PDA

View Full Version : проверка зацепване на боксер

pisa_misho
10-03-2011, 21:42
Здравейте колеги,тая вечер ходих да ми настроят газовата уредба,и майсторето ми подхвърли че нещо не му харесвало как работи двигателя(от както съм я купил само този човек ми прави настроиките като я разбазикам),и имал съмнения за прескочил зъб,защото в интерес на истината от известно време двигателя претриса яко и не се държи спокойно а до колкото знам боксера трябва да е спокоен.Та идеята ми е как мога сам да проверя дали имам прескочил зъб и въобще това ли са симптомите.Колата не се кара на бензин ако това има значение.Благодаря предварително за всички препоръки и съмнения

tonov
10-03-2011, 21:49
Виж тук:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39988&highlight=%F6%E5%ED%F2%F0%EE%E2%EA%E0+%E1%EE%EA%F1 %E5%F0

pisa_misho
10-03-2011, 22:06
Благодаря за светкавичният отговор,но за сега не чувам странни шумове или спад в мощността,пали моментално независимо дали навън е -25 или +45С.Така че за мен варианта за прескочил зъб отпада,но остава въпросът защо тресе двигателя.Възможно ли е да е от кабели(тези са руски).

mordohy
10-03-2011, 22:11
Сваляш свещите и бъркаш с една отверка на 1-ви цилиндър.
Намираш грубо къде е ГМТ и поглеждаш на маховика. Там е едно Т което може и трудно да се види.
Като е на ГМТ, махаш тапите на капаците на ангренажа и там трябва да се виждат белезите на шайбите!
Ако не са там- сори!:gruebel:

pisa_misho
10-03-2011, 22:22
Благодаря.Утре ще направя една проверка.Това означава ли че симптомите са за прескочил зъб.

dudeslav
10-03-2011, 22:38
Благодаря за светкавичният отговор

Няма за какво.Ма що не пита Cardinala за боксьора...Колко са седели пред него с баща му....Или ела на някоя срещичка...