това е форум все пак и всеки има право да изрази своето мнение :) На мен идеята ми допада, ако някой не иска ОК. :) Ще я пробвам на мойта кола и ако на някой му допадне ще направя...
П. П. Скоро ще кача и примера за 146. ;)

soldier
18-02-2011, 21:44
Напълно подкрепям mordohy. Мисля, че колата ще бъде за селски тунинг с тази лепенка. Малко като голф ще е. И си припомни отново поста на MUROMAN

mordohy
18-02-2011, 21:53
Напълно подкрепям mordohy. Мисля, че колата ще бъде за селски тунинг с тази лепенка. Малко като голф ще е. И си припомни отново поста на MUROMAN
Това нарочно не го споменах, защото на MUROMAH, просто няма какво да му кажеш. Прав си е от всякъде!

error145
19-02-2011, 11:40

Това е поста на MUROMAN. Доколкото разбирам картинката му допада. Или аз нещо :screwy: Колеги благодаря все пак за мненията, всеки си има право на избор. А и не виждам какво му е селското на това, ноо... Въпрос на вкус. Ако всичко е премерено в колата, защо пък да не стои добре. ;-)

soldier
19-02-2011, 14:05
Това е поста на MUROMAN. Доколкото разбирам картинката му допада. Или аз нещо :screwy: Колеги благодаря все пак за мненията, всеки си има право на избор. А и не виждам какво му е селското на това, ноо... Въпрос на вкус. Ако всичко е премерено в колата, защо пък да не стои добре. ;-)
това е то

нямаш право да използваш името на КАРБ както и адреса на форума в собстван проект без да е официално одобрен от Клуба.:book: