View Full Version : 33 1.7 16в спряна от движение
Нали обичам да влизам в филми, та докато си търсех дебитомер. Се натъкнах на една 33-ка 1.7 16-ка 91год. в град Ловеч.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11283800111296198&f1=details
Преди време бях званял на същия човек за двигателя и той ми каза 500лв. Сега за цялата кола 700лв. но е спряна от движение. А на мен ми трябва само дебитомера. Но пък от друга страна това си е цяла 33-ка и се чудя далли да не си я купя или ако на някой му трябват некви щуротий да си я поделим или пък може и някой друг да я купи (аз си заплювам дебитомера). Какво ще кажете ? Е то сега е и криза и затова го предлагам като анти кризисна мярка :)
Колега, ако имаш парите, взимай я, а аз ще се издължа следващия месец. За мене мотора и предната греда.
Останалото ще влезе в употреба! Има много чаркове, дето струват много повече.
Gosheto30v6
09-03-2011, 20:47
Мммддаааа.....колата определено си струва парите,аз на твое място я взимам без да се замислям
а как може да са пусне в движение?:lupe:
Gosheto30v6
09-03-2011, 21:55
То сигурно ше може ама сьс някои вьтрешен познат от кат,иначе е голямо ходене по мьките,освен ако колата е изрядна от кьм спирачки и светлини и хиляда др.работи
По последни сведения от разузнаването- колата и мотора са боклук!:hehe:
а как може да са пусне в движение?:lupe:
мушиш ключа . старт и ооооо движение!
Gosheto30v6
10-03-2011, 20:34
По последни сведения от разузнаването- колата и мотора са боклук!:hehe: Е при тва положение аз лично бих коментирал цената на колата,да свалят поне още 200лв.:gruebel:ама незнам пак,то на снимки едно а в деиствителност като я видиш друго
По-умното е да се открие колега от Ловеч и да я преслуша!Така от разстояние нищо не е сигурно!:gruebel:
Gosheto30v6
10-03-2011, 20:54
Да,маи така е наи добре,или някои близо до ловеч ако не се намери от там
Да,маи така е наи добре,или някои близо до ловеч ако не се намери от там
Колега, така мазничко да те попитам, преди да изрева, абе къде се кри до сега!
Имахме нужда от такъв агент!:starwars:
ами то се понамирват,ама не виждам смисъла,цената е категорична(знам от опит)
Аз лично от Варна ходих есента-колата е кенеф тогава бе с дупки в пода сега сигурно са ями вътре е като кукушкарник сякаш е карано животни с нея(разбирай супер зле накъсана)купето е кофти като цяло има сякаш удар отзад щом по колоната отзад нагоре към тавана имаше напукано и си личеше кит........за боята няма да говоря елемент с елемент не си приличат,мисля и че и двигателя няма да е стока имаше голяма яма в картера и той каза че нямало проблем щото хич да не е е покарал така,я вдлъбнатината хич да не е доста голяма като я видях ме изплаши имах чувството че е опряла във вала,стойката и е на една страна и определено не е от гумите ама не съм се задълбавал в това вече се бях отказал почти след като я видях ,колата няма нищо общо със снимките ама нищо,собственика няма да коментирам само ще кажа че съжелявам че не му начупих тиквата,въпреки че преди това говорих с него и един колега от ловеч ....прави се на ...не ми се коментира но моя съвет е не се разкарвай и занимавай потърси нещо друго-това ама грам не струва ако ти я подарява може да се замислиш!
А споко споко, мисля че на всички ви е ясно че за тези пари и тази година няма да си купим перфектен автомобил. Аз да си зглобя двигател 1.7 16В от 33-ка купих една кола и три двигателя. Моята идея бе следната, да се вземе колата груповео тук от форума. Че си мисля че ще е по евтино. Но както и да е май няма да стане. Извинявам се на продаваче.