View Full Version : Виене от хидравликата.
Днес цял ден карам и не съм забелязал нищо нередно до момента в който трябваше да обръщам пред нас, когато при подаване на газ и завиване едновременно започна едно виене което предполагам е от хидравликата. Проверих казанчето и си беше на макс-а точно толкова колкото налях при смяната му преди година. Колкото повече газ дам толкова по силно беше виенето. Интересното е, че вие само докато въртя и подам газ. Ако въртя без газ или дам газ без да вътря си е нормално сичко. Какъв би могъл да бъде проблема ? Току що забелязах и че в движение не вие. Само на место или при тръгване. След като тругна изчезва. След млако ще кача и клипче. Ето го и клипчето. http://www.vbox7.com/play:533776c2
hunter1989
13-03-2011, 18:01
Колега май помпата ти е тръгнала . Аз имах същият проблем на 145цата. Карах я така .
Значи долях масло понеже беше под минимума и порблема си остана. Забелязах че като дам газ игре нивото и се получава водовъртеж в казанчето. Казаха ми че в него имало някакъв филтър който се е преебал и за това се получавало така и набивало въздух в системата. Това възможно ли е и дали ще остраня проблема след смяна на казанчето ?
Има ли някакво развитие с твоя проблем, че при мен от 2 дена се случва същото :hmm:
н.неделчев
23-04-2011, 08:00
За помпа си колега!
По-скоро си източете маслото от системата и налейте МХЛ-40 или 60. Покарайте я малко с него, източете го и с учудване ще видите колко много боклуци ще изтекат.
Обикновено вие обратния клапан, щото рейката е задръстена от боклуци и се получава свръхналягане.
В интерес на истината, след такова промиване, понеже нямах под ръка друго, пак налях МХЛ и до сега си карам с него.
Нямам никакви проблеми.
infernus
27-04-2011, 23:02
По-скоро си източете маслото от системата и налейте МХЛ-40 или 60. Покарайте я малко с него, източете го и с учудване ще видите колко много боклуци ще изтекат.
Обикновено вие обратния клапан, щото рейката е задръстена от боклуци и се получава свръхналягане.
В интерес на истината, след такова промиване, понеже нямах под ръка друго, пак налях МХЛ и до сега си карам с него.
Нямам никакви проблеми.
Евала Дядя!
:wow: :firstprize: :big_bow_down: :big_bow_down: :firstprize: :wow:
Нямам никакви проблеми.
Няма ли варянт после да прокапе от някъде и да стане по-кофти?
Няма!
Останалото е само търговияЧ