View Full Version : интелигентна, изискана и изключително красива…?
DJ Vladic
25-02-2011, 16:21
http://kakvovruse.com/?p=8139
Нека направим една дискусия по случая.....
една умна и интелигентна жена не би търсила подобен начин да се продаде
Любовта и брака са по различни според мен, не мисля, че можеш да си купиш щастие с парите, споре мен поне.А нищо ново под слънцето- някой иска да се омъжи за богат.
В крайна сметка пък богатия би хлътнал по някоя друга и ще и дава парите си сам, що народ има такъв.
Та си спомням един много готин филм на тая тема, за брака по сметка, ловците на богати,предбрачни договори и прочее, не помня заглавието, ама дали не играше и Пиърс Броснън, ама не съм сигурен
Страхотна статия! Истина е всяка една дума, човека си е мн прав. Живял съм В NY и средно не изкарват по 500хиляди/ годиншно, а по скоро от рода на 100-120. И това за мениджър на голяма фирма.
Сега по темата: еми такава жена за какво ти е, била мн умна, красива, домакиня, ама търси зелено нали!
Както е написано нейната красота слд 30 ще започне да угасва...тогава няма да искаш красивата обвивка и алчната личност. Ще търсиш приятел, с красива обвивка и съдържанив.
Любовта и брака са по различни според мен, не мисля, че можеш да си купиш щастие с парите, споре мен поне.А нищо ново под слънцето- някой иска да се омъжи за богат.
В крайна сметка пък богатия би хлътнал по някоя друга и ще и дава парите си сам, що народ има такъв.
Та си спомням един много готин филм на тая тема, за брака по сметка, ловците на богати,предбрачни договори и прочее, не помня заглавието, ама дали не играше и Пиърс Броснън, ама не съм сигурен
Деловото предложение на брокера обаче, дали я е заинтригувало? ;)
п.п.
Филмчето беше с Катрин Зита Джоунс и Джордж Клуни - „Непоносима жестокост” .
п.п.п. На мен пък, жена ми ми дава пари, ама това е сигурно щото съм умен и красив ;) .
Хаха, убеден съм, това за лизинга ме уби!
една умна и интелигентна жена не би търсила подобен начин да се продаде
Точно така е, цялата история е една голяма гавра . . :sick1:
Най-добрия вариант е като си се запознал с бъдещата си жена да си нямал 2лева в джоба. Няма да имаш никакви съмнения цял живот :tongue:
Точно така е, цялата история е една голяма гавра . . :sick1:
Най-добрия вариант е като си се запознал с бъдещата си жена да си нямал 2лева в джоба. Няма да имаш никакви съмнения цял живот :tongue:
Другият варинат е да го играеш по-скомно за пред нея докато я видиш какъв човек е .
Значи търсете си жена така, а не така. Помните ли го тоя филм :tongue:
Деловото предложение на брокера обаче, дали я е заинтригувало? ;)
п.п.
Филмчето беше с Катрин Зита Джоунс и Джордж Клуни - „Непоносима жестокост” .
п.п.п. На мен пък, жена ми ми дава пари, ама това е сигурно щото съм умен и красив ;) .
А, така беше, за филма, да.А ти действаш правилно :)
Иначе, като се загледах в заглавието на темата, може да се каже че обявата на тая жена говори че нито е интелигетна, нито изискана.
old alfist
25-02-2011, 23:17
По принцип всеки търси умен, хубав и богат партнъор и това е естествено, но тези двамката са дребни душици и мислят за брака като за някаква сделка.
Здравейте!Аз съм нова тук(пиша за първи път)От този цитат който е сложил колегата-мога само да кажа-бягайте далеч от такива жени :D
DJ Vladic
26-02-2011, 01:44
Здравейте!Аз съм нова тук(пиша за първи път)От този цитат който е сложил колегата-мога само да кажа-бягайте далеч от такива жени :D
:) Ясно е че всички ще бягат далеко. Само трябва всеки да има умението да ги надушва отдалеч :)
Това ако е вярно го е написало много бедно откъм любовни преживявания същество. Също така мозъка му е с гънкки колкото са завойте в инди кар за една обиколка. То като се замислих доста девойки търсят стотинки, ама пък трябва и такива хора да има.
Между другото какво мислите за жените ползващи визия, секс и акъл за издигане в служебен план.
По същество, бракът си е договор, сделка.
По въпроса на Дери - не е луд, който... знаеш нататък :)
Всичко е игра, а и така трябва да бъде. Малко е размита разликата между харизматичното лидерство и демострация на (сексуална) сила.
Значи търсете си жена така, а не така. Помните ли го тоя филм :tongue:
E да, това е правилния подход :)
old alfist
26-02-2011, 15:41
Между другото какво мислите за жените ползващи визия, секс и акъл за издигане в служебен план.
Праска ги някаква мания за величие, заради външният им вид, а за акъла - той си е рядкост в комбинация с другите две.
Ранобудниче
26-02-2011, 15:53
Свят широк.
И всеки е свободен да прави това, което го влече, дотам и дотогава, докъдето и докогато не пречи на останалите.
Акустичните китари.. също.
... а за акъла - той си е рядкост в комбинация с другите две.
М..?
Ами то всички жени това използват с изключение на грозните. Разбира се под секс се има предвид разни женски хитринки, не самото действие. :big_whoops:
пп Сега като се замисля и грозните това използват където им минават номерата :scherzkeks::scherzkeks:
пп То и някои мъже малки курви ли са??
old alfist
26-02-2011, 16:16
М..?
Може би трябва да си самовнушиш, че притежава всички качества.
ФЕРАРИСТ
26-02-2011, 18:17
Тва е стар преразказ, просто в момента е в различна форма.....преди доста години го четох тва пак в друг вариант.....
old alfist
27-02-2011, 15:50
Не е точно така, защого е що-годе нормално да се стремиш да живеете нормално, но тя в някакъв момент тя пак търси беднотията - изобщо жената си е дяволска работа.