View Full Version : В крайна сметка, продължава писано от мен в предната тема
stkazakov
28-02-2011, 23:26
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=57709
Колеги модератори,
какво става продължава за някой да може, за някой НЕ!!! ДО КОГА???
ИСКАМЕ МОДЕРАТОРИТЕ ДА БЪДАТ КОРЕКТНИ СПРЯМО НАС!
Kamen666 колега до къде стигахте с обсъждането по въпроса ?
Old FOX Вие защо заключихте темата, за да можете по лесно да се защитите ли ?
stkazakov - каква точно ти е идеята
Двете теми които беше посочил са комерсиални и вече ги няма в този раздел. Благодаря отново че ни обърна внимание.
Няма от какво да се защитавам. Темата заключих защото се обърна на мрънкалник (не по твоя вина). Както всяка тема в този подраздел.
Писането с главни букви се счита за викане - няма нужда да викаш. Как е постъпено некоректно спрямо теб? Настоявам за конкретен отоговор.
stkazakov
28-02-2011, 23:49
Продължава да има потребители с по 14 бр гуми да продават, продължава да има потребители, който продават 3 комплекта джанти! Нали сте Вие модераторите, защо ние трябва да Ви отваряме очите, кой е одобрил темите?
Задодох въпрос спрямо правилата на модератор Old Fox, само че той дори и не ми отговори, а ми каза да спра да мрънкам.
Това ли е отношението на един модератор към потребителите? Голям шеф стана ? За кой се взе?
Въпрос към всички модератори: Колко артикула имаме право да продаваме в различните раздели, до колко обяви имаме право да пуснем и най вече в правилата няма описани кой обяви се смятат за комерсиални и кой не ?
Кои от модераторите са решили, че моята обява е комерсиална?
Нямам отговор къде е некоректното отношение спрямо теб?
Ако има теми които нарушават правилата според вас моля да се репортват. Винаги се взимат мерки след репорт.
Стзаков - какви три коплекта джанти? Само последната ти тема е за 14 гуми. Отделно имаш над десет теми за различни гуми. Телефоните не ги броя. Кого заблуждаваш? Това че ти не си виждаш изтритите теми не значи, че ние не ги виждаме. Та къде ти некоректното отношение? Че не може да си продаваш спокойно гумите? Да съжалявам няма да стане.
stkazakov
01-03-2011, 00:01
Визирах потребителите, който си продават спокойно гуми и джанти в момента, има потребители с по 14 гуми актуални, да отбележа актуални мога да посоча и никовете им, и с по 3 комплекта джанти? За тях няма ли правила ?
Така и не получих отговор на въпроса ми ???
Явно няма правила има (ние модераторите решаваме по симпатия) ???
Какво съм искал да пусна като теми преди няма значение, интересувам се в момента ?
Както казах оценяваме всяка помощ, включително и репортване на теми. Така че ако има теми, които те притесняват моля да ги репортнеш.
Та какъв ти беше въпроса?
Още нямам отговор и на моя въпрос, в какво се изразява некоректното отношение към теб?
pininfarina
01-03-2011, 09:03
А аз призовавам мод екипа да бъде малко по либерален от към обявите, според мен е добре да вдигнете малко летвата :-)
Давам един пример: какво ще стане ако тия 12 гуми например човека си ги пусне в 3 обяви по 4 гуми по една обява на ден? Мисля че ще му ги одобрите. Не е ли по добре да ги публикува в една обща обява?
Всъщност то така започна:-) една обява - ок, две -ОК на третата четвъртата вече нали. Човек трябва да има мярка. Като прекалиш няма кого друг да се сърдиш освен на себе си.
Ако конкретния човек не е авто морга и ли магазин , а е часно лице какъв е проблема да си продава дори и да е някаква амбулантна търговийка.Може в последствие да стане ГОЛЯМ бизнес и да е благодарен за съдействието на форума?Все пак си помагаме по някакъв начин.Но ако мислите за такива дребни комерс. обяви сложете една месечна такса или седмична за хора които продават повече от 10 или 20 артикула .Такса от 10-20 лв и мисля че ще има доста доволни хора.Може и 5 лв да е таксата.Помислете за такива варианти.И аз имам в мазето поне 10 гуми с различни размери.
pininfarina
01-03-2011, 11:12
Всъщност то така започна:-) една обява - ок, две -ОК на третата четвъртата вече нали. Човек трябва да има мярка. Като прекалиш няма кого друг да се сърдиш освен на себе си.
Това ми напомня на една стара българска поговорка " Може на мен да не ми е добре ама и на Вуте да му е зле"
:flowers:
Това ми напомня на една стара българска поговорка " Може на мен да не ми е добре ама и на Вуте да му е зле"
:flowers:
A много точно казано.
Никой не обръща внимание за нарушения из форума. Обаче получи ли веднъж някакво наказание/предупреждение веднага започва да души из целия форум да репортва де що има мнения и да пуска теми в стил
Защо за едни може а за други не? Онеправдан съм, репресиран съм! Мафия, корупция и модераторите на сапун!
Да това както е посочил оплакващия се е комерсиална обява :
http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=52122
Но, ако е забелязал човека си е платил за комерсиална обява и за пригледност е пуснал тази тема в подходящ раздел само с джантите. Познат е отдавна в форума и .н.т.
Така , че да не я сравнява с комерсиални обяви на новопоявили се търговци. Може да греша , ама Никола Николов си има платена обява и за мен е удобно , че е отделил джантите по този начин (та оплакващия се да не се сравнява с него)
Да, но обявата му не беше в платения раздел, до преди това вдигане на шум, въпреки че бях обръщал внимание на модератори за нея.
stkazakov
02-03-2011, 16:00
Да и аз го бях забелязал и сега мога да дам още линкове на поне 5 потребителя, който имам по не се знае колко обяви с по няколко артикула? Аз какво имам активно като обяви, а имам опитите ми, за съжаление. Оставете ми обявата нека пробвам, ако има резултат ще я платя. Исках да пусна 12-14 гуми, ами аз имам три коли какъв е проблема да им продавам гумите ? Има модовете не разрешават, и дори ми казват да спра да мрънкам, те решавали ? На какъв принцип определяте, за кого може и за кого не?
Old Fox не справедлив си спрямо мен, тъй като мога да кажа, че съм потребител от повече от 3 години и за този период не сте ми оставяли активни повече от 5 обяви общо, за целият период активни обяви. Нямам хиляди гуми за да платя комерсиална обява, имам 12 - 14 гуми, как да платя 20 лв за един месец, какво остава тогава на мен?
Нека не забравямe, че наложеното ограничение е само за този форум.
Може да продаваш гуми на много други места.
14 са само в последната обява освен нея имаш още мнооооого;-)
Виж, за твоя случай, аз подкрепям модераторското решение. Очевидно правиш опити за търговия, което тук се заплаща. Просто приеми, че е така.
pininfarina
02-03-2011, 19:59
Аз също имам един въпрос.
Щом имаш платена обява, колко теми можеш да пуснеш в раздела с платени обяви? Мога ли да пусна още една и в нея да продавам само гуми и джанти например, както е направил колегата Никола? Ама няма да ме карате да плащам още веднъж, мушмуроци :-)
Не че нещо ама ще стане по нагледно така :eat:
stkazakov
02-03-2011, 21:14
Доста колеги са пускали обяви, и то визирам 50 гуми и т.н. нали гледаме последно !
С 2 думи прости... под мненията има иконка за докладване на нарушения.
Ако колеги сметнете, че някой от отговорниците за разделите не е забелязал нещо, ползвайте ги.
Ако не сте ги ползвали, да пускате теми тук за двойни стандарти е някак прекалено.
Ако на тези репорти не ви се обърне внимание, тогава може да ползвате раздела по предназначение!
И това важи не само за търговските...
stkazakov
04-03-2011, 20:21
Ние да репортваме обавите, а модовете какво ще правят ще заключват, ще отказват да публикуват темите ни!
Много интересно звучи!
Интересно или не... принципа е такъв, обявите ги вижда някой при одобрение, но може да пропусне нещо.
Всички посетители на раздела ги виждат в последствие, ако някой се съмнява, че има нещо пропуснато, може да сигнализира.
И това не е упрек а пояснение как би трябвало да работи системата.
Системата не е перфектна, но търпи развитие постоянно. Преди време нямаше подобно нещо, но прекаленото оспамване от търговци доведе до подобни мерки....
Това че ти сега си недоволен не значи че трябва да се смени всичко днес, сега веднага....
Ако мислиш че колегата модератор те е ощетил по-добре му пиши и обясни дали си или не си търгвец... и говори за себе си... давайки за пример други в спор за теб не дава "точки".
Дали ти е интересно или не не знам, но така работи системата: Ти виждаш нещо нередно (според теб), рапортуваш го и някой решава дали си прав или не.
По важното е да приемеш че не винаги си прав, че може да си сбъркал, че може друг да е сбъркал и всичко това не дава повод и основание за скандали и караници, защото те определено не са в полза на никой, главно на теб.
Ама съвсем е нормално да се чувства ощетен "колегата"
Че не му се одобряват обявите... ама защо ли са го набелязали тез проклети модератори.
Сигурно както обикновено без никаква причинна.
Я да видим сега какво ще ни каже историята на форума и чичко гуугъл по въпроса.
И хоп
От тук - 30+ броя гуми
http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?f=64&p=251336
.......................................
И после
Нова пратка летни гуми:
14
Dunlop Sp Sport 185/60/14 DOT 3107 - 4 бр. - грайфер 8мм
Yokohama 185/60/14 DOT 0108 - 2бр. - грайфер 6.5мм
15
Bridgestone Turanzza 195/65/15 DOT 2007 - грайфер 7мм
Kumho Solus 185/65/15 DOT 3707 - грайфер 7мм
16
Continental Contact 2 205/55/16 DOT 1909 - грайфер 7мм
Lassa 205/55/16 DOT1110 - грайфер 7мм
17
Pirelli P7 215/40/17 DOT 0909 - грайфер 6.8мм
Michelin Pilot Primamcy 225/45/17 DOT 0506 - грайфер 6.6мм
И после ...
Имах, но свършиха очаквам нова пратка тези дни, като получа ще бъдат публикувани! И тук
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=13&t=42698&st=0&sk=t&sd=a&sid=b5b4ff40fadd521c9f8b1ac8227c8569
И тук
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=832034
И тук
http://audibg.com/new/index.php?showtopic=90590&st=0&p=1386412&#entry1386412
Пускаш в гуугъл http://store5.data.bg/kazakovst/
и става интересно май нама Български авто форум където да няма по някоя и друга темичка за гуми.
Ама то ... ама то така си беше
Или пък това от нашият форум което отдавна е коширано
Мобилни апарати, Лаптопи, Навигационни системи и т.н.
Продавам всички видове мобилни апарати, навигационни системи, цифрови фотоапарати, МР3/МР4 плеъри с 2 години гаранция + фактура и за колегите от форума специални отстъпки. Може да пишете в темата, на ЛС или ако Ви е по удобно по телефон.
телефон за контакти:
Или пък това
Здравейте колеги,
Nokia 1203 - хх лв.,
Nokia 1208 - хх лв.,
Nokia 1209 - хх.,
Nokia 2323 - ххлв.,
Nokia 3120 - хххлв.,
Nokia 5030 - хххлв.,
Nokia 5220 - хххлв.,
Nokia X3 - хххлв.
Samsung B130 – х лв.,
Samsung E12120 - хх лв.,
SonyEricsson G502 - хххлв.,
Samsung E1080 - хххлв.
ВСИЧКИ ТЕЛЕФОНИ СА ЧИСТО НОВИ И НЕ РАЗПЕЧАТАНИ.
За контакти: Станимир Казаков.. И така нататък и така нататък.
Ама те телефоните сигурно са намерени на улицата.
А гумите са от гаража на комшията. И тях той си ги е намерил на улицата.
Един интересен списък на неща които се продават по случайност....
Обяви за десетки телефони за по 30+ броя гуми.....
Пък като не мине обявата за много гуми се почва по две или по четири...
Приложената картинка също е информативна.
Имаше едно време един много подобен потребител невинно набеден за търговец. Беше много красноречив, ама много. Даже и аз му повярвах по едно време.
Ето го ///Sasho
Заглавието на темата определено е интересно
Има ли правила тук за всички или трябва да търпим модераторски своеволия? (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=45291)
Цялата горепосочена тема е много интересна, и навява някакви странни асоциации.
Ама нищо не съм казал де , четете и си правете сами изводите.