View Full Version : Честито на най-новия татко !!!
Мъри вече е баща на едно прекрасно момиченце, нека са живи и здрави и само радост да им носи :lol: :lol: :lol:
Честито, Мури :-)
И БРАВО на всички напоследъчни татювци за смелостта :-)
ай честито тонка и много да те радва :lol: :lol: :lol:
Честито да му е мъничето!
Да е жива и здрава девойката, както и мама и татко покрай нея!
БРАВООО! :clap:
Честито и от мен и да ви радва много.
Охооооо ми а да Ви е жива и здрава малката алфистка и Вие покрай нея и мнооого и само радостни моменти.
П.С. Тони май девойката ви е изненадала предварително.......
Охооооо ми а да Ви е жива и здрава малката алфистка и Вие покрай нея и мнооого и само радостни моменти.
П.С. Тони май девойката ви е изненадала предварително.......
Точно и аз това щях да отбележа :P
Честито и от мен! Да ви е жива и здрава, много щастлива и изобщо всичко най-най-най :biggringift:
trustworthy
17-08-2006, 15:35
Браво! Да му е честито и да расте живо и здраво!
Да сте живи и здрави и да я слушате 8)
Честито и от мен Мъри, да ви е живо и здраво детенцето и много радост да ви носи :D
Честито Тонка да е живо и здраво :D :D Да го слушате. :lol: много късмет на малката и само да ви радва. :D :lol: :lol:
ПП Как се казва :?: :D :D :D
Мерси мерси момчета и момичета за пожеланията детето и мама са добре,макар че аз още не съм ги видял и най-вероятно ще стане довечера или утре/бре в тва Шейново много стриктни брех/.Още незнам къде съм лекинко съм поубъркан ма вече се освествам :lol: :lol: :lol: :lol:
П.С.Иначе детето се казва Ния :wink: :wink:
Мерси мерси момчета и момичета за пожеланията детето и мама са добре,макар че аз още не съм ги видял и най-вероятно ще стане довечера или утре/бре в тва Шейново много стриктни брех/.Още незнам къде съм лекинко съм поубъркан ма вече се освествам :lol: :lol: :lol: :lol:
Браво ...много хубаво име!!
Само внимавай докато се освестяваш да не припаднеш от алкохол някъде!!!!! :wink:
Браво ...много хубаво име!!
Само внимавай докато се освестяваш да не припаднеш от алкохол някъде!!!!! :wink:
Че го подкрепим да не падне споко :wink:
Айде честито!!!
:biggringift:
Много сте безстрашни бре. Аз едвам се престраших за котка...
Честито и от мен, да е жива и здрава и много красива 8)
Да ти е жива и здрава :D !!!
75 2.0 turbo
17-08-2006, 20:03
да ти е живичка и здравичка и много да те радва не като маика и :lol: :lol: :lol:
:Yeeeehaaa: :bg: :balloon: :static: :bravo:
ЧЕСТИТО - да Ви е жива и здрава и да ви радва много :D :D :D
П.П. Името е много хубаво - за пръв път го срещнах в "Железния светилник" на Димитър Талев и много ми хареса като женско име :idea: :D :D
Честито ти момиченце, приятелю! Много радост да Ви носи в семейството! Поздрави и жена ти от мен!
Mъри честито и от мен . Само да ти се похваля, може би за да отпразнува :D раждането на твоята сладуранка, моята вчера реши да проходи
Честито и от мен, в най-хубавата зодия се е родила!!!!! :lol:
Тонка, Честита радост вкъщи, да е жива и здрава и много да ви радва от тук нататък!!!!
Ееее Честито и от мен :) да ви е жива и здрава!
Честито!!! Да е жива и здрава и само радости да ви носи :D :D
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Alfamaniak
19-08-2006, 20:01
От това по хубаво нещо няма да ви е жива и здрава и много да ви радва :D :D :D
С малко закъснение..честито и от мен и много да ви радва! :D
С повечко закъснение и от мен - Честито!!! Да е жива и здрава и само радости да ви носи :lol: :lol: :lol: . Май повлякох крак аз преди години ;-)
Честито и от мен
жива и здрава... само радостни моменти от тук нататък ти пожелавам и името е страхотно
браво
Честито и от мен.Всичко най-хубаво...
За такова събитие никога не е късно да се честити . :D ЧЕСТИТО и от мен!!! :D Живи и здрави всички !!! :D
Още един път благодаря много на всички :lol: :lol: :lol: